icon

Kde kúpim tehotenské oblečenie v Bratislave?

18. feb 2026

Ahojte, kde maju fyzicky na predajni tehotenske oblecenie v BA? Bolo v HM eurovea ale uz nie je (volala som tam), detto ziadny lindex uz na predajni nic nema. Nahodou nejake tipy nemate?
Ano viem, ze sa to da kupit online, na to sa nepytam :D

michaelam2
18. feb 2026

@anonym_autor v brendone maju.. a aj vo feede nieco

mullerova46
18. feb 2026

@anonym_autor nie už nie sú tehotenské oddelenia v obchodoch ☹️ nenašla som nič kde kedysi boli.

iivancova
18. feb 2026

Cez bazár sa ti kúpiť nedá? Ak máš štandardnú konfekčnú veľkosť

autor
18. feb 2026

Och tak to ste ma nepotesili :( ja si chcem oblecenie hlavne vyskusat takze bazar to moc neriesi… potrebujem doprace kam este 2-3mesiace budem chodit slusive oblecenie (jedny-dvoje nohavic a jedny-dvoje siat) a co som zatial objednala online tak som ako utopenec. Som dlha a dost stihla ale brusko uz nikam nenapcham, bola som zvyknuta nosit obtiahnute nohavice aj obtiahnute sukne a saty a vsetko ma v kancelarii za stolom uz tlaci. Tak teraz chodim v jednych tehu giatiach kazdy den😥 asi teda skusim eshopy, kt maju v pohode vratenie, nic ine neostava

michaelam2
18. feb 2026
@anonym_autor

Och tak to ste ma nepotesili :( ja si chcem oblecenie hlavne vyskusat takze bazar to moc neriesi… potrebujem doprace kam este 2-3mesiace budem chodit slusive oblecenie (jedny-dvoje nohavic a jedny-dvoje siat) a co som zatial objednala online tak som ako utopenec. Som dlha a dost stihla ale brusko uz nikam nenapcham, bola som zvyknuta nosit obtiahnute nohavice aj obtiahnute sukne a saty a vsetko ma v kancelarii za stolom uz tlaci. Tak teraz chodim v jednych tehu giatiach kazdy den😥 asi teda skusim eshopy, kt maju v pohode vratenie, nic ine neostava

@anonym_autor ved pisem ze brendon 🙂 mozes skusat kolko chces a maju alebo teda mali ked som tam naposledy bola pekne veci

tetapetra
18. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor brendon a c&a,aspoň kedysi bolo

camelie12
18. feb 2026

Ak nenájdete kamennú predajňu (viem, na to sa pýtate), tak na Zalande je dobrý výber tehotenského oblečenia.
Majú zadarmo dopravu asi nad €20 a vrátenie tovaru zadarmo.

autor
18. feb 2026

@michaelam2 prepac na ten brendon som zabudla zareagovat. Tam som bola a vrchy sa mi nepacili a nohavice/ rifle super ale akurat to co mi sedelo boli cez 70€ na ks ;( to sa mi zdalo hrozne vela na to kolko to realne vyuzijem :( :(

autor
18. feb 2026

Ale teda dala som dnes sancu vintedu a uz mam naobjednavane - tie ceny boli fakt nizucke takze som to riskla

michaelam2
18. feb 2026
@anonym_autor

@michaelam2 prepac na ten brendon som zabudla zareagovat. Tam som bola a vrchy sa mi nepacili a nohavice/ rifle super ale akurat to co mi sedelo boli cez 70€ na ks ;( to sa mi zdalo hrozne vela na to kolko to realne vyuzijem :( :(

@anonym_autor ano, je to tam celkom drahe to je pravda. Ale super ze cez bazar si nasla 🙂

123456_airam
19. feb 2026

@anonym_autor kamoska mi vravela ze v Bory mall v Lindexe maju. tiez som zufalo obisla uz 2 obochodne centra /nivy,centra/ a nic. fakt im sibe. H&M central vraj uz 2 roky len online, inde na mna pozerali ako na ufona.

fakt by som si rada vyskusala pred kupou nieco a nechce sa mi naobjednavat si za 300 eur domov, otrasne.