icon

Hľadám lekára pre cudzincov - Bratislava

erienka
16. aug 2021

Dobry den, vedel by mi niekto poradit, kam by mohol ist v ramci Bratislavy cudzinec, ktory nie je poisteny na slovensku (pricom ma udeleny pobyt na slovensku a je poisteny v nemeckej sukromnej poistovni), k doktorovi, keby ho nahodou boli hrdlo alebo je chory? Isiel by ako samoplatca, vsetko by si hradil sam.
Volala som do procare, tam ma uplne odpisali. V poliklinike Mlynske Nivy vraj nehovoria po anglicky. Ide o zenu a syna mojho korejskeho manazera. Byvaju v Bratislave a nevedia, kam sa v pripade choroby obratit.
Dakujem vopred

layla12
•
16. aug 2021

@erienka naši zahraniční chodia do Mediconet-u na Heydukovej.

erienka
autor
•
16. aug 2021

@layla12 dakujem za tip

makova333
•
16. aug 2021

Mudr Ronald Hlavaty Petrzalka.

erienka
autor
•
16. aug 2021

@makova333 dakujem

erienka
autor
•
17. aug 2021

@makova333 dakujem za tip, mozu ich zobrat

erienka
autor
•
17. aug 2021

@makova333 nevies odporucit niekoho i pre deti? Dakujem

stanulienkat
•
17. aug 2021

Asante, poliklinika Mytna

luccija
•
17. aug 2021

@erienka v Procare Ta odpísali?a tvária sa ako super klinika a super služby.Hlavne, že aj recepčná musí vedieť jazyky.Skus Mediconet mala som tam lekara

erienka
autor
•
17. aug 2021

@luccija do Medicontu som vcera volala, vraj im mam napisat mail, tak som ho hned napisala a je to 24 hodin, co sa mi neozvali. Chystam sa im zajtra opat zavolat.

makova333
•
17. aug 2021

@erienka skus Mudr Antošová Petržalka pre deti. A teda ešte stale hladas pre dospelych?

erienka
autor
•
17. aug 2021

@makova333 pre dospelych uz mam toho mudr.hlavateho. Dakujem za tip na pediatricku, zajtra jej zavolam

zanka10
•
17. aug 2021

nam sa podarilo dohodnut procare. ale tiez najskor odpisali cloveka... plus mozu poslat za lekarom co nevie uplne po anglicky - to sa da potom cez gpogle translator pokryt - ked su nejake veci co sa nedaju ambulantne riesit. ale teda prijemni neboli

erienka
autor
•
18. aug 2021

@zanka10 ano, tiez som v mlynskej doline hovorila, ze by mohli prist s google translatorom, ale velmi sa im to nepozdavalo. Som prekvapena, ake tazke je najst v BA pre samoplatcov - cudzincov doktora.
Ale ten doktor Hlavaty, co mi ho tu vyssie poradili, bol ochotny.

erienka
autor
•
18. aug 2021

@luccija tak som im do medicomentu opat volala a bez slovenskeho poistenia neprijimaju pacientov