icon

Hľadám kvalitného logopéda pre dieťa v Bratislave

18lucy11
4. feb 2025

Dobrý deň.
Prosím Vás neviete mi odporučiť detského logopeda s ktory máte dobré skúsenosti v Bratislave alebo okolí,ktorý má aj skoršie termíny ako o pol roka.
Ďakujem veľmi pekne

mizuza
4. feb 2025

V Trnave logopedia trnava https://www.logopedia-centrum.sk/

gab1sol
4. feb 2025

@18lucy11 pani Majdáková na Mýtnej. Bolo sme skúsiť v Asobi, ale za mňa veľká katastrofa. Potom mi bola v škôlke odporúčaná pani Majdáková. Termín nám tuším dala do 2 týždňov. Stačilo 5-6 sedení. Má taký svojský prístup, ale s dcérou to vedela.

alex2018
4. feb 2025

@18lucy11 Doktorka Pullova na Teslovej- tiez termin do 2 tyzdnov

zuzike123
4. feb 2025

@alex2018 jejdanenky, len tuto prosim neodporucaj ako dobru logopedku, od nej sme mali odist ovela skor ako sme odisli

alex2018
4. feb 2025

@zuzike123 ja som tam chodila s oboma detmi a v pohode- vsetko sa naucili ako mali

murielaa
4. feb 2025

Logopoint, termin nam dali do 2 tyzdnov

zuzike123
4. feb 2025

@alex2018 mojho syna ucila La R 1,5 roka!!! Rozpravali sme sa doma debilnym suslavym jazykom na com trvala a neposunul sa za tu dobu ani o milimeter. Myslela som, ze to neda do konca zivota, v zufalstve som ho vzala do Asobi a za 6 tyzdnov vedel L aj R. Takze problem nebol v dietato, ale v terapeutovi. Neviem ako je to tom Asobi dnes, ale pred niekolkymi rokmi boli v tomto topka. Nasledne som o Pullovej citala podobne zle recenzie a doslo mi, ze sme od nej mali odist hned.

2medvede
4. feb 2025

@18lucy11 Hudecova - ambulancia Logos

alex2018
4. feb 2025

@zuzike123 syn bol u nej 2 sedenia- ucil sa K - to co povedala robil a naskocilo hned a dcera 3 sedenia- R a Č. S dalsim synom som bola u inej logopedicky a mala podobny postup. Kamoska tiez chodi k Pullovej a je spokojna. Nie kazdemu clovek vyhovie…