icon

Hľadanie práce - Bratislava

12. máj 2026

zdravim uz som dlhodobo nezamestnana ale aktualne si aktivne posledne polroka hladam pracu, som z bratislavy, no ozaj bieda. Aj ked volaju na pohovor, tak sa potom neozvu, zacinam celkomm chytat depky, ma taku situaciu niekto tiez tak? :(

Strana
z3
tilly
14. máj 2026
@anonym_75d443

uvolnili sa nam dve miesta v administrative v BA, poziadavka bola VS vzdelanie 2. stupen a anglictina C1. Prislo 122 zivotopisov.

@anonym_75d443 to je ešte v pohode. Ja som ešte ako mladá bola na jednom pohovoru a miesto som aj dostala a pán hovoril, že mu prišlo cez 400 životopisov a 30 ľudí volal na pohovor.

autor
14. máj 2026
@tilly

@sisska96 nenájdeš, ponúk nie je až tak veľa, záujemcov príliš veľa a mnohí sú ochotní robiť pomaly zadarmo, tým sa to zas komplikuje.

@tilly nie, ved mne odpisuju ze dostali CV od vela ludi skoro vsetci co ma zatial volali

sfet
14. máj 2026
@anonym_autor

@sfet mam dost nadvahu, myslim, ze ludom mozno vadi, ze nemam pekne krivky ( samozrejme, ze sa snazim chudnut) inde nevidim ziaden problem :( mozno casova limitacia, ze hladam na max 6 hod denne

@anonym_autor pokual nejdeš predvadzat plavky, tak je to asi jedno.

autor
14. máj 2026
@sfet

@anonym_autor pokual nejdeš predvadzat plavky, tak je to asi jedno.

@sfet no mozno nie jedno napr dakam na recepciu si myslim

sfet
15. máj 2026
@anonym_autor

@sfet no mozno nie jedno napr dakam na recepciu si myslim

@anonym_autor a chceš pracovat na recepcii vobec? U nás v korporate v kancelarii máme kolegynu, ta moze mat okolo 150 kil minimálne, ledna chodí, ake v práci sa vyzná, je šikovná, to problém nie je. Modelku by ale robit nemohla. Poznam viac lidí s nadváhou, nie vsade to vadí, to by potom mohli pracovat len stihli. A na recepcii som pracovala a hlavnu veducu nad nami s VS robila robustna baba, svalnatá, takmer ako chlap. A jedna taka u nás, vyložene nevies ci je to žena alebo muž, tiez nadváha, robí dost vysoku funkciu.

autor
15. máj 2026
@sfet

@anonym_autor a chceš pracovat na recepcii vobec? U nás v korporate v kancelarii máme kolegynu, ta moze mat okolo 150 kil minimálne, ledna chodí, ake v práci sa vyzná, je šikovná, to problém nie je. Modelku by ale robit nemohla. Poznam viac lidí s nadváhou, nie vsade to vadí, to by potom mohli pracovat len stihli. A na recepcii som pracovala a hlavnu veducu nad nami s VS robila robustna baba, svalnatá, takmer ako chlap. A jedna taka u nás, vyložene nevies ci je to žena alebo muž, tiez nadváha, robí dost vysoku funkciu.

@sfet teraz by som brala cokolvek ( na recepcii som robila 5 rokov takze viem, co to obnasa)

mimikas
15. máj 2026
@anonym_autor

@sfet mam dost nadvahu, myslim, ze ludom mozno vadi, ze nemam pekne krivky ( samozrejme, ze sa snazim chudnut) inde nevidim ziaden problem :( mozno casova limitacia, ze hladam na max 6 hod denne

@anonym_autor nemyslim si ze nadvaha je problem, nejdes robit modelku ale robit hlavou. Skor asi casova limitacia a tych 6 hodin. Na Slovensku je celkovo problem najst part time, vacsinou clovek dostane part time uz ked je vo firme nejaky cas. Pokial fakt ze nevies co urob ai nejake kurzy v style datova analyza, AI, project management, alebo za vychovavatelku do skolatva by si to casovo mala relativne dobre. Zrovna prace ako recepcna a pod su prace kde sa hlasi najviac ludi.

autor
15. máj 2026
@mimikas

@anonym_autor nemyslim si ze nadvaha je problem, nejdes robit modelku ale robit hlavou. Skor asi casova limitacia a tych 6 hodin. Na Slovensku je celkovo problem najst part time, vacsinou clovek dostane part time uz ked je vo firme nejaky cas. Pokial fakt ze nevies co urob ai nejake kurzy v style datova analyza, AI, project management, alebo za vychovavatelku do skolatva by si to casovo mala relativne dobre. Zrovna prace ako recepcna a pod su prace kde sa hlasi najviac ludi.

@mimikas no urade prace teraz ponukaju kurzy, tak aspon to vyuzit. som uz zufala

Strana
z3