icon

Kde dať opraviť kufre v Bratislave?

mili7
Včera o 10:48

Ahojte.
Má niekto skúsenosť s opravou kufrov niekde v Bratislave?
Syn má škrupinkový kufor a menšom mieste sa vypáral a potrebujem to tam dať zašiť.
Kľudne mi napíšte aj ktorej opravovni sa vyhnúť.
Vopred ďakujem.

martinmmartin
Včera o 11:25

no to asi neexistuje, ale necham sa prekvapit.
Taka opravovna by hned skrachovala ohladom vysokych prevadzkpovych nakladov a pohdnosti zakaznikov co nebudu platit za opravu plus kufor trepat cez cele mesto tam a spät - si kupia novy a hotovo.

martinmmartin
Včera o 11:28

Tato pani by to mozno zvladla ale asi uz je po smrti

https://www.youtube.com/watch?v=wpo8McgFhYE
guudy
Včera o 12:44
@martinmmartin

no to asi neexistuje, ale necham sa prekvapit.
Taka opravovna by hned skrachovala ohladom vysokych prevadzkpovych nakladov a pohdnosti zakaznikov co nebudu platit za opravu plus kufor trepat cez cele mesto tam a spät - si kupia novy a hotovo.

@martinmmartin
@mili7
Samsonite ma vlastny servis. O inych neviem. Mozes sa skusit spytat v oprave obuvi.

olimuc
Včera o 13:14

Ak je treba presit spoj skrupina zips - tak asi nepochodis (al ak nieco najdes bolo by to uzasne, lebo mam relativne drahy kufor a nechcem sa ho vzdat). Mna so skrupinakom vsade odmietli (aj Samsonite, pretoze uz po zaruke) … pokial je to len oprava latky vnutra …. Na Karadicke bola dobra oprava obuvi/ tasiek. Tam mi na latkovy kufor dali nove uchytky a celkovo boli velmi sikovni. Ci este funguju neviem.

pandusica
Včera o 14:08

Ja dnes idem zaniest nase kufre do auparku. Mame pokazene kolieska a uchytky tak uvidim. Mozem ak nezabudnem napisat ako som dopadla

mili7
autor
Včera o 17:37
@pandusica

Ja dnes idem zaniest nase kufre do auparku. Mame pokazene kolieska a uchytky tak uvidim. Mozem ak nezabudnem napisat ako som dopadla

@pandusica Ok, ďakujem. Lebo mne ukázalo, že jedna opravovňa kufrov bola odsťahovaná na Šancovú.

given
Dnes o 05:30

Bola som v Auparku a bola som spokojná, opravili na počkanie.

mili7
autor
Dnes o 05:35
@pandusica

@given
@pandusica
Na stránke mi našlo K&K KĽÚČE A OBUV že je v Auparku. Je to ono?

pandusica
Dnes o 07:12

My sme boli vcera a ked mi povedali, ze 1 koliesko 25 eur a ja potrebujem vymenit vsetky 4, tak som si to hned rozmyslela.

given
Dnes o 07:18
@mili7

@given
@pandusica
Na stránke mi našlo K&K KĽÚČE A OBUV že je v Auparku. Je to ono?

@mili7 je to na prízemí vedľa Kraja

mili7
autor
Dnes o 08:49
@pandusica

My sme boli vcera a ked mi povedali, ze 1 koliesko 25 eur a ja potrebujem vymenit vsetky 4, tak som si to hned rozmyslela.

@pandusica Ok, tak uvidím, či vedia spraviť aj zips a koľko by to stálo. Ešte som našla, že je nejaká opravovňa kufrov na Šancovej, tak skúste zavolať aj tam, že za koľko to vedia urobiť tam https://www.opravakufrov.sk/
Ja sa budem musieť opýtať aj tam, lebo tento kufor si vybral trpjročný syn a nechcem vedieť, čo by robil, kebyže sa mi ho nepodarí opraviť.