icon

Kde kúpim kvalitné mäso pre bábätko v Bratislave?

janie7
7. nov 2025

Ahojte mamičky, viem, že táto téma tu už bola no našla som iba staršie príspevky. Kde prosím v rámci Bratislavy kupujete mäso vašim detičkám? Ja mám pocit, že kvalitného nenadopovaného mäsa je v dnešnej dobe ako šafránu.
Ďakujem.

zltamyska
7. nov 2025

@janie7 starý otec, yeme

conta22
7. nov 2025

@janie7 vo fresh markete FarmHouse

joannita
7. nov 2025

@janie7 ja som kupovala v Gazdovskom trhu v Dúbravke.
Ale úprimne neverím už že toto 2 x drahšie mäso je iné ako tie bežné zo supermarketov.
Nieje to absolútne overiteľné. Môžu to nakúpiť hocikde a len prebaliť.
Ako všetky tie bio potraviny..

bambulkaaskatulka
7. nov 2025

Starý otec ma ozaj dobré mäso, odskúšané...

janie7
autor
7. nov 2025
@joannita

Ale úprimne neverím už že toto 2 x drahšie mäso je iné ako tie bežné zo supermarketov.

@joannita Moje slová, ja som zatiaľ dala malej HIPP mäsový príkrm, predsa toto je prísne kontrolované, no chcem jej pripravovať aj priamo doma, len nikde človek nemá záruku, že to mäso je skutočne bez chémie.

anonym_e5828c
7. nov 2025

Yeme, Kukkonia

kitycat
8. nov 2025

Zase kym je male, ze len ochutnava, tak z tej flasky ti bohate staci... ci chces upiect 2 kila masa a zamrazit jej to? To uz nebude take dobre po rozmrazovani 😶

bielasovicka
10. nov 2025
@joannita

@joannita presne. Tiež neverím už týmto obchodom.

zuzike123
10. nov 2025

Skoc k masiarovi a normalne sa pri pulte popytaj co je to za maso. Brat je kuchar a roky kupuje maso len od jedneho masiara v Dun. Luznej.

lilke
15. nov 2025

Yeme a freshmarket. Už na pohľad je to mäso inde, chuťovo tiež. V yeme priamo porcuju. Predpokladám,že je to min. menej dopovane.