icon

Aké sú vaše skúsenosti s textilnými kuframi?

Dnes o 09:21

Ahojte, mam 20 rocny cestovny kufor :D uz sa mi mierne zasekava a sem tam sa mi rozide zips :D. Je to obycajny kufor z tesca a tazko sa ho vzdavam lebo je super. Ma len 1.5kg je z textilu-dizajnovi na pase nikdy nevidim taky isty-je nepomylitelny :D Ake mate kufre? Co pozeram teraz klasicke maju vyse 3kg co sa mi zda extra vela. Ofkial ste kupovali?

biba_18
Dnes o 09:24

netuším aký ťažký je môj kufor 😒
podmienka bola textilý a 2 kolieska, nie 4
mám american tourister
čierny
ak by si chcela by bol rozlíšiteľný - kúp na neho farebný popruh - ako som to urobila ja

marsmykkok
Dnes o 10:01

Ja mám Lasocki z CCC ale škrupinový. A nie je ťažký. A za mňa radšej škrupinový, ľahšie sa čistí, tie látkové sa čistia ťažko.

martinmmartin
Dnes o 10:03

kolieska dve velke neotacave integrovane do kufra. Nie tie ako na kancelarskej stolicke
Taketok su neznicitelbe vhodne(ejsie) ah do "terenu" a "nevymrdlaju" sa takmer nikdy

autor
Dnes o 10:12
@martinmmartin

kolieska dve velke neotacave integrovane do kufra. Nie tie ako na kancelarskej stolicke
Taketok su neznicitelbe vhodne(ejsie) ah do "terenu" a "nevymrdlaju" sa takmer nikdy

@martinmmartin aj samsonite maju vyse 3kg

autor
Dnes o 10:13
@biba_18

netuším aký ťažký je môj kufor 😒
podmienka bola textilý a 2 kolieska, nie 4
mám american tourister
čierny
ak by si chcela by bol rozlíšiteľný - kúp na neho farebný popruh - ako som to urobila ja

@biba_18 dakujem, pozriem, nasla som 2.5kg konecne nieco lahsie aj ked stale to nieje taky lahky kufor ako ja mam