icon

Jednodňová operácia pupočného pruhu - Kramáre alebo iné možnosti

monulkaaaa
12. mar 2025

Ahojte, citala som snad vsetky komentare k otazkam o pruhu. Nas maly ma uz 5 rokov prec a pruh nad pupkom ktory mu teraz chceme dat spravit. Chcela by som sa len spytat ci ma niekto skusenost s jednodnovou a vsetko dopadlo dobre, bez komplikacii?
Co som si guglila tak pisu ludia, ze niektorych pacientov aj odmietli ze nie su vhodni kandidati? Stale rozmyslam ci na Kramare ist alebo nie. Vie mi niekto poradit, nech sa rozhodnem spravne? A pochopila som to dobre ze napr. PROCARE a podobne, su teda sukromne a nepreplacaju nic z verejneho poistenia? Konkretne sme v dovere poisteni.. Budem rada za kazdy prispevok zo skusenosti 🙏🙏🙏

4stanka4
12. mar 2025

@monulkaaaa ahoj. my ideme budúci štvrtok na jednodňovú chirurgiu ale nie v BA ale v ZA. Ma 4.5 roka , sama som zvedava ako to bude prebiehať. Ak chceš tak sa mi ozvy budúci týždeň ako to prebiehalo. Zatiaľ máme ísť v pondelok na predoperacne k pedi, v stredu na anesteziologicke a príjmovu chirurgiu nahlásiť sa a vo štvrtok mame prísť aby ju zoperovali

ninazemna
12. mar 2025

Dobrý deň. S úhradou z verejného zdravotného poistenia: MUDr. Jozef Babala, Euromed, Partizánska 2, Bratislava; MUDr. Adam Hochel, Euromedix, Betliarska 3, Bratislava; MUDr. Miklós Viola, Medchir, Krížna 8, Kolárovo. Držím palce. ZS

chilli21
12. mar 2025

@monulkaaaa Ahoj my sme boli pred dvomi rokmi na betliarskej. Úhrada výkonu ide z verejného poistenia,teda ak maju zmluvu s tvojou poistovnou Ty platis nadštandard. My sme vtedy platili okolo 200 eur. Pre mna veľké plus bolo ze som syna mohla odniesť na operacku a byt pri nom kym nezaspal. A samozrejme ked sa preberal. Asi po 2 hodinách sme šli domov. Vsetko prebehlo v poriadku.

monulkaaaa
autor
13. mar 2025

@4stanka4 ďakujem krasne, ano ozvem sa, drzim palce nech vam to dobre dopadne 🙏

monulkaaaa
autor
13. mar 2025

@ninazemna dobry den, skusim kontaktovat teda Euromed, na jejich stranke mi to predtym pisalo ze si platime vsetko sami. Takze dobre to chapem ze cez tychto lekarov ked to pojde, tak to bude platene cez poistovnu? Dakujem krasne za odppved 🙏

monulkaaaa
autor
13. mar 2025

@chilli21 ahoj, dakujem za reakciu.. Chcem sa spytat co sa mysli nadstandart prosim? Ta pooperacna izba, ze ste tam boli sami alebo co konkretne? Dakujem 🙏 a vy ste boli teda v tom Medirexe ano?

ninazemna
13. mar 2025

@monulkaaaa Vykazujú na úhradu do zdravotnej poisťovne (533 - 560 €). Výšku "doplatku" ti povedia.

chilli21
13. mar 2025

@monulkaaaa no ako nadstandard je ten "pobyt" v sukromnom zariadeni. A co sa tyka izby, je to tam tak ,ze je tam jedna velka izba kde su sestry a vsetky deti aj tie cakajuce aj tie po zakroku spolu. To bolo trochu take, ze ked sme este len cakali a nejaky chlapcek sa akurat preberal a plakal, ze ho to boli tak sa aj ten moj este viac vystrasil. Ale niekde inde to mozu mat inak. Boli sme na Betliarskej, uz si nepamatam pod koho to patrilo.

4stanka4
13. mar 2025

@monulkaaaa takže nejdeme nikam lebo mi začala ráno kašľať, musíme presunúť termín

monulkaaaa
autor
13. mar 2025

@4stanka4 boze, to ma mrzi, vsak uz ste to mohli mat za sebou 😟

4stanka4
13. mar 2025

@monulkaaaa ani mi nehovor. Sedíme stále doma a aj tak ochorela ☹

monulkaaaa
autor
13. mar 2025

@4stanka4 ja mam v plane zajtra si s muzom sadnut a konecne sa rozhodnut kam s nim pojdeme. Potom uz len vybavit termin, a budem doma tiez ako na ihlach sediet a cakat ci neochorie 🤔 nasmu uz padaju prve zuby a rastu nove, to ked sa nam do toho hodia teploty a sople, no zbohom 😒
Ja myslim teraz ze to velmi spravi to pomylene pocasie 🤨 neviem ako u vas ale u nas jeden den 5 a druhy den 20 stupnov. Chore toto 😳

monulkaaaa
autor
13. mar 2025

@chilli21 ahaa, no parada, toto mi pripomina ako ked nam prerabali porodnicu a vela bab sa nas tlacilo na tej cakacke a vedla izba dokoran otvorene dvere a baby tam rodili a vrieskali.. Hned ma aj presli prve kontrakcie 🤣

monulkaaaa
autor
13. mar 2025

@ninazemna okey, dakujem pekne, skusim si tam zajtra zavolat 😊

4stanka4
14. mar 2025

@monulkaaaa dúfam ze aspoň vám to vyjde na prvý krát. Ono je to pri tých malých deťoch tak ze nikdy nevies kedy sa na ne co nalepi 😞

monulkaaaa
autor
17. mar 2025

@4stanka4 ahoj, dakujem, snad to vyjde, tak uz sme sa rozhodli-pojdeme na Kramare, termin este upresnia dnes, som velmi zvedava ako to cele dopadne 🤔