icon

Kde kupujete najlepšie domáce vajíčka v Bratislave?

olivia_c
9. máj 2025

Ahojte. Prosim mate v ramci BA overeneho predajcu naozaj domacich a chutnych, zltych slepacich vajec? Bola by som vdacna za tipy. Minule som skusila kupit u 2 inych predajcov na Mileticke a chutili aj vyzerali ako z obchodneho retazcu, rozdiel bol akurat v 100 % prirazke.

3009
9. máj 2025

@olivia_c No ja kupujem na Miletičke v tom prvom stánku na rohu a sú tam pekné vajíčka a stoja okolo 3 až 3,50 eur.

olivia_c
autor
9. máj 2025
@3009

@olivia_c No ja kupujem na Miletičke v tom prvom stánku na rohu a sú tam pekné vajíčka a stoja okolo 3 až 3,50 eur.

@3009 ten prvy stanok je prosim ktory? Ten oproti wc?

3009
9. máj 2025
@olivia_c

@3009 ten prvy stanok je prosim ktory? Ten oproti wc?

@olivia_c nie, hneď ako sa stredom ide na Miletičku a v druhom rade na rohu vľavo a vedľa je mäsiar čo predáva klobásky.

olivia_c
autor
10. máj 2025
@3009

@olivia_c nie, hneď ako sa stredom ide na Miletičku a v druhom rade na rohu vľavo a vedľa je mäsiar čo predáva klobásky.

@3009 super, dakujem. Zbehnem, tam som nekupovala.

zuzike123
11. máj 2025

Tak domace sliepky este par tyzdnov dozadu nemali dostatok zelenej potravy, co vplvyva aj na farbu zltka, pokial narazas na to. Rozdiel by si mala vidiet v najblizssom case. Tiez mi pred casom doniesol kolega 100% domace vajicka a zltka boli uplne bleducke.

cacianka
11. máj 2025
@zuzike123

Tak domace sliepky este par tyzdnov dozadu nemali dostatok zelenej potravy, co vplvyva aj na farbu zltka, pokial narazas na to. Rozdiel by si mala vidiet v najblizssom case. Tiez mi pred casom doniesol kolega 100% domace vajicka a zltka boli uplne bleducke.

@zuzike123 naše sliepky vetu majú žlté už dávno, lebo máme záhrade dosť zeleného krmiva ( kuriačka prezimovala a už v marci vyrástla ako koberec, máme trávu z dvora a datelinu na konci záhrady).