icon

Hľadanie práce - Bratislava

Dnes o 07:52

zdravim uz som dlhodobo nezamestnana ale aktualne si aktivne posledne polroka hladam pracu, som z bratislavy, no ozaj bieda. Aj ked volaju na pohovor, tak sa potom neozvu, zacinam celkomm chytat depky, ma taku situaciu niekto tiez tak? :(

anonym_8d790f
Dnes o 07:54

Dlhodobo nezamestnana je kolko rocna diera v zivotopise? Hladaj teda nieco uplne mimo - predavacka, upratovacka, pomocna sila do kuchyne, cokolvek, nech sa zasa trosku zabehnes a popri tom stale hladaj nieco v tvojom odbore... Bratislava zohnat pracu je relativne jednoduche, to nie je nejaka dedina na Kysuciach. Niekde robis chybu... Hlavne co sa tyka pohovoru... mozno nejaky couching by pomohol, prejst to s tebou a povedat ti feedback, ktore odpovede su uplne odveci a vyradia ta z dalsieho procesu.

autor
Dnes o 07:54
@anonym_8d790f

Dlhodobo nezamestnana je kolko rocna diera v zivotopise? Hladaj teda nieco uplne mimo - predavacka, upratovacka, pomocna sila do kuchyne, cokolvek, nech sa zasa trosku zabehnes a popri tom stale hladaj nieco v tvojom odbore... Bratislava zohnat pracu je relativne jednoduche, to nie je nejaka dedina na Kysuciach. Niekde robis chybu... Hlavne co sa tyka pohovoru... mozno nejaky couching by pomohol, prejst to s tebou a povedat ti feedback, ktore odpovede su uplne odveci a vyradia ta z dalsieho procesu.

@anonym_8d790f ano, presne uz hladam vsetko a to mam VS

anonym_233d96
Dnes o 07:59
@anonym_autor

@anonym_8d790f ano, presne uz hladam vsetko a to mam VS

@anonym_autor a predtým si robila čo, keď máš VŠ?

zuzacka16
Dnes o 08:05

rozumiem ti ako sa cítiš, tiež som to kedysi dávno tak mala, tak som hľadala aj mimo svoj obor, našla som a potom som sa vrátila k svojmu oboru zas, no ja som bola po materskej, takže tam som skôr prispôsobovala prac.dobu dcére..ono je to ťažko, treba len vytrvať, lebo keď si hľadáš aj v inom obore, zas ti povedia alebo napíšu, že si prekvalifikovaná no..a to nie je podmienka, že v BA je dosť prac.príležitostí, ale je tam zas viac aj uchádzačov o prácu, takže tak..držím palce, treba len vydržať, poprípade, ak sa ti dá, dorob si ešte nejaké kurzy, teraz aj ÚP ponúka

autor
Dnes o 08:07
@anonym_233d96

@anonym_autor a predtým si robila čo, keď máš VŠ?

@anonym_233d96 administrativa a sluzby

autor
Dnes o 08:08
@zuzacka16

rozumiem ti ako sa cítiš, tiež som to kedysi dávno tak mala, tak som hľadala aj mimo svoj obor, našla som a potom som sa vrátila k svojmu oboru zas, no ja som bola po materskej, takže tam som skôr prispôsobovala prac.dobu dcére..ono je to ťažko, treba len vytrvať, lebo keď si hľadáš aj v inom obore, zas ti povedia alebo napíšu, že si prekvalifikovaná no..a to nie je podmienka, že v BA je dosť prac.príležitostí, ale je tam zas viac aj uchádzačov o prácu, takže tak..držím palce, treba len vydržať, poprípade, ak sa ti dá, dorob si ešte nejaké kurzy, teraz aj ÚP ponúka

@zuzacka16 je, praveze vsade mi povedali, ze maju vela ludi este na pohovor :(

mojakuchynasabkm
Dnes o 08:09

@anonym_autor nezamestnaná som bola v januári. Mám odbornú školu zo zameraním na veterinu. No súhlas, v Ba ozaj bieda čo sa týka pracovných ponúk. U nás vo firme sa stále hľadá niekto. Ak ti to neprekáža je to sklad
Rada posuniem kontakt

zuzacka16
@anonym_autor

@zuzacka16 je, praveze vsade mi povedali, ze maju vela ludi este na pohovor :(

@anonym_autor no veď to píšem, práce je tam dosť, teda ponúk, ale je aj veľa uchádzačov..nič hľadaj aj mimo obor zatiaľ a stále posielaj aj na svoj obor..treba len vytrvať a držím palce..

autor
@zuzacka16

@anonym_autor no veď to píšem, práce je tam dosť, teda ponúk, ale je aj veľa uchádzačov..nič hľadaj aj mimo obor zatiaľ a stále posielaj aj na svoj obor..treba len vytrvať a držím palce..

@zuzacka16 dakujem lebo mi sibe byt uz doma :(

sisska96
Dnes o 08:24

V BA bieda? To počúvam prvýkrát

anonym_aee06a
Dnes o 08:24

@anonym_autor asi pre niekoho to bude blbost ale skus si pracu zmanifestovat /podla michala drienika/ je to lahke a zadarmo casu mas dost. Drzim palce

anonym_66dd29
Dnes o 08:31

Ak v životopise máš toľko chýb, ako si teraz napísala v texte, vezmú ťa len na miesto, kde netreba mať bezchybný písomný prejav. Myslela som, že máš max. učňovské vzdelanie.

sisska96
Dnes o 08:46

Akú VŠ máš DTI?

autor
Dnes o 08:54
@sisska96

Akú VŠ máš DTI?

@sisska96 dve deti a prif uk

sisa_s
Dnes o 09:55
@sisska96

V BA bieda? To počúvam prvýkrát

@sisska96 v administrative je podla mna vsade bieda najst pracu, na 1 ponuku desiatky az stovky zivotopisov a plat otrasne nizky

sisska96
Dnes o 10:28
@sisa_s

@sisska96 v administrative je podla mna vsade bieda najst pracu, na 1 ponuku desiatky az stovky zivotopisov a plat otrasne nizky

@sisa_s No neviem prečo tak schvália BA, že tam si nájdeš prácu hneď za mesiac

anonym_d9e950
Dnes o 10:38
@sisska96

@sisa_s No neviem prečo tak schvália BA, že tam si nájdeš prácu hneď za mesiac

@sisska96 problem je, ze sa teraz vo velkom prepusta z tych shared service centier, takze takych "administrativnych sil", dokonca aj s jazykmi je neurekom na trhu prace. Ak nahodou este niekto nevie jazyk, alebo nema dalsie skusenosti, tak to nie je ziadna slava...
Do Lidla apod ale beru vzdy...

lucik194
Dnes o 10:49

nerozpravajte , ze v BA je bieda s robotou, praveze aj ked je menej pracovnych ponuk ako byvalo, este stale je ich dost.....
ovela viac ako inde na SR.....

kedze mas - hladas administrativu, potrebujes mat nieco navyse, co mas navyse? aspon jeden SW musis ovladat navyse (a nemyslim tym MS Office)

lebo my sme naposledy v praci hladali cloveka s konkretnym SW a teda prislo nam asi 20 ziadosti a realne 2-3 s tym SW len robili......
a na inych oddeleniach detto......

ono na druhej strane, tych co prepustili z shared service centier, to je taky zacarovany kruh, lebo vacsina z nich len klikala a naplnala tabulky, ziadna kreativna samostatna praca a taky clovek nechce ist robit obycajnu administrativu, lebo pri nej nezarobi 2500€ ako bol nauceny za jednoduchu pracu......

takze predpokladam, ze mas zle napisany CV, zle sa prezentujes na pohovoroch, resp este otazka - mas linkedin?