Kamarátka do dažďa v Bratislave
Ahojte baby, nakoľko som CPčkárka (cez poľná) a nemám v Bratislave žiadnu kamarátku, hľadám ju aj touto formou. Najlepšie ak by bola v stave podobnom mojmu , čiže tehu 🙂 Tak ak sa nebojíš mladej správne strelenej a takmer vždy usmiatej baby, neváhaj napísať 🙂
Ahojte, ja mam 7,5mesacneho drobca a som z vrakune. Tiez by som si rada nasla partacku na kocikovanie. Nemam problem sa dopravit aj do inej casti BA. Tak ak by niekto chcel kludne sa ozvyte. A tiez mozem daj aj kontakt na fb. 😉
nemam to daleko,tak 10 min,rada sa stretnem,ty mas ake najmensie babo,ak mozem vediet,lebo mi mame teraz 5 tyzdnove
Ahoj, moji chalani maju 2,5r. a 3,5r. a urcite sa spolu zahraju 🙂 do spravy ti napisem moje tel.cislo 🙂
Ahoj🙂 my sme s dcérkou zo Stareho mesta. Radi Vás spoznáme. Môj mail. romankask@hotmail.com

Dievčataaaaaa 🙂 ahojte , ja som v Bratislave v PETRŽALKE na konci v južnom meste ( Slnečnice ) mam 3 mesačnú dcérku a rada s ňou vybehneme aj 2x do dňa vonku na prechádzku ale zatiaľ sa mi nepúšťaťilo nájsť si parťačku na kočikovanie. Ktorá sa chce stretnúť ?