icon

Hľadám ženu z Bratislavy na nezáväzný vzťah

chalankozba
Včera o 18:13

Ako zacat, mam 40 rokov zenu a deti. Zial po xy pokusoch rozhovoroch sa medzi mnou a zenou nic nezmenilo. Zijeme sice spolu ale komunikacia je iba ohladom deti. Nakolko obaja nechceme zrusit iluziu rodiny, zijeme v jednej domacnosti a naoko posobime ako normalna rodina. Zial intimna komunikacia vyhasinala 5 rokov a aktualne je na bode mrazu. Hladam niekoho s kym sa budem citit ako chlap - ziadany, ze ma niekto chce a ma ma rad s ktorym s budem rozumiet hlavne v tej muzsko zenskej rovine. Ak si to cita zena ktora to ma rovnako ako ja, a hlavne nechce nic menit v rodine, ale toto jej chyba. Kludne sa ozvi. Prosim iba z Bratislavy a casovo dostupnost cez prac. tyzden doobeda. Hladam zenu ktora vie co chce a ma jasne definovanu predstavu. Vyzorovo: cvicim som vysoky sympaticky husty pocet vlasov a biele pekne zuby, nepijem a nefajcim a mam vela energie🙂 nadej zomiera posledna a zasluzim si aj ja aby som sa tesil v zivote.

Strana
z2
anonym_40d3f5
Včera o 19:47

Rozved sa, načo toto teatro?
Aké vzory davate svojim detom? Že takto to ma vyzerať v šťastnom vztahu.Az raz budu oni zit ako vy dvaja so zenou, nebolelo by ta to?
Nefunkcny vztah treba čím skôr ukoncit, čím budete starší tým horsie si najst normálneho partnera.Uz si tu viackrát písal, nič sa nezmenilo, hod posledný rozhovor so zenou a chodte kazdy vlastnou cestou.Uvidis ako sa ti uľaví.Ved tento vás nefunkcny vztah vás musi psychicky ničiť

anonym_9bf074
Včera o 19:53

A kto ti perie, zehli košele, vari a nakupuje, atď.? Dúfam, že nie manželka. Podľa mňa takú ženu nenájdeš, pretože na fóre vo virtuálnom svete sa každý rád posťažuje, ale v reálnom živote ide ďalej. Si myslíš,že by sa ta potenciálna do teba nezalubila, a čo potom? Aj tak by si sa nerozviedol???? Tá druhá nie je tovar! Na to tu máme iné dievčatá, čo za prachy urobia čo chces.

alan1234
Včera o 20:09
@chalankozba

@anonym_9fd422 mozno som jeden z tisic ktory od mala na sebe maka nasiel si krasnu zenu fungovalo im to, a po narodeni oboch dcer bol odstaveny na vedlajsiu kolaj. To dievca s ktorym som chcel stravit cely svoj zivot - Nutene sa mi venovala aby mala odfajknute povinnosti. Cakal som roky ze sa to da do normalu ze hormony staranie sa o deti atd. Roky isli a nic sa nezmenilo. Deti nevidia ziadnu zmenu medzi nami iba ja viem ze cez rok sme nemali ani raz sex, lebo odmietam dve polohy a cakanie na to kedy sa spravim. Neviem si predstavit ukoncit to aby moje deti pendlovali medzi domacnostami a citili sa vsade kde pridu navyse. A predstav si ze ked sa nikto nenajde s rovnakym osudom budem takto zit a som s tym zmiereny. Deti nadovsetko milujem.

@chalankozba ty riesis sex ale mozno by si mal riesit vztah a sex pride. ak to poriesis bokovkou uz nikdy opakujem nikdy to nebude ok. zajednaj manzelsku poradnu a makaj na vztahu a as sex bude. Asi sa tvoja zena neciti milovana. ani sa jej necudujem.

maya_hi
Včera o 20:12
@chalankozba

Mne by uplne stacilo ze ma bude niekto drzat v objati a budem citit lasku, pusinky atd. Toto potrebujem. Proste pocit ze niekto po mne tuzi.

@chalankozba celkom ťa chápem. Niekedy to jednoducho neklape, ale dokážete nejako fungovať a organizovať rodinný život. A potom si uvedomíš, že život je sakra len jeden a vy vedľa seba len tak prežívate ako živé mŕtvoly. 🫤

beloved
Včera o 20:15

Baby, vy ste vsetky mile 🙈
Ja @chalankozba uplne chapem o com hovori. Preco by sa museli hned rozvadzat, ak s manzelkou vedia fungovat ako rodicia a kamarati? Pre deti je urcite lepsie byvat na jednom mieste a mat stabilny domov a obidvoch rodicov pri sebe, ako chodit x rokov kazdy tyzden od jedneho rodica k druhemu a doma byt vsade a nikde. Ak sa s manzelkou nehadaju a nehadzu po sebe taniere, deti nebudu mat ziadnu traumu z toho, ze rodicia nemali spolu uz rok sex.
ALE, na druhej strane si myslim, ze tento napad co ma autor aj tak fungovat nebude, pretoze ak aj takuto zenu najde, je len otazka casu, kedy sa zalubi on alebo nova partnerka a bude problem na svete.

anonym_5a6746
Včera o 20:32
@chalankozba

Mne by uplne stacilo ze ma bude niekto drzat v objati a budem citit lasku, pusinky atd. Toto potrebujem. Proste pocit ze niekto po mne tuzi.

@chalankozba Drzim paste, nech taku najdes. Aj chapem tvoju tuzbu a ze aspon kvoli detom..my sa sice aj mame radi, ale nerozumieme si a je aj vela hadok. Ale su dovody, preco napriek tomu sme stale spolu. A niekedy neviem, co je spravne riesenie.
Hadam u vas,.ak si ty najdes niekoho a zena tiez, tak to bude uspokojive pre vas vsetkych.

anonym_89b01e
Včera o 20:32
@anonym_9bf074

A kto ti perie, zehli košele, vari a nakupuje, atď.? Dúfam, že nie manželka. Podľa mňa takú ženu nenájdeš, pretože na fóre vo virtuálnom svete sa každý rád posťažuje, ale v reálnom živote ide ďalej. Si myslíš,že by sa ta potenciálna do teba nezalubila, a čo potom? Aj tak by si sa nerozviedol???? Tá druhá nie je tovar! Na to tu máme iné dievčatá, čo za prachy urobia čo chces.

@anonym_9bf074
Nakúpiť, uvariť, oprať a zarobiť peniaze nie je nejaká raketová veda, robím to denne celé roky. To, že ste si zobrali za mužov debilov, je vaša chyba.

chalankozba
autor
Dnes o 06:00
@alan1234

@chalankozba ty riesis sex ale mozno by si mal riesit vztah a sex pride. ak to poriesis bokovkou uz nikdy opakujem nikdy to nebude ok. zajednaj manzelsku poradnu a makaj na vztahu a as sex bude. Asi sa tvoja zena neciti milovana. ani sa jej necudujem.

@alan1234 samozrejme ze sa snazim vo vztahu a sex je nasili len aby rychle bolo 2 polohy a koniec. Po xy pokusoch som to vzdal. Zial zena sa zmenila po porode a neviem s tym nic urobit.

anonym_f59b67
Dnes o 06:04
@anonym_802c91

Ako si 40rocny chlap moze dat meno chalanko ...? Kazdy treti na zoznamke ma volny vztah a nespali zpolu uz celu vecnost.

@anonym_802c91 Ja som to citala ako "chalan kozba" a dumala som, ze co to je ta kozba🤣🤣

anonym_77e98d
Dnes o 07:19
@chalankozba

@alan1234 samozrejme ze sa snazim vo vztahu a sex je nasili len aby rychle bolo 2 polohy a koniec. Po xy pokusoch som to vzdal. Zial zena sa zmenila po porode a neviem s tym nic urobit.

@chalankozba mozno nebude odveci zistit cim to je. Ak bola predtym inak mozno sa bude vediet dat nas5. Alebo sa medzi vami nieco stalo a je to tym. Zeny su emocionalne. Ublizis im psychicky a uz nemaju na teba chut. 🙂

chalankozba
autor
Dnes o 07:59
@anonym_77e98d

@chalankozba mozno nebude odveci zistit cim to je. Ak bola predtym inak mozno sa bude vediet dat nas5. Alebo sa medzi vami nieco stalo a je to tym. Zeny su emocionalne. Ublizis im psychicky a uz nemaju na teba chut. 🙂

@anonym_77e98d zacalo to tuzbou mat deti, potom tlakom na mna vacsi byt neskor dom dovolenky platba kruzkov konickov. V obdobi porodu dieta spalo s nami v posteli, pridalo sa druhe a skoncil som sam v druhej izbe aby som nevyrusoval prizaspavani atd. Behom doby co mame deti sme neboli sami dvaja nikde. Rodicia nepomozu a zena nechce ist bez deti. Vsetko sa toci okolo deti a ja som nikde. Zarobim pomozem zial zaujem o mna nie je.

anonym_cb5bdc
Dnes o 09:32
@chalankozba

@anonym_77e98d zacalo to tuzbou mat deti, potom tlakom na mna vacsi byt neskor dom dovolenky platba kruzkov konickov. V obdobi porodu dieta spalo s nami v posteli, pridalo sa druhe a skoncil som sam v druhej izbe aby som nevyrusoval prizaspavani atd. Behom doby co mame deti sme neboli sami dvaja nikde. Rodicia nepomozu a zena nechce ist bez deti. Vsetko sa toci okolo deti a ja som nikde. Zarobim pomozem zial zaujem o mna nie je.

@chalankozba ja ta chápem veľmi dobre. Aj my takto žijeme. Ja neviem prečo tu niektoré sú pohoršene ze niekto vie žiť inak ako ony. Je to úplne normálna vec. Len tu asi veľa žien žije ešte v minulom storočí, to nevysvetlis. Držím palce aby si našiel to co hľadáš.

anonym_f59b67
Dnes o 09:41
@anonym_cb5bdc

@chalankozba ja ta chápem veľmi dobre. Aj my takto žijeme. Ja neviem prečo tu niektoré sú pohoršene ze niekto vie žiť inak ako ony. Je to úplne normálna vec. Len tu asi veľa žien žije ešte v minulom storočí, to nevysvetlis. Držím palce aby si našiel to co hľadáš.

@anonym_cb5bdc No v minulom storoci zijes skor ty, ked sa bojis rozvodu. Vtedy to bolo skoro nemozne, dnes sa rozvadza kazde druhe manzelstvo. A nie, nie je to normalne, ked 2 ziju vedla seba ako cudzinci a detom fejkuju stastie.

anonym_b3fc1f
Dnes o 09:46
@chalankozba

@chalankozba zeny maju rady poriadnych chlapov. Skus na sebe este zamakat a zaposobit na vlastnu zenu. Posilka, sport, zautoc na zenu muzskymi zbranami, ziadne 2 polohy, poriadne ju navnadit, priviest v sexe do inej sfery, ide to, ste este mladi. Nehadz este flintu do zita, neplatia na vsetky zeny priame rozhovory, ze mam malo sexu, podme sa snazit. Niekedy treba prakticku ukazku toho, coho si schopny.

anonym_f59b67
Dnes o 09:50
@anonym_b3fc1f

@chalankozba zeny maju rady poriadnych chlapov. Skus na sebe este zamakat a zaposobit na vlastnu zenu. Posilka, sport, zautoc na zenu muzskymi zbranami, ziadne 2 polohy, poriadne ju navnadit, priviest v sexe do inej sfery, ide to, ste este mladi. Nehadz este flintu do zita, neplatia na vsetky zeny priame rozhovory, ze mam malo sexu, podme sa snazit. Niekedy treba prakticku ukazku toho, coho si schopny.

@anonym_b3fc1f Ty si chlap, ze? Uplne to z toho prispevku krici. Prepac, ale ocividne vies o zenach velke NIC. Takto sa jej akurat zhnusi uplne.

anonym_b3fc1f
Dnes o 09:56
@anonym_f59b67

@anonym_b3fc1f Ty si chlap, ze? Uplne to z toho prispevku krici. Prepac, ale ocividne vies o zenach velke NIC. Takto sa jej akurat zhnusi uplne.

@anonym_f59b67 som žena a u mňa to fungovalo. Asi vieš o tom, že nie každá žena je ako cez kopirák, však? A že neplatí jeden návod pre všetkých? Aj o tom si hádam počula, že statená vášeň sa dá prinavrátiť? Nie? Tak áno, dá, len muž musí vedieť ako na to.

ikuska27
Dnes o 09:58

Mi to máme podobne....tiež spí malá s nami...muž to koľko krát vzdá a spí v obývačke.... takže už sa neviem dočkať, kedy vyrastie a pôjde do izby so staršou a mi budeme konečne samiiiii 😍

anonym_cb5bdc
Dnes o 10:06
@anonym_f59b67

@anonym_cb5bdc No v minulom storoci zijes skor ty, ked sa bojis rozvodu. Vtedy to bolo skoro nemozne, dnes sa rozvadza kazde druhe manzelstvo. A nie, nie je to normalne, ked 2 ziju vedla seba ako cudzinci a detom fejkuju stastie.

@anonym_f59b67 a prečo sa mam rozviesť,? Zato, že to hovoríš ty? Lebo ty to tak chceš? Tvoja vec to nie je, staraj sa o seba, nie o cudzích ludi.

valikadzm
Dnes o 10:17
@anonym_f59b67

@anonym_802c91 Ja som to citala ako "chalan kozba" a dumala som, ze co to je ta kozba🤣🤣

@anonym_f59b67 aj jaaa🤣

anonym_77e98d
Dnes o 10:25
@chalankozba

@chalankozba no ja si to predstavit neviem, ak mam muza, ktory ma pritahuje chcem s nim spat. Nehovorim ze kazdy deň keď su povinnosti, ale aspon parkrat do tyzdna. Mne by to chybalo. Ale neviem aky mate vztah a sex. Ak ten sex je pre nu neuspokojivy a nepaci sa jej tak aa necudujem ze ho nechce. Ja som tiez mala ex pri ltorom som to nechcela a potom takeho co sme isli aj hodiny a aj po 2 rokoch som sa tesila na to 🙂

anonym_f59b67
Dnes o 10:27
@anonym_cb5bdc

@anonym_f59b67 a prečo sa mam rozviesť,? Zato, že to hovoríš ty? Lebo ty to tak chceš? Tvoja vec to nie je, staraj sa o seba, nie o cudzích ludi.

@anonym_cb5bdc Tvoj rozvod mam vies kde😀 ale ten prispevok bol totalne nelogicky.

Strana
z2