icon

Kamarátka do dažďa v Bratislave

zubajdi
4. apr 2012

Ahojte baby, nakoľko som CPčkárka (cez poľná) a nemám v Bratislave žiadnu kamarátku, hľadám ju aj touto formou. Najlepšie ak by bola v stave podobnom mojmu , čiže tehu 🙂 Tak ak sa nebojíš mladej správne strelenej a takmer vždy usmiatej baby, neváhaj napísať 🙂

Strana
z2
infrablue1
12. máj 2014

Dievčataaaaaa 🙂 ahojte , ja som v Bratislave v PETRŽALKE na konci v južnom meste ( Slnečnice ) mam 3 mesačnú dcérku a rada s ňou vybehneme aj 2x do dňa vonku na prechádzku ale zatiaľ sa mi nepúšťaťilo nájsť si parťačku na kočikovanie. Ktorá sa chce stretnúť ?

lusi1309
7. jún 2014

Ahojte, ja mam 7,5mesacneho drobca a som z vrakune. Tiez by som si rada nasla partacku na kocikovanie. Nemam problem sa dopravit aj do inej casti BA. Tak ak by niekto chcel kludne sa ozvyte. A tiez mozem daj aj kontakt na fb. 😉

maja2005
1. júl 2014

@lusi1309 Ahoj, ja som z vrakune, a nemame s kym chodit von. Byvam blizko lesoparku neviem ci tam chodis a ci to ma blizko. Ale ak ano rada s tebou vybehnem von. Budeme sa tesit 🙂

maja2005
1. júl 2014

@dadulkas Ahoj, vidim, ze coskoro budete mat babo a zase zacne kolobeh radosti aj starosti a aj kocikovanie. Aj ja som z ruzinova ked budes chciet radi s vami vybehneme von 🙂

egiginka
5. júl 2014

@ajciatko , uplne nahodou mi tuto temu vyhodilo🙂))) my byvame tiez pri kuchajde ( blizko Nova Doba), tak mozme ist na prechadzku aj s mojou Karolinkou ( 5 mes) , som origos z inej casti BA., tak tu tiez moc nepoznem ludi🙂

dadulkas
23. júl 2014

@maja2005 ahoj rada sa stretnem,kde presne byvas,ja pri sportovej hale pasienky

maja2005
23. júl 2014

@dadulkas Ja byvam na konci ruzinova ale radi chodiem na ihrisko pri strkovci neviem ci to mas daleko a ci by sme sa tam stretli?

dadulkas
23. júl 2014

nemam to daleko,tak 10 min,rada sa stretnem,ty mas ake najmensie babo,ak mozem vediet,lebo mi mame teraz 5 tyzdnove

dadulkas
18. sep 2014

@maja2005 ahoj minule sme si pisali,tak som chcela vediet ci je to aktualne a dame stretko

maja2005
19. sep 2014

@dadulkas Ahoj jasnem mozme dat stretko, a kedy a kde by sme sa stretli 🙂 my mame cely buduci tyzden volno 🙂

maja2005
19. sep 2014

@lusi1309 Ahoj aj my byvame blizko vrakune a ked bude pekne mozme sa stretnut v lesoparku co ty na to?

dadulkas
19. sep 2014

@maja2005 neviem kde byvate,ak to nemate daleko tak na strkovci v pondelk,alebo my mozme aj cez vykend,kym hlasia este pekne pocasie

dadulkas
21. sep 2014

@maja2005 ahoj tak co s tym stretkom

maja2005
24. sep 2014

@dadulkas Ahoj my,sme ochoreli cez víkend a k tomu mi vypadol .net. Až dnes mi ho spravili, a že vraj od piatku by malo byť pekne. V piatok na štrkovci by sme sa, mohli vidieť?

dadulkas
24. sep 2014

@maja2005 moze byt okolo 10.hod ti to vyhovuje,este som sa chcela opytat,ake velke mas deti,ci sa moj trojrocny samko bude mat s kym pohrat

maja2005
25. sep 2014

Ahoj, moji chalani maju 2,5r. a 3,5r. a urcite sa spolu zahraju 🙂 do spravy ti napisem moje tel.cislo 🙂

maja2005
25. sep 2014

@dadulkas hoj, moji chalani maju 2,5r. a 3,5r. a urcite sa spolu zahraju emoticon do spravy ti napisem moje tel.cislo

stocik
16. okt 2014

@zubajdi ahoj aj ja som od racianskeho myta ale ako povodom cezpolna 🙂 mam 9 mesacneho syna a kedy mas termin??

zubajdi
autor
17. okt 2014

@stocik jeeej to je stará správa, presťahovali sme sa blízko k Avionu (trnávka), moj "malý" má už takmer dva roky a je pravda, že plánujeme druhé bábo a termín ešte nevieme 🙂 ale rada sa stretnem 🙂

dhabi
10. nov 2015

Ahoj🙂 my sme s dcérkou zo Stareho mesta. Radi Vás spoznáme. Môj mail. romankask@hotmail.com

Strana
z2