icon

Je 150 eur za opravu dvojkazu v Bratislave bežná cena?

evelynka86
20. máj 2026

Prosím vás, potrebovala by som si porovnať ceny v Bratislave za opravu detských kazov. Dvojkaz medzi stoličkami = 150€.
Je to prosím normálna cena? Platíte niekto menej? Synovi našli štyri dvojkazy, a suma 600€ má zruinuje 😳
Ďakujem pekne.

Strana
z2
evelynka86
autor
20. máj 2026
@anonym_32a3b6

Dávala som synovi opraviť zuby a platila som cca do 500€ boli to 4 zuby ale len zvnutra , stabilzacia striebrom
oblbovak stal 100€ 2x plomba 50€ a pod

@anonym_32a3b6 plomba za 50e by som ešte zniesla, oblbovak nepotrebujeme, 4rocny syn krásne drží, už mu jeden kaz robili

evelynka86
autor
20. máj 2026
@anonym_3e38db

60km od ba mam zubara,inak by sme skrachovali,ak.mozes cestovat dam kontakt,treba ale auto je to dedina.

@anonym_3e38db to by bolo skvelé, prosím pošleš mi kontakt, prípadne bližšie info, aký je to typ zubára, či je na poisťovne a koľko zvykneš platiť? Ďakujem krasne

anonym_32a3b6
20. máj 2026
@evelynka86

@anonym_32a3b6 plomba za 50e by som ešte zniesla, oblbovak nepotrebujeme, 4rocny syn krásne drží, už mu jeden kaz robili

@evelynka86 tak by som išla k inemu zubarovi
skus Skdental a vypočuj si iný nazor

evelynka86
autor
20. máj 2026
@anonym_7e906a

@evelynka86 600€ je sialena cena za opravu toho co popisujes, predpokladam vyuctuje si to zubarko este v poistovni a zrazu ma na dalsie 240 000€ BMW, byť na mne, zakazem jednotlive sukromnicenie lekarov aj zubarov ustavnym zakonom a bodka, nech si robia v statnom alebo u sukromnika kde budu musiet skutocne makať, banda nenazrana, nech sa zadrhne, mafia biela lekarska.

@anonym_7e906a netuším prečo píšeš také nenávistné komentáre, ale to je tvoja vec.. nie, poisťovňa im nič neplatí.
A teda nerozumiem čo vlastne chceš, keď pises že by si im zakázala sukromnicenie ale nech robia u súkromníka.. 🤷🏻‍♀️

evelynka86
autor
20. máj 2026
@anonym_32a3b6

@evelynka86 tak by som išla k inemu zubarovi
skus Skdental a vypočuj si iný nazor

@anonym_32a3b6 a tam zaplatím 50 eur za vstupnú prehliadku 🤷🏻‍♀️ ďalších 40eur za RTG a xy eur za bohvie čo..

anonym_ecec99
Včera o 00:57
@anonym_7e906a

@anonym_ecec99 lebo si hlupa a zaplatila si😎, takych maju lekari najradsej, drzia hubu!

@anonym_7e906a preco by som bola hlupa? Takto ma cenu kazdy jeden zubar v Brne 🙂 a hlavne profici ktori ti nedodrbu zuby

tilly
Včera o 06:32
@elenajezova

Deti to nemajú zadarmo?

@elenajezova ja sa tiež čudujem. Nikdy som za deti u zubárky neplatila. Až za strojček. Zas je pravda, že chodíme viacmenej len na preventívky

anonym_9498fb
Včera o 06:36
@anonym_7e906a

@evelynka86 600€ je sialena cena za opravu toho co popisujes, predpokladam vyuctuje si to zubarko este v poistovni a zrazu ma na dalsie 240 000€ BMW, byť na mne, zakazem jednotlive sukromnicenie lekarov aj zubarov ustavnym zakonom a bodka, nech si robia v statnom alebo u sukromnika kde budu musiet skutocne makať, banda nenazrana, nech sa zadrhne, mafia biela lekarska.

@anonym_7e906a a tak by to aj vyzeralo. Veď si to ešte pamätáme mnohí, ako nám školské zadarmo zubárky ničili zuby a robili traumy na celý život. Koľké sa boja zubarov doteraz. Pritom o nič nejde.
Žiadne moderné vybavenie a vlastne ani žiadni zubári. Zubárov je všade málo, v normálnych krajinách by sa o nich potrhali. A netrep o 240000 BMW. Vieš koľko stojí vybavenie ambulancie? Rtg, ct, čo dobrí zubári majú?

anonym_8271da
Včera o 06:42

včera syn- 2 kazy vedľa seba, bez umrtvenia 100€ - stredné Slovensko menšie mesto.
Takže na BA 150€ ešte dobrá cena. U nás zubári aj 100€ za jeden zub berú - aj u detí.

anonym_c2515b
Včera o 06:57

a je to nutne vrtat? Ja som mliecne davala iba v pripade bolesti, nic sa nestalo a narastli pekne trvale zuby

zuzubb007
Včera o 07:03
@elenajezova

Deti to nemajú zadarmo?

@elenajezova zadarmo? Za mikro kaz sme platili pred rokom "len" 88 euro dieťa, čiže dvojkaz sú dva zuby takže 150 je bežná ešte celkom dobrá cena a to sme v BB kde je väčšia chudoba ako v BA

zuzubb007
Včera o 07:05
@tilly

@elenajezova ja sa tiež čudujem. Nikdy som za deti u zubárky neplatila. Až za strojček. Zas je pravda, že chodíme viacmenej len na preventívky

@tilly áno jedine preventívna je zadarmo, ako náhle sa robí hocijaký úkon idú ťažké love

anickaaa6aaa
Včera o 07:12

akože riadna pálka. ja som bola so synom u zubára. 1 drobný kaz. má 13r. platila som 25e spolu s anestéziou. skoro mi oči vypadli, že ako málo. ale tak nie som z BA.

tilly
Včera o 09:17
@zuzubb007

@tilly áno jedine preventívna je zadarmo, ako náhle sa robí hocijaký úkon idú ťažké love

@zuzubb007 riešili sme aj dva kazy. U každého jedena bolo to zadarmo

anonym_7e906a
Včera o 11:43
@anickaaa6aaa

akože riadna pálka. ja som bola so synom u zubára. 1 drobný kaz. má 13r. platila som 25e spolu s anestéziou. skoro mi oči vypadli, že ako málo. ale tak nie som z BA.

@anickaaa6aaa jasne ze normalne nemoze stat oprava jedneho zubneho kazu viac ako 50€ a stale ma zubar dobre zarobene, vytiahne ako od pacietna tak aj od poistovne, to je proste normalna suma a velkorysa aj na Bratislavu, lenze ty ktory obhajuju nenazranost samotnych zubarov u nas(v podobe a vies kolko ho stoji vybava zubnej ordinacie a kolko naklady) si jednoducho nechcu priznat ze ich zubarko umelo/velkoryso zdiera a zije si na ich ukor luxusny zivot, neexistuje aby oprava zubneho kazu stala 100€ a viac, ale ked su ludia hlupy nech platia, ja napisem ako to v realite ma byt:

->oprava jedneho zubneho kazu 30 - 50€(biela)
->oprava zubneho kazu medzi dvoma zubami 70€(biela)
->mostik 300 - 500€
->strojcek 1200 - 1500€
->impantat 1 zub 900 - 1200€

Ak platite viac, zubar vas len umelo zdiera, predsa na to preventivne prehliadky su aby zdravotna poistovna ukon na zuboch doplacala, takze ked niekto tvrdi ze zubarko nedostane od ZP absolutne nič, je hlúpy a nech teda platí ak si myslí že sa mu bude lepšie žiť.

chlebikova
Včera o 11:45
@anonym_7e906a

@anickaaa6aaa jasne ze normalne nemoze stat oprava jedneho zubneho kazu viac ako 50€ a stale ma zubar dobre zarobene, vytiahne ako od pacietna tak aj od poistovne, to je proste normalna suma a velkorysa aj na Bratislavu, lenze ty ktory obhajuju nenazranost samotnych zubarov u nas(v podobe a vies kolko ho stoji vybava zubnej ordinacie a kolko naklady) si jednoducho nechcu priznat ze ich zubarko umelo/velkoryso zdiera a zije si na ich ukor luxusny zivot, neexistuje aby oprava zubneho kazu stala 100€ a viac, ale ked su ludia hlupy nech platia, ja napisem ako to v realite ma byt:

->mostik 300 - 500€
->strojcek 1200 - 1500€

Ak platite viac, zubar vas len umelo zdiera, predsa na to preventivne prehliadky su aby zdravotna poistovna ukon na zuboch doplacala, takze ked niekto tvrdi ze zubarko nedostane od ZP absolutne nič, je hlúpy a nech teda platí ak si myslí že sa mu bude lepšie žiť.

@anonym_7e906a A vies nam teda vylistovat, ake naklady maju zubari a kolko ich co stoji? Ci podla coho sudis, kolko je vhodna cena za osetrenie?

ameixa
Včera o 13:29
@elenajezova

Deti to nemajú zadarmo?

@elenajezova v niektorych cennikoch este aj +priplatok za nespolupracujuce dieta

ameixa
Včera o 13:31
@anonym_7e906a

->mostik 300 - 500€
->strojcek 1200 - 1500€

@anonym_7e906a to je asi vtip... kaz medzi zubami su 2 kazy

anonym_9498fb
Včera o 13:58
@anonym_7e906a

->mostik 300 - 500€
->strojcek 1200 - 1500€

@anonym_7e906a ty chodíš k takému zubárovi? Urob si ordináciu, vybav ju, zaplať nájom, sestričku a pracuje a maj také ceny... samozrejme predtým vystuduj a odrob roky praxe...

anonym_d23aa9
Včera o 14:10

Myslím, že základný material prepláca poisťovňa ? Či? My sme dali lepší , pokiaľ to ma vydržať pár rokov. Chyba bola zrušenie tých preplácaní na zuby . Pri tak nízkej životnej úrovni krajiny , málo, kto má na zuby. Ale cena sa vždy odvíja aj od materiálu.

evelynka86
autor
Dnes o 04:35
@anonym_7e906a

->mostik 300 - 500€
->strojcek 1200 - 1500€

@anonym_7e906a a ako by mohol dostávať od poisťovne keď je nezmluvny? A to by som v apke videla keby si potajomky nejakým spôsobom vyuctovala aj cez ZP.. 🤷🏻‍♀️

evelynka86
autor
Dnes o 04:36
@tilly

@zuzubb007 riešili sme aj dva kazy. U každého jedena bolo to zadarmo

@tilly a to kam chodíte? Aj keby ste boli u statneho, tak predsa musíte doplácať..

anonym_d99a06
Dnes o 05:53
@evelynka86

@tilly a to kam chodíte? Aj keby ste boli u statneho, tak predsa musíte doplácať..

@evelynka86 Tiez by ma zaujimalo kde chodi @tilly
Však nech sem da konkretnu ambulanciu, kde to je zadarmo resp. tak lacno.

akvi
Dnes o 06:04

U nášho zubára jedna plôška plomby stojí po novom 60, pred 2 rokmi, keď som mala naposledy kaz, tak to bolo 40éčok. Tiež ma minule skoro vykotilo. Ale aspoň neúčtuje umrtvenie, to je "v cene".

tilly
Dnes o 07:45
@evelynka86

@evelynka86 na stefanikovu v bratislave

Strana
z2