Kamarátka do dažďa v Bratislave
Ahojte baby, nakoľko som CPčkárka (cez poľná) a nemám v Bratislave žiadnu kamarátku, hľadám ju aj touto formou. Najlepšie ak by bola v stave podobnom mojmu , čiže tehu 🙂 Tak ak sa nebojíš mladej správne strelenej a takmer vždy usmiatej baby, neváhaj napísať 🙂
čaute babyyyy..od kial stee? 😀 my mame uz skoro rocne dievcatko a hladame kamosky tak ak chcete ozvite sa budem rada
Ahojky, Račianske Mýto 🙂
Ahojte
@zubajdi škoda pred polrokom som sa odsťahovala, ale sranda že do Biskupíc 😀 @1monimoni1 ... keď vás tak čítam 🙂
@1monimoni1 a odkiaľ si presne? ... ja som síce tehu a mám ešte 5 ročnú dcéru, ale nejakú tú kávičku zladíme 😉
ja som z hronskej, ty? 😅
@1monimoni1 z borekovej 🙂
fu to ani neviem kde je :D
pri OMW a Seate ... už vieš kde? ... dve zastávky busom od Billy smerom do mesta
jasneee uz viem 🙂 to tiez nieje daleko
@petaba
@1monimoni1 že 😀 😀 😀
ty si pôvodne z Biskupíc? ... Ja z Korytnickej... to je druhá ulica od Hronskej
pocuj sak ty si chodila s mojou segrou do skoly 😀 😀 😀 😀 😀 😀 benovička
@1monimoni1 vidíš aký je svet malý 😉 teraz pozerám lepšie foto... som ťa ani nespoznala, si trochu vyrástla 😀
@petaba no odpadnem hehe
@petaba no odpadnem hehe
Ahojte baby,tiež si hladam kamosku 🙂 mám 3 mesacnu dcerku a som z Dubravky..teraz sme sa nastahovali a nikoho tu nepoznam..
ahojky, ja byvam v Stupave. a niiikde nikoho:(( mam 9 mesacneho synceka.
@mily7 Skús napísať aj sem, možno sa vás nájde viac: https://www.modrykonik.sk/forum/stretnime-sa/hladam-kamosku-na-kocikovanie-v-stupave-2/
ahoj zubajdi, ja tiez som CPčkárka a tiez by som uvitala kamosku v BA 🙂 ako pozeram tiez mas babatko podobne vekom ako ja - moja ma 5 tyzdnov. Byvas na Racianskom? ozvi sa potesim sa 🙂
@1monimoni1 ahoj ja som z ruzinova mam 2 rocneho samka a radi sa strtneme,lebo tu nikoho nemame
Ahojte 🙂 ak máte chuť sa zoznámiť, tiež hľadám kamošku/y v rámci BA, bývam v Petržalke, ale nemám problém prísť aj do iných častí.....deti mám veľmi rada ale zatiaľ nemám, momentálne len plánujeme svadbu....
Ahojte, moja princezna ma uz cez dva roky, ale zoznamenie s novymi ludmi vzdy rady privitame. Byvame pri kazere Kuchajda tak ak mate neikto chut na rpechadzku prip krmit kacky ;) ozvite sa a urcite sa zladime 🙂
@1monimoni1 ok budem rada
@1monimoni1 oki;)
Ahojte nenájde sa tu niekto aj z Ružinova? Žijeme tu už rok a nemam tu velmi kamaratky... Teda aj by som mala ale som tehu 🙂 , takže by som skor privítala kamaratku v podobnom stave s ktorou by som mala aspon spoločnú tèmu 🙂

@zubajdi Ahoj zubajdi ja som tiez tehu velmi rada sa s tebou zoznamim a som z blavy 🙂)