icon

Kde môžem bezplatne zaparkovať pri Digital parku v Bratislave?

mira0611
25. nov 2025

Ahojte, nie som z BA. V Bratislave poznam, len velke nakupne centra ako Eurovea, nivy, aupark, ikea...

Buduci tyzden zacinam pracovat v Digitalparku, nemam vlastne parkovisko, resp. Len platene za prenajom miesta si prosia 150euro/mesiac.

Potrebovala by som neplatene parkovacie miesto v blizkosti digitalparku, viem ze aupark ma neplatene miesto na parkovanie, ale tie su volne max.do 6.30 hod.rano., mam v plane tam na ten cas byt, ale keby sa po ceste nieco stalo predsa potrebujem plan B
Prosim Vas, ten, kto pozna to okolie vedeli by ste mi poradit, kde by sa dalo zaparkovat?

Dakujem za kazdu radu a ochotu

belllinka
25. nov 2025

@mira0611 zadarmo nikde. Musíš si nájsť iné formy cestovania, ak nechceš platiť za parkovanie

aliziana
25. nov 2025

@mira0611 kúsok, za koľajnicami, je aj parkovisko P+R Dvory (Macharova), ale predpokladám, že tiež budeš musieť prísť veľmi skoro. Príp. z druhej strany, okolo Sadu Janka Kráľa, tam by ešte mohlo byť zopár miest neplatených. Ale tým, že takmer všetky parkoviská v okolí su už platené, ťažko povedať, či ich zrovna nájdeš voľné...

chrobak7
25. nov 2025

@mira0611 Celé okolie Digital parku je už regulované parkovanie, takže voľné parkovisko tam ťažko nájdeš.

Jediné bezplatné parkovisko P+R je na Macharovej. Je to pešo asi 10 minút k Digital Parku. Ale býva to dosť obsadené, jedine tam prísť skoro ráno. Dá sa ešte parkovať aj pri Dunaji, pri Starom moste, ale to je pešo o niečo ďalej, cca 20 minút.

Neregulovaná zóna je ešte medzi bytovkami - ako je na Panónskej predajňa Renaultu, tak za ňou je zóna, kde ešte nezaviedli platené parkovanie. Cez deň sa tam dajú nájsť parkovacie miesta a od predajni Renaultu to máš 1 zastávku autobusom k Digital parku.

bubinda
25. nov 2025

Ak budete pracovat priamo v Digital
Parku treba si zistit u zamestnavatela ci nemaju miesta v garazi (resp
na vonkajsom stati ktore patri pod Digital). Ked som robila u zamestnavatela v DP tak som
si za miesto platila - bolo to pre pokoj v dusi ze kedykolvek zaparkujem
a nedostanem pokutu naozaj vyhodne. Skuste sa spytat u svojho noveho zamestnavatela.

nyusika
25. nov 2025
@bubinda

Ak budete pracovat priamo v Digital
Parku treba si zistit u zamestnavatela ci nemaju miesta v garazi (resp
na vonkajsom stati ktore patri pod Digital). Ked som robila u zamestnavatela v DP tak som
si za miesto platila - bolo to pre pokoj v dusi ze kedykolvek zaparkujem
a nedostanem pokutu naozaj vyhodne. Skuste sa spytat u svojho noveho zamestnavatela.

@bubinda dostala ponuku na aprkovanie za 150 eur mesacne

anonym_dd1e24
25. nov 2025

@mira0611 inac tym Auparkom si si ista? Ze tie miesta su neplatene v pracovnej dobe? Nehadam sa, len ci nie su zdarma len v noci / cez vikend... lebo sa mi to nezda...

simsalabim
25. nov 2025
@anonym_dd1e24

@mira0611 inac tym Auparkom si si ista? Ze tie miesta su neplatene v pracovnej dobe? Nehadam sa, len ci nie su zdarma len v noci / cez vikend... lebo sa mi to nezda...

@anonym_dd1e24 male vonkajsie parkovisko je este neplatene stale.

anonym_dd1e24
25. nov 2025
@simsalabim

@simsalabim tak potom super... to som nevedel... taka oaza pokoja 🙂 🙂

chrobak7
Autor odpoveď zmazal
chrobak7
25. nov 2025
@simsalabim

@simsalabim V podstate áno - to parkovisko oproti McDdrivu, keď sa prejde pod tým podjazdom, tak to je bezplatné. Iba časť je spoplatnená, tam je rampa. Ale keď tam chodievam do mekáča, tak to je vždy plné.

Hneď naľavo voľné, druhá doľava platené, rovno platené, napravo voľné.

simsalabim
25. nov 2025
@anonym_dd1e24

@simsalabim tak potom super... to som nevedel... taka oaza pokoja 🙂 🙂

@anonym_dd1e24 akurat musis mat z pekla stastie tam najst miesto.

mira0611
autor
25. nov 2025
@anonym_dd1e24

@anonym_dd1e24 nie, nie som som si ista! Prave aj preto sa pytam miestnych obcanov, lebo oni lepsie vedia ako ja.

mira0611
autor
25. nov 2025
@chrobak7

@mira0611 Celé okolie Digital parku je už regulované parkovanie, takže voľné parkovisko tam ťažko nájdeš.

Jediné bezplatné parkovisko P+R je na Macharovej. Je to pešo asi 10 minút k Digital Parku. Ale býva to dosť obsadené, jedine tam prísť skoro ráno. Dá sa ešte parkovať aj pri Dunaji, pri Starom moste, ale to je pešo o niečo ďalej, cca 20 minút.

Neregulovaná zóna je ešte medzi bytovkami - ako je na Panónskej predajňa Renaultu, tak za ňou je zóna, kde ešte nezaviedli platené parkovanie. Cez deň sa tam dajú nájsť parkovacie miesta a od predajni Renaultu to máš 1 zastávku autobusom k Digital parku.

@chrobak7 velmi pekne dakujem, toto je pre mna obrovska pomoc.

mira0611
autor
25. nov 2025
@simsalabim

@anonym_dd1e24 akurat musis mat z pekla stastie tam najst miesto.

@simsalabim presne aj ja som toto pocula, ale to parkovanie sa moze hocikedy zmenit, 1 den je zadarmo druhy den uz nemusi.

simsalabim
25. nov 2025
@mira0611

@simsalabim presne aj ja som toto pocula, ale to parkovanie sa moze hocikedy zmenit, 1 den je zadarmo druhy den uz nemusi.

@mira0611 ja som tam parkovala pred tyzdnom, o 6.15, a mhd pokracovala na vysetrenie. K autu som prisla po 8 a o moje miesto sa skoro pobili 3 cakajuce auta…

lucik194
25. nov 2025

osobne plat 150 eur co Ti ponukli. mas to hned pod nosom. a nemusis este 10-15 min chodit peso. do toho 2x ci 3x zle v petrzalke zaparkujes v paas a si na 150 eurach v pokute

mira0611
autor
25. nov 2025
@lucik194

osobne plat 150 eur co Ti ponukli. mas to hned pod nosom. a nemusis este 10-15 min chodit peso. do toho 2x ci 3x zle v petrzalke zaparkujes v paas a si na 150 eurach v pokute

@lucik194 na 1 strane mas pravdu, na druhej strane ak beriem, ze mesacne za benzin dam 180 euro a este dalsich 150 na parkovanie, pre mna ako samozivitelku s dietatom je dost velky vydavok.

lucik194
25. nov 2025

tak potom to p+r
a potom peso.

na auparku je tych miest minimalne vonku, s tymi miestami nerataj, ze najdes

mira0611
autor
25. nov 2025
@simsalabim

@mira0611 ja som tam parkovala pred tyzdnom, o 6.15, a mhd pokracovala na vysetrenie. K autu som prisla po 8 a o moje miesto sa skoro pobili 3 cakajuce auta…

@simsalabim o 6.15 tam bolo dost volnych miest alebo len horko tazko? 5.50 chcem vyrazat z domu 6.20 by som tam mala byt, ale hocico sa moze prihodit na ceste.

bubinko1506
25. nov 2025

V okoli Digital Parku zaparkujes tazko zadarmo. Este mi napadlo, ze rano mozes zaparkovat na parkovisku pred velkym Tescom a odtial autobusom 93. V Digital Parku si busom za 10 minut. Ak budes mavat aj home office, tak tych 150e mesacne len za parkovanie mi pride dost.

chrobak7
25. nov 2025
@lucik194

@lucik194 150 € je veľa za parkovacie miesto. Ja tiež robím v Petržalke a v oblasti práce teraz v lete nám tiež zaviedli parkovaciu politiku. V podstate všetky lokality v rámci Paas v Petržalke majú bezplatné parkovanie do 12:00. Potom sa platí 1 € za hodinu. Takže keby pracovala do 15:00, tak by denne musela zaplatiť parkovné 3 €. Za 20 dní to je 60 €. Takže by sa jej oplatilo parkovať na Zadunajskej za Billou, pri súkromnom gymnáziu a platiť si denne tie 3 € než si prenajímať to parkovacie miesto.

bubinda
25. nov 2025
@nyusika

@bubinda dostala ponuku na aprkovanie za 150 eur mesacne

@nyusika aha jasne ja som to pochopila ze pri dome jej ponukli za 150. To je hrozne vela :( ja som v DP platila myslim 40 eur ako doplatok zamestnavatelovi. Potom uz len odstavne parkovisko a MHD, alebo vymenit auto za malu motorku (Vespu).

simsalabim
26. nov 2025
@mira0611

@simsalabim o 6.15 tam bolo dost volnych miest alebo len horko tazko? 5.50 chcem vyrazat z domu 6.20 by som tam mala byt, ale hocico sa moze prihodit na ceste.

@mira0611 netusim, bola som tam teraz asi po roku… miest bolo celkom dost, ale auta prichadzali ako krdel vtakov, myslim, ze to bolo raz dva plne.

mira0611
autor
26. nov 2025
@simsalabim

@mira0611 netusim, bola som tam teraz asi po roku… miest bolo celkom dost, ale auta prichadzali ako krdel vtakov, myslim, ze to bolo raz dva plne.

@simsalabim dakujem