Mužská a ženská energia vo vzťahu: Ako funguje rovnováha?
Ahojte,
Len taka úvaha.
Ako sa správa podľa vás muž vo svojej mužskej energií a ako sa správa žena vo svojej ženskej energií?
Ako docieliť medzi mužom a ženou rovnováhu?
Reálne to tak aj funguje?
Alebo ste vo vzťahu kde jeden z vás trpí?
Aký je váš pohľad?
@anonym_autor Nie je to zbytočné analyzovanie vzťahu namiesto toho, aby si ho normálne žila?
ja toho môjho pomojkám a on ma postíska. tak to máme radi 😒 a tak nám to funguje ...
Nie medzi muzom a ženou rovnovahu
Ale aby človek sám mal rovnováhu
Byť vyrovnaný so sebou a vyrovnaný s partnerom. Navzájom si energiu dopĺňať. 🤷🏼♀️ To je celé.
@anonym_autor Nie je to zbytočné analyzovanie vzťahu namiesto toho, aby si ho normálne žila?
@anonym_d1f65c len ma to zaujalo. Pretože to na mňa všade vyskakuje.
Ako docieliť aby bol v mužskej energií a žena v ženskej?
@anonym_autor a co si ty predstavujes pod muzskou energio a zenskou energiou - co konkretne na teba vsade vyskakuje (na mna nevyskakuje, tak mozno si v inej bubline)... nejake ezo...
@anonym_autor dovol si byt zenou a jemu dovol byt muzom
@anonym_autor ale to je hlúposť,obaja majú obe energie,strieda sa to podľa potreby
@anonym_autor čo je mužská a čo ženská energia? To sú také novodobé hlúposti...
Základ je vzájomný rešpekt a úcta, dvaja sa majú dopĺňať tak, ako im to vyhovuje a navzájom si byť rovnocenní a nie sa snažiť vtesnať do nejakej predurčenej role.

Normalne muz je muzom a robi vsetky tazke,fyzicke prace,zena je zenou,ktora robi lahsie prace.Ale zaroven muz vie robit a robi aj tie lahsie prace a zena zase pomaha aj pri tych tazsich,fyzickych pracach.
Nikto netrpi,lebo vsetcia robia vsetko spolu.Je to vyrovnane a zivot,aky si clovek predstavoval.