Hľadám endokrinológa v Bratislave
Dobrý večer prajem, nedarí sa mi nájsť endokrinológa už vyše roka 😥 všade majú veľa , už som fakt ale zúfalá, potrebujem ho súrne aby ma vyšetril mám aj odporučenie od lekárky ale fakt nikde neviem nájsť ,viete mi prosím poradiť kde by som snáď mohla nájsť 😥😟 ďakujem
@babetko13 Ja mam Mudr. Malacku (poliklinika Karlova Ves, potom bol aj na Strečnianskej v zdr. stredisku, nepamätam meno, je to muž na V.) a nejaka je aj v Dubravke v stredisku Paracelsus. S endokrinologmi je obrovsky problem vsade. Ja som chcela ist prec od Malackej, ale sa mi to tiez nepodarilo.
@babetko13 tu si pozerala?? Pri 4 je uvedené, ze prijímajú nových pacientov.
https://www.navstevalekara.sk/lekari/endokrinol...
@scorpionflower1 na Strecnianskej je MUDr. Veres, ale ten uz dlho neberie novych pacientov
Mojtovu by som urcite neodporucala zene ktora ma nejaky problem. Tato lekarka bola pre mna uplne sklamanie. Nam sa nedarilo otehotniet tak som bola gyn. vyslana ku endokrinologicke . Zistila mi problemy so stitnou zlazou a jedine co mi odporucila bolo uzivat selen a vitamin D ktory som si mohla kupit aj sama v lekarni. Lutujem velmi ze nikto iny ma nevzal a musela som ist vtedy k nej. Od prvej navstevy som tam bola iba raz na kontrole hladinu anti TPO mi uz nerobila vobec proste . Liecbu nenasadila ziadnu totalny nezaujem o pacientku a o to ze keby otehotniem babatko sa nemusi narodit zdrave . Nasla som si ineho lekara dostala som potrebnu tiecbu a o 3 mesiace sme cakali nasu malu. Darmo ma niekto krasne priestory v 3 veziach ked nema pristup. Niesom jedina kto bol s nou nespokojny odmieta zenam robit rozsirenejsie testy je to tam ako na beziacom pase. Len odpisat rychlo vysledky mailom a zaujem nula. Ja ju odporucit nemozem
Mojtovu by som urcite neodporucala zene ktora ma nejaky problem. Tato lekarka bola pre mna uplne sklamanie. Nam sa nedarilo otehotniet tak som bola gyn. vyslana ku endokrinologicke . Zistila mi problemy so stitnou zlazou a jedine co mi odporucila bolo uzivat selen a vitamin D ktory som si mohla kupit aj sama v lekarni. Lutujem velmi ze nikto iny ma nevzal a musela som ist vtedy k nej. Od prvej navstevy som tam bola iba raz na kontrole hladinu anti TPO mi uz nerobila vobec proste . Liecbu nenasadila ziadnu totalny nezaujem o pacientku a o to ze keby otehotniem babatko sa nemusi narodit zdrave . Nasla som si ineho lekara dostala som potrebnu tiecbu a o 3 mesiace sme cakali nasu malu. Darmo ma niekto krasne priestory v 3 veziach ked nema pristup. Niesom jedina kto bol s nou nespokojny odmieta zenam robit rozsirenejsie testy je to tam ako na beziacom pase. Len odpisat rychlo vysledky mailom a zaujem nula. Ja ju odporucit nemozem
@anonym_8238af má priestory v skyparku, tri veže sú inde. Ja môžem Dr. Mojtovu odporúčať. Urobila všetky vyšetrenia, všetko mi vysvetlila čo a preco sa to deje. Teraz chodím už len na kontroly.
Predtým som mala iného endokrinológa a ten neurobil nič, pritom uzol mi už bolo vidieť aj pri prehltani

@babetko13 možno skúsiť mimo BA, návštevy endokrinologa pri nastavenej liečbe sú max.2x ročne. napríklad Pezinok - MUDr. Tesovicova. Možno bude väčšia šanca ako v BA