Kde nájdem MRI v Bratislave bez čakania?
Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať či by ste mi vedeli odporučiť, kde v Bratislave je magnetická rezonancia bez čakania, rsp. s najkratšou čakaciou dobou zadarmo.
Ďakujem
Kalinakovci rozkradli nemocnicu v Presove, ze ju museli zburat (skoda za desiatky milionov eur) a vy chcete MRI na pockanie ...?
to skor hladaj mimo Bratislavy, ak by to bolo urgentne porieis to lekar co to indikoval.
Dovod ? Ak mas ziadanku, tak samotne MR pracovisko ta da do poradovnika podla zavaznosti, napriklad pockas 2 - 3 tyzdne, ak sa ma vylucit zhubny nador, ale 2 - 3 mesiace, ak mas nejake neurcite bolesti kolena / chrbta.
Mozes ist aj ako samoplatca a vybrat si konkretny termin plus minus do tyzdna.
Bez čakania a zadarmo - to sa podľa mňa aj vzájomne vylučuje. Jedine, v naozaj urgentnom prípade, keď ťa sanitka s niečím vážnym dovezie.
@zrdcjoovb ja som bola teraz v júli ale tehotná a išlo o MRI plodu, na výsledku záviselo či treba zvážiť potrat, takže sa to muselo stihnúť do konca 6 mesiaca. Čakala som na termín 10 dní. Dr magnet na kramaroch. Ale nemajú zmluvu so všetkými poisťovňami. Hneď vedľa je okienko s MRI UNIBa kde som počula ako jednej pani dali termín o 4 mesiace.
V BA su vsade terminy minimalne o mesiac, riesili sme to nedavno. Slabsie MRI na ortopedicke veci maju v Piestanoch a termin do par dni, ak vsak potrebujes silnejsie MRI, tak si v BA pockas 😭
Tiež som potrebovala MR ,obtelefonovala som všetko okolo do 200km a termín najskôr o 3mesiace,mimo Bratislavy ešte dlhšie termíny a nepomohlo i keď som si chcela MR zaplatiť.
Pred 7 rokmi som mala rýchly termín - 3 týždne čakania za poplatok na Antolskej. Zadarmo by som čakala 3 mesiace. Ako to tam beží teraz, netuším.
Že bez čakania a zadarmo - to bolo myslené ako vtip?
Pred 7 rokmi som mala rýchly termín - 3 týždne čakania za poplatok na Antolskej. Zadarmo by som čakala 3 mesiace. Ako to tam beží teraz, netuším.
Že bez čakania a zadarmo - to bolo myslené ako vtip?
to co platilo na MR pred mesiacom uz davno neplati a to co pises pred 7 rokmi, nema absolutne ziaden vyznam......
@elz1920
teraz aj na plateny termin cakas niekolko tyzdnov az mesiacov........
v rodine tohto rocna skusenost. hlava - (4 mesiace v troch roznych zariadeniach), chrbat mesiac
Zalezi. MRI oko termin 09 Kramare, pomaly 11 mesiac Antolská. Bola som potom osobne v OUSA a termin zadarmo, bez platenia ani nie 3 týždne. Ale teraz to tam komplet prerábaju tak ani neviem ci fungujú a aky pristroj maju. Ja uz nikdy viac alebo pod sedativami. Nabudúce si radšej zaplatím Bezrucovu so svetielkami a hudbou. Este pozri sukromne Malacky, su aj víkendové terminy, ale kvalitu prístroja neviem.
Akurát čítam, ze menia pristroj a do konca leta nefungujú, ale tak mozno terminy davaju. Ono MRI pod nemocnicou vzdy bude plne lebo uprednostňujú hospitalizovaných, urgent. Dokonca, ked som volala za sono na Kramare tak ma odporučila na polikliniku lebo termin mala pomaly az o 4 mesiace. Nestíhajú, su prrplneni a do toho Bory berú uz len svojich pacientov ci MRI ci mamografia.
ja som bola v nemocnici Agel na Antolskej. Ale platila som si, a dali mi termin dokonca cez vikend.
https://www.facebook.com/reel/2449147802265273 pozrite si Wandu Hrycovu, ako funguje ceske zdravotnictvo Ani s detmi, ani dospely, skoro nikdy nic neplatite, len sproste ficovky si pochvaluju, ako vsade na Slovensku sa plati. Od nemocnice po zubara
https://www.facebook.com/reel/2912534795748417 slovaci ekonomicky horsi ako rumuni.
to co platilo na MR pred mesiacom uz davno neplati a to co pises pred 7 rokmi, nema absolutne ziaden vyznam......
@elz1920
teraz aj na plateny termin cakas niekolko tyzdnov az mesiacov........
v rodine tohto rocna skusenost. hlava - (4 mesiace v troch roznych zariadeniach), chrbat mesiac
@lucik194 skús si prečítať celý môj príspevok s porozumením. Možno raz pochopíš ...
Kalinakovci rozkradli nemocnicu v Presove, ze ju museli zburat (skoda za desiatky milionov eur) a vy chcete MRI na pockanie ...?
@anonym_e59db2 nepreháňaj. Nemocnica sa ďalej stavia. Dívam sa na ňu z okna.
@anonym_e59db2 nepreháňaj. Nemocnica sa ďalej stavia. Dívam sa na ňu z okna.
@anonym_85ae55 https://www.facebook.com/reel/2527368651113361 kde sa stracaju odvody
@anonym_85ae55 https://www.facebook.com/reel/2527368651113361 kde sa stracaju odvody
@anonym_e59db2 ty si napísala, že sa nemocnica musela zbúrať. Ja píšem, že to nie je pravda a že sa stavia ďalej.
Zadarmo ,nikde,vsade su dlhe cakacky....mm nasiel v kkinika ortooedika v OC Retro, na druhy den ale 75e, zaplatil, inde termin september a dalej

bez cakanie? to vtedy, ked Ta dovezie sanitka s nejakym tazkym urazom tak mas MR napr. hlavy hned a na pockanie.....
bez cakania neexistuje. ak mas znameho tak do tyzdna mas termin uplne v pohode.
hlavne zavisi od toho, aku cast tela potrebujes..... lebo nerobia vsade a vsetko......