icon

Kde kúpiť obuv pre široké nohy veľkosť 42?

Dnes o 03:02

Ahojte, som už zúfalá lebo žiadne šľapky, sandalky mi nie sú dobré.. Mam veľmi široké nohy, všetko ma tlači. Kde si kupujete vy pre širšie nohy?

anonym_492423
Dnes o 04:02

Birkenstock, rieker

anonym_38a654
Dnes o 04:50

@anonym_autor kamoska kupuje barefoot, a potom Nadmerka v BA, topanky maju podla sirky, maju aj stranku na nete.

oskvarka
Dnes o 05:16

@anonym_autor barefoot je super sú aj také alternatívne..dobre široké ale aj pohodlné nie úplne s tenkou podrážkou. Barebarics alebo Altra. Ale aj bežné barefoot belenka alebo Vivo sú veľmi dobré.

ivicatolic
Dnes o 05:21

@anonym_autor ovečkáreň 😊👍

tykat
Dnes o 05:45

@anonym_autor nadmerka v BA v Dubravke, vies si pozriet co maju aj podla sirky chodidla

kukulienka999
Dnes o 05:49

Ja nemám problém na šírku, ale tiež mám 42 velkost a par keat sa mi podarilo aj v reserved, bershka alebo stradivarous objednat 42 velkost botasky alebo slapky a sedeli super. A väčšinou boli aj bi výpredaji. Dá sa tovar objednat na predajnu, kde si to rovno vyskusas

anonym_09f514
Dnes o 05:59

@anonym_autor ešte mi napadá inšpirovať sa v lekárňach tá zdravotná obuv (napr. diabetici) - robia to viacerí výrobcovia/značky.

anonym_c36599
Dnes o 06:09

U mňa jedine barefoot a aj to mám veľmi obmedzené značky. Fakt mám veľmi širokú nohu. A číslo 43. Taká najširšia je freet.

annel19
Dnes o 09:25

Rieker

veselo_neveselo
Dnes o 13:31

Este dobre sedeli aj tamaris, ale uz dlhsie som nic od nich nekupovala. Birkenstock je istota, Rieker tiez, ako uz baby pisali.

bbwwoman
Dnes o 13:41

@anonym_autor mám tiež širšiu nohu ale ja kupujem pánske 42,5 najskôr botasky a šľapky na von aj na doma
Dámske 42 ma tlačili
V deichmane zvyknú mávať väčšie

iwesska
Dnes o 15:04

Barefooty jednoznacne. Ja mam 10cm siroku nohu,ine ani neobujem. Popozeraj rozne znacky,mne ani tie nesedia vsetky.

mamatroch
Dnes o 15:10

@anonym_autor oveckaren.sk

vulka
Dnes o 15:13

obuvnadmerna.cz - široká ponuka