icon

Kde nájdem dobrého detského endokrinológa v Bratislave?

jednorozec007
20. aug 2025

Dobrý deň,
Neviete niekto, kde by som našla detského endikrinológa v Bratislave?Môže byť aj súkromník, potrebujem ho koli dcerke, ktorá má mesiac a vzhľadom na to, že som v tehotenstve mala vysoké dávky inzulínu, neonatologovia v nemocnici mi doporučili, aby som ju dala vyšetriť.Na internete som našla iba jedného detského endokrinologa v celej Bratislave, nechce sa mi veriť že je len jeden.Potom najbližšie až v Malackách.Ďakujem vopred za informáciu.

belllinka
20. aug 2025

@jednorozec007 budeš rada, ak vôbec nejakého nájdeš. Skús Antolskú alebo Kramáre. Ale treba byť trpezlivý, mne sa podarilo dovolať asi až po týždni

zuzike123
20. aug 2025

NUDCH ma viac emdokrinologiciek, vies si rezervovat cez rezerv. portal, ale pokial ide o urgent, volaj. Ja som sa dovolala teraz v pondelok pred 12tou.
Dalsou je Mudr Nogeova na Antolskej, ma zdielanu ambulanciu, ale sestricka dviha aj ked ordinuju inu lekari.

jednorozec007
autor
20. aug 2025
@zuzike123

NUDCH ma viac emdokrinologiciek, vies si rezervovat cez rezerv. portal, ale pokial ide o urgent, volaj. Ja som sa dovolala teraz v pondelok pred 12tou.
Dalsou je Mudr Nogeova na Antolskej, ma zdielanu ambulanciu, ale sestricka dviha aj ked ordinuju inu lekari.

@zuzike123 dakujem veľmi pekne za radu.

ajajaj00
21. aug 2025

my chodime k dr Nogeovej vyborna dr je na Antolskej skus tam zavolat

jednorozec007
autor
22. aug 2025
@ajajaj00

my chodime k dr Nogeovej vyborna dr je na Antolskej skus tam zavolat

@ajajaj00 uz som volala a dostali sme termin na koniec septembra.

ajajaj00
22. aug 2025
@jednorozec007

@ajajaj00 uz som volala a dostali sme termin na koniec septembra.

@jednorozec007 to je dobry termin dr aj sestricka su super chodime k nim uz 5 rokov