Kde kúpiť snow krabie nohy v Bratislave?
Kde kupujete tie snow krabie nohy prosím?
Ny sme z ba neviem kde také zoženiem
to majú byť nejaké čižmy či jedlo?
@anonym_5e974e
@unicornlady stret sedliacok?
@anonym_5e974e
@unicornlady stret sedliacok?
@anonym_14b591 Jaj, ty "hrdinka", čo sa skrýva za anonym, aby mohla iných urážať.
@anonym_14b591 Jaj, ty "hrdinka", čo sa skrýva za anonym, aby mohla iných urážať.
@unicornlady sa cudujes keď sa pýtaš či to je jedlo alebo čižmy naozaj?
Snad sa tu dočkám odpovede na moju otázku 🤣
Ty si ta, co tu minule zhanala "vitalne krabie nohy"? 😄😆
@anonym_5e974e netuším aké vitálne máš na mysli ale presne tieto milujem čo si všetko pamätajú a kontrolujú celý MK 🤣🤣😁😁👌🏽 dobre nudný život to musí byt ľutujem vás
su to nohy snezneho kraba. Sa potom necuduj, ze sa tu pytaju hluposti
@sharpay wow a čo som napísala také že mu nevie nikto odpovedať? Pre boha tupoty
@sharpay wow a čo som napísala také že mu nevie nikto odpovedať? Pre boha tupoty
@anonym_autor oni su tupoty, ale ty ani nevies ako sa to napise? Oni su podla teba tupoty ale ty si najvacsia, kedze pouzit google a mat vysledok do 3 sekund je zjavne nad tvoje schopnosti? Oni su podla teba tupoty ale si to ty co ako nesvojpravny clovek zakladas vlakno kvoli takej jednoduchej veci....😅
@anonym_autor oni su tupoty, ale ty ani nevies ako sa to napise? Oni su podla teba tupoty ale ty si najvacsia, kedze pouzit google a mat vysledok do 3 sekund je zjavne nad tvoje schopnosti? Oni su podla teba tupoty ale si to ty co ako nesvojpravny clovek zakladas vlakno kvoli takej jednoduchej veci....😅
@sharpay ale ja chcem overené stránky a nie čo mi vyskočí asi si nepochopila. Normane kravice sa tu množia a nevedia odpovedať na otázku ty kokos extrem
@sharpay ale ja chcem overené stránky a nie čo mi vyskočí asi si nepochopila. Normane kravice sa tu množia a nevedia odpovedať na otázku ty kokos extrem
@anonym_autor tak ked my kravice, ty si potom original kosostvorec 💠a este ti patri pravom aj ta chlpata klucenka.Ale to uz nebudem zbytocne az moc vulgarna a spamovat to tu hlupymi obrazkami.Lebo na taku ako si ty sa to ani neoplati
@anonym_autor tam hod do chatu gpt nech ti nakresli radsej tu cestu. Otazku si mala zodpovedanu len ta praca s informaciami pokulhava 😂😂😂😂... a odpoved si uz neprosim.
@anonym_autor tam hod do chatu gpt nech ti nakresli radsej tu cestu. Otazku si mala zodpovedanu len ta praca s informaciami pokulhava 😂😂😂😂... a odpoved si uz neprosim.
@sharpay ty mi budeš rozprávať že odpoved si neprosíš? Kto teba prosí o tieto stupidne odpovede? 🐄

Ty si ta, co tu minule zhanala "vitalne krabie nohy"? 😄😆