icon

Hľadáte spriaznenú dušu v Bratislave?

snowdrop_
19. sep 2024

Ahojte,
Možno sa mi touto cestou, aj keď som v mojom doterajšom živote zatiaľ nikdy nebola registrovaná na tomto fóre 😀, podarí nájsť spriaznenú dušu.
Milujem hlboké rozhovory o živote, psychológiu, rastliny, kvety, prírodu, kávu, jeseň 🧡, Vianočné obdobie (čiže november až január 😂), úprimnosť, lojálnosť, čestnosť, “open-minded” mindset, humor, inteligenciu. Nemám rada povrchné rozhovory len aby reč nestála, small talky, neúprimnosť a ľudí, u ktorých človek nikdy nevie na čom je. Nemám rada vypočítavosť. Priateľstvo pre mňa veľa znamená, priatelia sú rodina, ktorú si sami vyberáme, často sú oveľa viac ako rodina. Priateľstvo pre mňa znamená byť tu jeden pre druhého v dobrom aj v zlom, môcť si povedať čokoľvek. Som takmer typický mileniál, pozor, nie post-mileniál. 😀 Mám maličkého syna. 💙
Prosím, len Bratislava.
Majte krásny slnečný deň bez teplôt na umretie 🍂✨

Strana
z2
aylinn_
19. sep 2024

🙋🏻‍♀️ 25 , 4 ročný syn , Petržalka, kávopička , inteligentná aj vtipná + veľmi dobrá poslucháčka vraj , kvety mi vždy skapú, ale mám ich rada 😄 žila som v rôznych krajinách a spoznala rôzne mentality a skupiny ľudí , takže som veeelmi openminded💆🏻‍♀️
Čakám na tvoju správu 😎🥂

dancer89
19. sep 2024

@snowdrop_ ahoj,ja som typický milenial 😁 som z Petržalky,čakám prvé dieťa 🙂
Keďže už kvôli tehotenstvu nemôžem pracovať mám kopec voľného času 🙂

mamickaandy
23. okt 2024

@snowdrop_ Ahoj, neviem či ešte stále niekoho hľadáš. Ja mám 32 rokov, som z Bratislavy (časť Nové Mesto), slobodná, bezdetná. Veľmi sa mi páči spôsob akým si popísala samu seba aj to čo hľadáš. Pre mňa priateľstvo vždy znamenalo veľa, akoby to bolo posvätné puto ale bohužiaľ som pritiahla také kamarátky čo so mnou hrajú "power games". Vždy sa nejako potrebujú nadraďovať alebo jednajú z pozície akoby boli nado mnou. Mám rada filmy (najmä horory), prírodu, zvuky prírody, trochu taká melancholická duša, páčia sa mi smutné pesničky a posilňuje ma keď vonku prší. Ale takisto sa rada smejem nad komickými situáciami. Som veľmi citlivá. Myslím si, že som dosť empatická. Tiež nemám rada povrchné rozhovory a ja ani nedokážem mať také vzťahy / priateľstvá pretože ja chcem byť pred tým človekom sama sebou a môcť ukázať aj moje slabosti ale nebyť sudená alebo aby sa na mňa pozeral niekto zhora. Kedysi som sa veľmi zaujímala o astrológiu, bavilo ma čítať svojpomocné knihy alebo knihy o osobnom rozvoji. Teraz si skôr užívam pozerať na YouTube tarotové výklady kariet. 🙂 Ťahalo ma to k psychológii, hľadala som cesty ako porozumieť sebe aj iným. Ale niekedy chcem len vypnúť a mať pohodu / zábavu pretože niekedy "samá hĺbka" dokáže byť unavujúca. Môj problém je že som úprimná s tým ako sa cítim, nechcem mať falošný úsmev a snažiť sa byť pozitívna proti srsti. Podľa mňa to nie je zdravé. Keď sa mi nedarí, poviem to. Lenže potom majú ľudia tendenciu vidieť takého človeka ako negatívneho atď. Ak toto zaujalo aj niekoho iného x tak mi pokojne napíšte. Rada by som chodila na prechádzky, do prírody, alebo do kina. Nepijem, nefajčím. Na diskotéky ma to nikdy nelákalo. Mám rada pokoj a mier. Ale som otvorená aj voči zábave. A ešte jedna vec. Zo začiatku spotebujem človeka lepšie spoznať cez správy. Nie som typ čo sa hneď ide stretnúť. Tak ahoj. 🙂

nikita1109
23. okt 2024

Zdravim Vás😁

nikita1109
23. okt 2024

@mamickaandy si sa rozpísala 😄

mamickaandy
23. okt 2024

@nikita1109 Tak to mám rada. Nemám rada ľudí ktorí napíšu krátko keď sa chcú spoznať. Nedávajú do toho nič.

dwightstrudl
19. nov 2024

@snowdrop_ Ahoj, ja som sa zaregistrovala akurát za účelom, že sa tu skúsim s niekým spojiť a nadviazať možno kamarátstvo. Inak vo veľa veciach sa viem stotožniť, ešte aj spadám do generácie mileniálov. Ale deti nemám.
Ak máš ešte nejaký priestor, tak sa mi kľudne ozvi 🙂

mary221184
3. aug 2025

Ahoj,, 👋,, volám sa Marianna mám 40 rokov , bývam v Bratislave a touto cestou by som rada spoznala niekoho zaujímavého, vtipného...som kreatívna ,veľa snívam 😁, hlavně ve dne,, hovorím slovensky a aj česky dokopy, ak niekto chce môže mi napísať ,som empatická citlivá ,milujem prírodu zvieratá umenie mágiu 😇🫣😁

nikita1109
3. aug 2025
@mary221184

Ahoj,, 👋,, volám sa Marianna mám 40 rokov , bývam v Bratislave a touto cestou by som rada spoznala niekoho zaujímavého, vtipného...som kreatívna ,veľa snívam 😁, hlavně ve dne,, hovorím slovensky a aj česky dokopy, ak niekto chce môže mi napísať ,som empatická citlivá ,milujem prírodu zvieratá umenie mágiu 😇🫣😁

@mary221184 mágiu?

Strana
z2