Je tu mamina z Bratislavy na spoločné výlety s deťmi?
Hladam kamaratku z ba na spolocne akcie pre deti ,ale i bez. Aby sa zabavili deti a my poklebetili pri kavicke 🙂
ahoj, j sa budem o dva tyzdne stahovat do podunajskych biskupic...takze a ja si hladam kamaratku 🙂
@1984zuzka @blavacka a odkiaľ ste?
@maminecka26 super a kam presne?
ahoj, tak to je dobry napad, ake velke su dievcatka?
ahojte, na výlety s detičkami by som sa rada pridala aj ja 🙂 mám 4 a pol ročnú dcérku a bývame v Petržalke
🙂
Je tu niekto z Trnávky?
ahojky,, ja som z Ruzinova,, najdem si ut novu kamsoku???
ja som z Ruzinova a tiez nemam s kym chodit von 🙂 najlepsie niekam kde sa mozu deti ybhat kedze mam dvoch zivych chlapcov ktory maju 5 a 2 roky 🙂 staci napisat spravu 🙂))
Ahojte, ja som z Rače 🙂 Mám 2 ročného chlapca a 11 r. dievča 🙂 Ak je tu niekto aj z tejto lokality, ozvite sa! 🙂
1984zuzka ja byvam v Dubravke,sice nemam auto,ale tak pokial to je v ramci BA tak sa da. Mam 3 rocnu a rocneho prcka,za chvilku sa blizi august cast prazdnin v skolke tak dake typy a kamosov na vylety by sme uvitali. Tak ak mas zaujem kludne ty alebo aj ine maminky napiste IP.
Ahoj, už si niekoho našla na spoločné výlety? Ja mám 9.ročnú dcérku. Ako staré máš deti?
Ahojte ja som s ruzinova mam dcerku 2roky8mes rada sa pridam 🙂
Ahojte maminky, my byvame v BA par minut peso od Zeleznej Studienky. Sme tam prakticky kazdy den. Mam jednu dcerku, ktora ma 20 mesiacov a sme nahovoritelne na spolocne vyletiky ci kavicky...

ahoj a ake velke mas dieta alebo deti?