Internát Mlyny
Dcéra dostala izbu na Štúraku. Píšu, že o jeden záchod a kúpeľňu sa delí 10 ľudí. 21. storočie a takéto podmienky? Aké máte skúsenosti?. Ďakujem
@knieza_pribina ja som bola pd 2009 na sturaku a dam ruku do ohna, ze sme sa pravidelne stretavali v kopirke😂
muz bol na mladosti od 2000 do 2005 a potom este par rokov partia zili na atriakoch a ked oni spominaju na studentske casy😊🤭🤭🤭 ja som byvala va Acku a izba este nebola prerobena, ale prislo mi to ok. Kamoska bola na Becku a ona mala uz prerobenu. My sme mali nove postele, kamoska uz aj nabytok. Podla mna uplne v pohode... Raz som bola na Hope (okolo roka 2010) a teda to bol pre mna mega masaker... Moja izba mi prisla ako minimalne kempinski... Je celkom problem vobec dostat intrak, takze uz len to sa berie ako velke plus... A naozaj vela zalezi od toho, kto tam je s tebou... pred asi 2 rokmi sme boli s muzom v mlynskej a teda sa to tam uz riadne pomenilo... Drzim palce, nech sa dcere dari...
Ďakujem všetkým, že ste sa podelili o skúsenosti a zážitky. Budem veriť, že dcéra to zvládne 🙂

Bývalá som na atriakoch a tam sa o sprchu a záchod delila celá chodba, takže to máš oveľa lepšie ako tam, a to v tom čase keď som tam bývalá nebolo ani zrekonštruované 😟