Hľadáte odborníka na odstránenie zubu múdrosti?
Dobrý deň,chcelo by to odborníka,mám odoslanie od zubarky...Neviem,ku komu ísť...
@simsalabim pozriem Google.Osobna skusenosť,dá sa dovolať bez problémov?Kde sídlia?Koľko to stojí?
Pardon,som z Bratislavy
@simsalabim vdaka
Osobna skusenost, zub mudrosti, v Karlovej Vsi. Zastupovali mojho zubara pocas dovolenky.
ylux.sk
Zubar Ondrasek v Dúbravke...top odborník
Aj na Heydukovej ti vytrhnu.
Treba hladat chirurga. Ja som si dala vytrhnut naraz vsetky 4 osmicky u Babcana v Dently. Neboli ziadne komplikacie 🙂
Doporucujem doktora Rosu v Rosa Dental Clinic (Karlovka), mily, starostlivy a nema premrstene ceny. Alebo uz spominany Ylux.
poliklinika sustekova, tam bol na konci chodby super sikovny zubny chirurg.
Vysklbnutie s anesteziou slo cez poistovnu, doplatok doslova par eur iba.
Odporúčam ylux na Račianskom mýte
@gabsisi Ja som mala vyse hodinovy zakrok, lebo osmicka rastla nalezato, po vybrati mi zostalo tzv. suche lozko. To sa mi aj napriek antibiotikam zapalilo, bezala som na pohotovost. Tam mi to vycistili, dali drenaz a kazali chodit na cistenie tam, kde mi to vyberali. Ale Ondrasik mi nechcel dat termin, ked som tam prisla ako bolestivy pripad (lebo po dvoch dnoch sa to zapalilo opat), tvaril sa velmi neochotne a nic mi s tym nespravil. Takze vecer som opat sla na pohotovost, tam mi to znovu vyplachli, dali opat drenaz a kazali chodit az kym sa to nezahoji. Chytali sa za hlavu, ze ako ma mohol zubny chirurg nechat takto napospas. Hojilo sa mi to velmi dlho, nakoniec mi to moja zubarka musela nanovo vyskrabat a dala mi tam. kolagenovu zatku. Odvtedy bol pokoj a zacalo sa to konecne hojit.
Martin, nemocnica, neplatilo sa, ale jednalo sa o chirurgický zákrok, musela som mať výmenný lístok, plus dlhšia čakacia doba
Ja som bola s 2 zubmi mudrosti na Heydukovej a s dalsimi 2 Ylux na Racianskom myte. Bolo to uz pred par rokmi, ale ak porovnam, Heydukova otras cakanie a celkovo zdlhavy proces, ale takmer zadarmo, sukromne centrum ylux super proklientsky pristup, ale teda zacvakas, Keby som si mala vybrat znova, idem napriek cene k sukromnikom, za tie usetrene nervy to stalo. Ak by som potrebovala velmi setrit, Heydukova to isti, doktori tam zli neboli. Teda ak stale maju take nizke ceny.
Na Racianskom ylux, boli dobri uz pred 15 rokmi (hoci neviem ci sa tak vtedy volali, ale miesto bolo rovnake) a su dobri aj podla nedavnej skusenosti stale.
YLUX jednoznačne už mám 3 zo 4 von
Kočky ďakujem .koľko to stalo v ylux?
Ak ide o extrakciu neprerezaneho tak 230€ spodný a 130€ vrchný - bola som tri dni do zadu
@conta22 dakujem
Ruzinovska poliklinika zadarmo .

Schill?