Hľadám krajčírku na opravu zipsov v Bratislave
Ahojte,
Chcela by som sa spýtať kde v BA by som vedela nájsť kvalitnú krajčírku. Mala by som 3 veci na opravu. Všetky 3 su o niečo drahšie a kvalitnejšie veci kde by som potrebovala vymeniť zipsy (2 vetrovky - jedna po pás a druhá parka po lýtka a jeden batoh z hovadzej kože). Na všetky 3 by som chcela YKK kovové zipsy. Dá sa v krajčírstve navoliť aké chcem zipsy? Ponúkaju YKK alebo ho mám najprv kúpiť a im doniesť že toto chcem vymeniť? Stretli ste sa s tým niekde a boli ste spokojní?
@123majka123 Brijana na Dunajskej tam som si dávala zipsy, ale tiež som priniesla svoj
@luccija Aká je cenovo? Kde na Dunajskej? Hľadám šikovnú krajčírku.
@123majka123 odporucam toto krajčírstvo. https://maps.app.goo.gl/4sHCGyCeu5XsLmw59 osobne som si nenosila vlastný zips, ale vzdy mi vsetko korektne a dobre spravili aj po rokoch to funguje ako ma. Ci uz zips, roztrhnutie alebo skrátenie. Predpokladám ze s vlastným zipsom by problem nemali. Pripadne si tam zavolajte, je mozne ze ich aj maju v ponuke
Aj na Hany Melickovej je pani, co meni zipsy aj cvocky na bundach.

@123majka123 Brijana na Dunajskej tam som si dávala zipsy, ale tiež som priniesla svoj