icon

Kamarátka do dažďa v Bratislave

zubajdi
4. apr 2012

Ahojte baby, nakoľko som CPčkárka (cez poľná) a nemám v Bratislave žiadnu kamarátku, hľadám ju aj touto formou. Najlepšie ak by bola v stave podobnom mojmu , čiže tehu 🙂 Tak ak sa nebojíš mladej správne strelenej a takmer vždy usmiatej baby, neváhaj napísať 🙂

Strana
z2
azyra
12. apr 2012

@zubajdi Ahoj zubajdi ja som tiez tehu velmi rada sa s tebou zoznamim a som z blavy 🙂)

1monimoni1
18. júl 2012

čaute babyyyy..od kial stee? 😀 my mame uz skoro rocne dievcatko a hladame kamosky tak ak chcete ozvite sa budem rada

1monimoni1
18. júl 2012
zubajdi
autor
18. júl 2012

Ahojky, Račianske Mýto 🙂

petaba
18. júl 2012

Ahojte
@zubajdi škoda pred polrokom som sa odsťahovala, ale sranda že do Biskupíc 😀 @1monimoni1 ... keď vás tak čítam 🙂

1monimoni1
18. júl 2012

😀 😀 😀 dobreee. ale vzdy ked pisem na nastenku ze sa ide kočikovat tak nikde niktoo
@petaba
@zubajdi ahoj dnes si si ma pridala do priatelov ze? 🙂 racko nieje tak daleko,to by obcas slo 🙂

petaba
18. júl 2012

@1monimoni1 a odkiaľ si presne? ... ja som síce tehu a mám ešte 5 ročnú dcéru, ale nejakú tú kávičku zladíme 😉

1monimoni1
18. júl 2012

ja som z hronskej, ty? 😅

petaba
18. júl 2012

@1monimoni1 z borekovej 🙂

1monimoni1
18. júl 2012

fu to ani neviem kde je :D

petaba
18. júl 2012

pri OMW a Seate ... už vieš kde? ... dve zastávky busom od Billy smerom do mesta

1monimoni1
18. júl 2012

jasneee uz viem 🙂 to tiez nieje daleko
@petaba

petaba
18. júl 2012

@1monimoni1 že 😀 😀 😀
ty si pôvodne z Biskupíc? ... Ja z Korytnickej... to je druhá ulica od Hronskej

1monimoni1
18. júl 2012

pocuj sak ty si chodila s mojou segrou do skoly 😀 😀 😀 😀 😀 😀 benovička

petaba
18. júl 2012

@1monimoni1 vidíš aký je svet malý 😉 teraz pozerám lepšie foto... som ťa ani nespoznala, si trochu vyrástla 😀

1monimoni1
18. júl 2012

@petaba no odpadnem hehe

1monimoni1
18. júl 2012

@petaba no odpadnem hehe

miushak
6. sep 2012

Ahojte baby,tiež si hladam kamosku 🙂 mám 3 mesacnu dcerku a som z Dubravky..teraz sme sa nastahovali a nikoho tu nepoznam..

mily7
31. dec 2012

ahojky, ja byvam v Stupave. a niiikde nikoho:(( mam 9 mesacneho synceka.

syslica
31. dec 2012
mily7
31. dec 2012

@syslica dakujem si zlata.

ankakkk
1. feb 2013

ahoj zubajdi, ja tiez som CPčkárka a tiez by som uvitala kamosku v BA 🙂 ako pozeram tiez mas babatko podobne vekom ako ja - moja ma 5 tyzdnov. Byvas na Racianskom? ozvi sa potesim sa 🙂

dadulkas
23. sep 2013

@zubajdi ahoj ja som z ruzinova mam 2 rocneho samka a radi by sme sa stretli,lebo tiez tu nikoho nemame,bola by som rada

dadulkas
23. sep 2013

@1monimoni1 ahoj ja som z ruzinova mam 2 rocneho samka a radi sa strtneme,lebo tu nikoho nemame

mimusss
6. feb 2014

Ahojte 🙂 ak máte chuť sa zoznámiť, tiež hľadám kamošku/y v rámci BA, bývam v Petržalke, ale nemám problém prísť aj do iných častí.....deti mám veľmi rada ale zatiaľ nemám, momentálne len plánujeme svadbu....

ajciatko
2. apr 2014

Ahojte, moja princezna ma uz cez dva roky, ale zoznamenie s novymi ludmi vzdy rady privitame. Byvame pri kazere Kuchajda tak ak mate neikto chut na rpechadzku prip krmit kacky ;) ozvite sa a urcite sa zladime 🙂

1monimoni1
12. apr 2014

@dadulkas
@ajciatko
@mimusss moc sem uz nechodim,preto ak chcete do spravy vam poslem meno na fb. tam sa skorej da dohodnut 🙂 cafte

dadulkas
12. apr 2014

@1monimoni1 ok budem rada

ajciatko
13. apr 2014

@1monimoni1 oki;)

babulo
12. máj 2014

Ahojte nenájde sa tu niekto aj z Ružinova? Žijeme tu už rok a nemam tu velmi kamaratky... Teda aj by som mala ale som tehu 🙂 , takže by som skor privítala kamaratku v podobnom stave s ktorou by som mala aspon spoločnú tèmu 🙂

Strana
z2