Hľadám dobrú gynekologičku v Bratislave
poradte pls dobrú gynekologičku v bratislave napr petržalka alebo v starom meste ale nie sukromú kde prepláca zdravotná poistovna úkony dakujem
Ja platim 70€ rocny poplatok... kazdorocne ho zvysuju. Kedysi mi priamo tam urobili aj mamo aj usg prsnikov, teraz uz iba usg panvy. Jedine, co ocenujem, je komunikacia cez mail a relativne rychle - aj v ten isty den - terminy v akutnych pripadoch.
Ak nechces platit tak asi jedine skusit v okolitych dedinach/mestach. Priamo v BA je uz asi vsade rocny poplatok
@katarinahricova gynekologicka MUDr. Lucia Kocová je fakt velmi mudra a prijemna a opatrna, a vzdy sa snazi pomoct:
https://gynekolog-bratislava.sk/
Ak nechces platit tak asi jedine skusit v okolitych dedinach/mestach. Priamo v BA je uz asi vsade rocny poplatok
@michaelam2 praveze aj tie uz doplacaju na blizkost bratislavy, mozno najblizsie niekde v trnave... neviem.
@michaelam2 praveze aj tie uz doplacaju na blizkost bratislavy, mozno najblizsie niekde v trnave... neviem.
@kiwi3 ja mam napriklad v samorine a zatial neplatim nic, uvidime ci to tak aj ostane
@kiwi3 ja mam napriklad v samorine a zatial neplatim nic, uvidime ci to tak aj ostane
@michaelam2 tam to mozno este nedorazilo 🙂, viem, ze senec a satelity, kam sa najviac stahuju povodni bratislavcania, su na tom rovnako ako ba.
@katarinahricova MUDr Bako, sanatórium koch
@katarinahricova sestra chodi ku Kotekovi Vajnory raz ročne poplatok 60 eur.Skus hľadať lekárov na Antolskej, Ružinove na zdr.strediskach
@katarinahricova MUDr Bako, sanatórium koch
@zmrzlinka2021 ale ročný poplatok uz 170 a to nieje ani sono prsnikov uz v cene
@zmrzlinka2021 ale ročný poplatok uz 170 a to nieje ani sono prsnikov uz v cene
@esika neplatia úkony za osetrenia
Ahoj. Ja chodim do polikliniky v Karlovke a neplatim poplatky.
Tak nemusia byť že žiadne ale aspoň menšie nechcem súkromnú kliniku
@katarinahricova gynekologicka MUDr. Lucia Kocová je fakt velmi mudra a prijemna a opatrna, a vzdy sa snazi pomoct:
https://gynekolog-bratislava.sk/
@anonym_deea87 a to je súkromná nemá tam cenník
Tak ja chodim sice len na preventivky, ale platim len za rozsirenu cyto, za nic ine. Ale nepotrebovala som zatial nejake extra vysetrenia. A robi mi aj sono zospodu. Mudr.Totka, feminatal petrzalka.
Na usg prsnikov chodim ku Kochovi
@katarinahricova Petra Strakova. Mimo obvod vstupny poplatok 80e a potom jedine aj rozsirenu cytologiu 25e. Inak nic

v bratislave nenajdes gynekologa, za ktoreho si nezaplatis. bud je tam rocny poplatok alebo ja napriklad za kazde vysetrenie platim 15 eur + vsetko mozne dalsie. platila som aj za prenesenie karty a pritom tam spadam.