Kde dať opraviť kufre v Bratislave?
Ahojte.
Má niekto skúsenosť s opravou kufrov niekde v Bratislave?
Syn má škrupinkový kufor a menšom mieste sa vypáral a potrebujem to tam dať zašiť.
Kľudne mi napíšte aj ktorej opravovni sa vyhnúť.
Vopred ďakujem.
Tato pani by to mozno zvladla ale asi uz je po smrti
no to asi neexistuje, ale necham sa prekvapit.
Taka opravovna by hned skrachovala ohladom vysokych prevadzkpovych nakladov a pohdnosti zakaznikov co nebudu platit za opravu plus kufor trepat cez cele mesto tam a spät - si kupia novy a hotovo.
@martinmmartin
@mili7
Samsonite ma vlastny servis. O inych neviem. Mozes sa skusit spytat v oprave obuvi.
Ak je treba presit spoj skrupina zips - tak asi nepochodis (al ak nieco najdes bolo by to uzasne, lebo mam relativne drahy kufor a nechcem sa ho vzdat). Mna so skrupinakom vsade odmietli (aj Samsonite, pretoze uz po zaruke) … pokial je to len oprava latky vnutra …. Na Karadicke bola dobra oprava obuvi/ tasiek. Tam mi na latkovy kufor dali nove uchytky a celkovo boli velmi sikovni. Ci este funguju neviem.
Ja dnes idem zaniest nase kufre do auparku. Mame pokazene kolieska a uchytky tak uvidim. Mozem ak nezabudnem napisat ako som dopadla
My sme boli vcera a ked mi povedali, ze 1 koliesko 25 eur a ja potrebujem vymenit vsetky 4, tak som si to hned rozmyslela.
My sme boli vcera a ked mi povedali, ze 1 koliesko 25 eur a ja potrebujem vymenit vsetky 4, tak som si to hned rozmyslela.
@pandusica Ok, tak uvidím, či vedia spraviť aj zips a koľko by to stálo. Ešte som našla, že je nejaká opravovňa kufrov na Šancovej, tak skúste zavolať aj tam, že za koľko to vedia urobiť tam https://www.opravakufrov.sk/
Ja sa budem musieť opýtať aj tam, lebo tento kufor si vybral trpjročný syn a nechcem vedieť, čo by robil, kebyže sa mi ho nepodarí opraviť.

no to asi neexistuje, ale necham sa prekvapit.
Taka opravovna by hned skrachovala ohladom vysokych prevadzkpovych nakladov a pohdnosti zakaznikov co nebudu platit za opravu plus kufor trepat cez cele mesto tam a spät - si kupia novy a hotovo.