icon

Kde nájsť gynekológa v Bratislave, keď som 15 rokov žiadneho nenavštívila?

12. nov 2025

Prosím poraďte mi kde môžem ísť na gynekológiu v Bratislave keď som 15 rokov nebola na prehliadke. Mám 44 rokov, už mi hapruje cyklus a hlavne si myslím že už tú preventívnu prehliadku naozaj treba po takej dobe. Chodila som do probiosu ale to po takej dobe ani neviem či ešte funguje. Už kedysi som tam raz prišla až po 3 rokoch a strašne mi nadávali že nemám vynechávať prehliadky a preto sa teraz bojím ísť tam znovu a chcem ísť inde. Ale kartu asi ešte mám tam, a nechcem ani pre ňu ísť. Kľudne zaplatím za termín len nech nemusím čakať a nech mi zase nenadavaju lebo keď mi budú nadávať tak tam zase minimálne 10 rokov nepôjdem. Ja také situácie nezvládam. Dá sa niekde takto ísť aby si oni od predošlého lekára vyžiadali kartu?

Strana
z2
anonym_98e3cc
12. nov 2025
@anonym_a1c674

@anonym_d00fd5 Ja som tiež bola prvýkrát v 27 😅 Boli prekvapení že kde som bola doteraz ale nič extra nehovorili

@anonym_a1c674 tiez som bola prvy krat v 27. Gyneko bola velmi mila a ked sa ma pytala na predosle veci a povedala som ze prvy krat som, presla to bez poznamok a hocjakeho neprijemneho vyrazu. Takze nie je pravidlom ze dr musi zdrbat pacienta za takuto vec. Ano, je to trochu nasa nezodpovednost 😁😶 ale aj lekari vedia byt ludski a profesionalni a vedia si kusnut do jazyka...

majlo1234
13. nov 2025

Ja tomu nerozumiem. Sexujete, rodili ste, ale na gyndu sa bojite ist? V com je to akoze ine?🫣
K veci, lekar profesional by nemal mat ziadne poznamky k vasej frekvencii chodenia. Ale prevencia je naozaj zaklad, mame na to narok, je to zadarmo, ja ozaj nevidim dovod, preco neabsolvovat toro kratke vysetrenie. Do vaginy vam nestrcia nic vacsie ako priemerny penis, ked uz mam byt sprosta

uskrnica
13. nov 2025

Ahoj, ja chodim k Millymu na Bajkalskej uz niekolko rokov a super . 🙏 Nemas sa coho bat, gynekolog je lekar ako kazdy iny. Preventivne prehliadky by si rozhodne nemala podcenit, je to dolezite.

3petka
13. nov 2025

@anonym_autor Hneď sa cítim lepšie. Ja som nebola na preventívke 2 roky a už mám paniku čo bude. Ale už fakt idem. Nezvyknem nedodržiavať termíny ale nejak sa nedalo

anonym_390880
15. nov 2025
@anonym_d00fd5

Ja mám 27 a nikdy som pri gyn nebola. Už sa teším na ten výstup, až tam jedného dňa pôjdem. 🫠

@anonym_d00fd5 ja som bola 1.x ako tehotná v 32. Ani sa k tomu veľmi nevyjadroval.

Strana
z2