Kde kúpiť obuv pre široké nohy veľkosť 42?
Ahojte, som už zúfalá lebo žiadne šľapky, sandalky mi nie sú dobré.. Mam veľmi široké nohy, všetko ma tlači. Kde si kupujete vy pre širšie nohy?
@anonym_autor kamoska kupuje barefoot, a potom Nadmerka v BA, topanky maju podla sirky, maju aj stranku na nete.
@anonym_autor barefoot je super sú aj také alternatívne..dobre široké ale aj pohodlné nie úplne s tenkou podrážkou. Barebarics alebo Altra. Ale aj bežné barefoot belenka alebo Vivo sú veľmi dobré.
Ja nemám problém na šírku, ale tiež mám 42 velkost a par keat sa mi podarilo aj v reserved, bershka alebo stradivarous objednat 42 velkost botasky alebo slapky a sedeli super. A väčšinou boli aj bi výpredaji. Dá sa tovar objednat na predajnu, kde si to rovno vyskusas
@anonym_autor ešte mi napadá inšpirovať sa v lekárňach tá zdravotná obuv (napr. diabetici) - robia to viacerí výrobcovia/značky.
U mňa jedine barefoot a aj to mám veľmi obmedzené značky. Fakt mám veľmi širokú nohu. A číslo 43. Taká najširšia je freet.
Este dobre sedeli aj tamaris, ale uz dlhsie som nic od nich nekupovala. Birkenstock je istota, Rieker tiez, ako uz baby pisali.
@anonym_autor mám tiež širšiu nohu ale ja kupujem pánske 42,5 najskôr botasky a šľapky na von aj na doma
Dámske 42 ma tlačili
V deichmane zvyknú mávať väčšie
Barefooty jednoznacne. Ja mam 10cm siroku nohu,ine ani neobujem. Popozeraj rozne znacky,mne ani tie nesedia vsetky.

Birkenstock, rieker