Kde kupujete najlepšie domáce vajíčka v Bratislave?
Ahojte. Prosim mate v ramci BA overeneho predajcu naozaj domacich a chutnych, zltych slepacich vajec? Bola by som vdacna za tipy. Minule som skusila kupit u 2 inych predajcov na Mileticke a chutili aj vyzerali ako z obchodneho retazcu, rozdiel bol akurat v 100 % prirazke.
Tak domace sliepky este par tyzdnov dozadu nemali dostatok zelenej potravy, co vplvyva aj na farbu zltka, pokial narazas na to. Rozdiel by si mala vidiet v najblizssom case. Tiez mi pred casom doniesol kolega 100% domace vajicka a zltka boli uplne bleducke.
Tak domace sliepky este par tyzdnov dozadu nemali dostatok zelenej potravy, co vplvyva aj na farbu zltka, pokial narazas na to. Rozdiel by si mala vidiet v najblizssom case. Tiez mi pred casom doniesol kolega 100% domace vajicka a zltka boli uplne bleducke.
@zuzike123 naše sliepky vetu majú žlté už dávno, lebo máme záhrade dosť zeleného krmiva ( kuriačka prezimovala a už v marci vyrástla ako koberec, máme trávu z dvora a datelinu na konci záhrady).

@olivia_c No ja kupujem na Miletičke v tom prvom stánku na rohu a sú tam pekné vajíčka a stoja okolo 3 až 3,50 eur.