Internáty - Bratislava
Ahojte,
chcela by som sa na Vás otočiť s prosbou, v septembri nastupujem do 1ročnika na Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Včera mi prišlo, že mi bohužial nepridelili internát. A teraz neviem čo mám robiť. Ak má niekto skúsenosti s týmto a vie mi nejako poradiť kde sa dá ubytovať bola by som veľmi vďačná
Ďakujem
@naty1349 možno by si mohla požiadať o udelenie výnimky, myslìm že je aj taká možnosť...dochádzať by bolo pre teba veľmi komplikované?
Skús osloviť aj stredoškolské internáty. U nás tak baby nejaký čas bývali.
@salamistka bohužial dochádzať je problém. Bývam 150km od BA. A musím raz prestupovať. Takže cestovanie len do školy mám tak na 3 hodiny. O udelení výnimky? O tom som ešte nepočula. Ďakujem pozriem
@naty1349 na začiatku akademického roka sa obyčajne posunie poradie, veľa študentov odmietne internát alebo nenastúpi na ubytovanie, takže ešte je možnosť internát získať, bude to však možno aj 2-3 týždne po začiatku školy, mojej známej dcéra tak internát dostala. Potom je tu ešte spomínaná možnosť stredoškolského internátu. Tie zvyčajne nie sú úplne naplnené, takže majú voľné miesta.