icon

Kde nájdem MRI v Bratislave bez čakania?

zrdcjoovb
Dnes o 05:03

Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať či by ste mi vedeli odporučiť, kde v Bratislave je magnetická rezonancia bez čakania, rsp. s najkratšou čakaciou dobou zadarmo.
Ďakujem

lucik194
Dnes o 05:49

bez cakanie? to vtedy, ked Ta dovezie sanitka s nejakym tazkym urazom tak mas MR napr. hlavy hned a na pockanie.....

bez cakania neexistuje. ak mas znameho tak do tyzdna mas termin uplne v pohode.

hlavne zavisi od toho, aku cast tela potrebujes..... lebo nerobia vsade a vsetko......

anonym_e59db2
Dnes o 06:09

Kalinakovci rozkradli nemocnicu v Presove, ze ju museli zburat (skoda za desiatky milionov eur) a vy chcete MRI na pockanie ...?

anonym_732d62
Dnes o 06:28

to skor hladaj mimo Bratislavy, ak by to bolo urgentne porieis to lekar co to indikoval.

patrike
Dnes o 07:25

Dovod ? Ak mas ziadanku, tak samotne MR pracovisko ta da do poradovnika podla zavaznosti, napriklad pockas 2 - 3 tyzdne, ak sa ma vylucit zhubny nador, ale 2 - 3 mesiace, ak mas nejake neurcite bolesti kolena / chrbta.
Mozes ist aj ako samoplatca a vybrat si konkretny termin plus minus do tyzdna.

anonym_0431fa
Dnes o 07:50

Bez čakania a zadarmo - to sa podľa mňa aj vzájomne vylučuje. Jedine, v naozaj urgentnom prípade, keď ťa sanitka s niečím vážnym dovezie.

anonym_a59307
Dnes o 08:29

@zrdcjoovb
Na hlavnej stanici na lamparni

anonym_010954
Dnes o 08:58

@zrdcjoovb ja som bola teraz v júli ale tehotná a išlo o MRI plodu, na výsledku záviselo či treba zvážiť potrat, takže sa to muselo stihnúť do konca 6 mesiaca. Čakala som na termín 10 dní. Dr magnet na kramaroch. Ale nemajú zmluvu so všetkými poisťovňami. Hneď vedľa je okienko s MRI UNIBa kde som počula ako jednej pani dali termín o 4 mesiace.

zuzike123
Dnes o 09:00

V BA su vsade terminy minimalne o mesiac, riesili sme to nedavno. Slabsie MRI na ortopedicke veci maju v Piestanoch a termin do par dni, ak vsak potrebujes silnejsie MRI, tak si v BA pockas 😭

anonym_5d3def
Dnes o 10:51

Tiež som potrebovala MR ,obtelefonovala som všetko okolo do 200km a termín najskôr o 3mesiace,mimo Bratislavy ešte dlhšie termíny a nepomohlo i keď som si chcela MR zaplatiť.