icon

Kde nájdem gastro vyšetrenie v Bratislave?

5. nov 2025

Ahojte poznate nejake gastro kde nerobia automaticky gastroskopiu, ale najprv skusia prehmatat/sono/odbery pripadne rtg, co najviac konzervativnu liecbu a pod.

sisa_s
5. nov 2025

Ake mas tazkosti? Ak su bolesti zaludka kvoli napr vredu, co ti pomoze prehmatat, sono a rtg? V niektorych pripadoch je proste gastroskopia nutna...Dobre gastro je na bezrucovej

autor
5. nov 2025
@sisa_s

Ake mas tazkosti? Ak su bolesti zaludka kvoli napr vredu, co ti pomoze prehmatat, sono a rtg? V niektorych pripadoch je proste gastroskopia nutna...Dobre gastro je na bezrucovej

@sisa_s nerobi sa pri vredoch aj kontrastne rtg? 😅 ja mam problem s plynatostou (grgam casto 😅) a pobolieva ma zaludok/creva niekedy, preto som dufala ze najprv ma pozru, vylucia z krvi zapal alebo helikobaktera atd a potom az ked si nebudu vediet dat rady tak gastroskopiu 😆

autor
5. nov 2025
@sisa_s

@sisa_s dakujem za tip! Bezrucovu som pozerala, no nepoznam nikoho kto by tam bol, vsetko tam bolo v poriadku teda? 😊

sisa_s
5. nov 2025
@anonym_autor

@sisa_s nerobi sa pri vredoch aj kontrastne rtg? 😅 ja mam problem s plynatostou (grgam casto 😅) a pobolieva ma zaludok/creva niekedy, preto som dufala ze najprv ma pozru, vylucia z krvi zapal alebo helikobaktera atd a potom az ked si nebudu vediet dat rady tak gastroskopiu 😆

@anonym_autor kazde vysetrenie sa da odmietnut, staci povedat, ze ak sa da, chces ine vysetrenia, doktor vysvetli vsetko 🙂 na bezrucovej su odbornici, sama som nebola, ale z okolia pocuvam len dobre

zuzike123
5. nov 2025

Mudr Klinovsky v Ruzinove, Symed na Tehelnej,... Ved povedz pri objednani, ze chce najpr. konzultaciu. Ale podla tvojho popisu to moze byt zrovna helikobakter, ktoreho ti naisto potvrdi len histologia a zaroven pocas vysetrenia lekar uvidi rozsah zapalu.

toso2007
5. nov 2025
@anonym_autor

@sisa_s dakujem za tip! Bezrucovu som pozerala, no nepoznam nikoho kto by tam bol, vsetko tam bolo v poriadku teda? 😊

@anonym_autor môj syn chodí na Bezručovu, pretože sa necítil dobre, zaplatila som 129 eu, termín mal do týždňa, brali krv, sono, no hned odporučenie na gastroskopiu. Zaplatila som analgosedáciu a zvládol to super. Tiež grgal, bolel ho žalúdok. Má GERD a chronický zápal žalúdka + mu zistili z histologie laktozovú intoleranciu

zuz0110
5. nov 2025

Ja chodim do assiduo. Na sono ma poslala obvodna. V assiduo robili najprv odbery ale potom mi doktorka odporucila gastroskopiu aj test na sibo. Dala som si pichnut analgosedaciu a nepamatam si nic. Najhorsi bol sprej do hrdla. Bez sedacie by som nesla.

anjelok
5. nov 2025
@zuzike123

Mudr Klinovsky v Ruzinove, Symed na Tehelnej,... Ved povedz pri objednani, ze chce najpr. konzultaciu. Ale podla tvojho popisu to moze byt zrovna helikobakter, ktoreho ti naisto potvrdi len histologia a zaroven pocas vysetrenia lekar uvidi rozsah zapalu.

@zuzike123 Klinovsky uz nie je na Tehelnej...a ja som s nim spokojna nebola. Prave on ma tlacil do preventivnej kolonoskopie.

Autorka, pozri este Thalion.

ktobytobolpovedal
5. nov 2025

Moj muz chodi na bezrucovu. Je velmi spokojny. Ale teda gastro cez hadicu mu robili 2x uz. Ale u neho vysla z krvi celiakia (co nasledne gastro vysetrenie aj potvrdilo), plus mi pri prvej “hadici” zistili zapal pazeraka.
Ale spokojny je velmi. Aj s pristupom

mullerova46
5. nov 2025

hadicka nie je nič strašné 🙂 vraj keď si vieš príplatit za zavedenie hadičky cez nos tak to je úplná pohoda.

autor
9. nov 2025

U nas z toho nakoniec bola crevna viroza a mali sme to vsetci doma 😅 no cakam na vysledky na helikobakter a keby sa mi zas nieco traviace objavilo, rada vyskusam vase tipy 🙏 dakujem krasne vsetkym co sa podelili o skusenosti 🙏
A nie som uplne proti gastroskopii, len som chcela najprv tie testy na helikobakter, krvne testy a SIBO napriklad pripadne intolerancie atd 😅 ale urcite to skusim ako poslednu moznost ak sa mi to vrati a nic ine nebude zaberat