icon

Kde kúpiť snow krabie nohy v Bratislave?

30. sep 2026

Kde kupujete tie snow krabie nohy prosím?
Ny sme z ba neviem kde také zoženiem

anonym_5e974e
•
30. sep 2026

Ty si ta, co tu minule zhanala "vitalne krabie nohy"? 😄😆

unicornlady
•
30. sep 2026

to majú byť nejaké čižmy či jedlo?

anonym_14b591
•
30. sep 2026
@unicornlady

to majú byť nejaké čižmy či jedlo?

@anonym_5e974e
@unicornlady stret sedliacok?

unicornlady
•
30. sep 2026
@anonym_14b591

@anonym_5e974e
@unicornlady stret sedliacok?

@anonym_14b591 Jaj, ty "hrdinka", čo sa skrýva za anonym, aby mohla iných urážať.

autor
•
30. sep 2026
@unicornlady

@anonym_14b591 Jaj, ty "hrdinka", čo sa skrýva za anonym, aby mohla iných urážať.

@unicornlady sa cudujes keď sa pýtaš či to je jedlo alebo čižmy naozaj?
Snad sa tu dočkám odpovede na moju otázku 🤣

autor
•
30. sep 2026
@anonym_5e974e

Ty si ta, co tu minule zhanala "vitalne krabie nohy"? 😄😆

@anonym_5e974e netuším aké vitálne máš na mysli ale presne tieto milujem čo si všetko pamätajú a kontrolujú celý MK 🤣🤣😁😁👌🏽 dobre nudný život to musí byt ľutujem vás

sharpay
•
30. sep 2026

su to nohy snezneho kraba. Sa potom necuduj, ze sa tu pytaju hluposti

autor
•
30. sep 2026
@sharpay

su to nohy snezneho kraba. Sa potom necuduj, ze sa tu pytaju hluposti

@sharpay wow a čo som napísala také že mu nevie nikto odpovedať? Pre boha tupoty

sharpay
•
3. okt 2026
@anonym_autor

@sharpay wow a čo som napísala také že mu nevie nikto odpovedať? Pre boha tupoty

@anonym_autor oni su tupoty, ale ty ani nevies ako sa to napise? Oni su podla teba tupoty ale ty si najvacsia, kedze pouzit google a mat vysledok do 3 sekund je zjavne nad tvoje schopnosti? Oni su podla teba tupoty ale si to ty co ako nesvojpravny clovek zakladas vlakno kvoli takej jednoduchej veci....😅

autor
•
3. okt 2026
@sharpay

@anonym_autor oni su tupoty, ale ty ani nevies ako sa to napise? Oni su podla teba tupoty ale ty si najvacsia, kedze pouzit google a mat vysledok do 3 sekund je zjavne nad tvoje schopnosti? Oni su podla teba tupoty ale si to ty co ako nesvojpravny clovek zakladas vlakno kvoli takej jednoduchej veci....😅

@sharpay ale ja chcem overené stránky a nie čo mi vyskočí asi si nepochopila. Normane kravice sa tu množia a nevedia odpovedať na otázku ty kokos extrem

anonym_9ec913
•
3. okt 2026
@anonym_autor

@sharpay ale ja chcem overené stránky a nie čo mi vyskočí asi si nepochopila. Normane kravice sa tu množia a nevedia odpovedať na otázku ty kokos extrem

@anonym_autor tak ked my kravice, ty si potom original kosostvorec 💠a este ti patri pravom aj ta chlpata klucenka.Ale to uz nebudem zbytocne az moc vulgarna a spamovat to tu hlupymi obrazkami.Lebo na taku ako si ty sa to ani neoplati

sharpay
•
Včera o 17:12
@anonym_autor

@anonym_autor tam hod do chatu gpt nech ti nakresli radsej tu cestu. Otazku si mala zodpovedanu len ta praca s informaciami pokulhava 😂😂😂😂... a odpoved si uz neprosim.

autor
•
Včera o 17:29
@sharpay

@anonym_autor tam hod do chatu gpt nech ti nakresli radsej tu cestu. Otazku si mala zodpovedanu len ta praca s informaciami pokulhava 😂😂😂😂... a odpoved si uz neprosim.

@sharpay ty mi budeš rozprávať že odpoved si neprosíš? Kto teba prosí o tieto stupidne odpovede? 🐄

sharpay
•
Dnes o 18:59
@anonym_autor

@sharpay ty mi budeš rozprávať že odpoved si neprosíš? Kto teba prosí o tieto stupidne odpovede? 🐄

@anonym_autor extremna pizda si😂...s tebou musi byt spolunazivanie za trest