icon

Kde nájsť najlepší chlieb a pečivo v Bratislave?

Včera o 15:19

Pečivo a chlieb v marketoch mi príde čím ďalej viac umelé a bez chuti. Kde je ozaj kúpiť dobré pečivo tak chutné ako bolo pred rokmi?

jblheart
Včera o 15:23

Kúp si domácu piecku na chleba a pripravuj si čo chutí tebe a z čoho ty chceš ,keďže teraz sú tie chleby zložené už fakt z hocičoho. Budeš mať chutný aj čerstvý chlieb aj dobrý pocit že je tvoj. 😀😉

anonym_b53715
Včera o 15:33

Netreba ti ani piecku. ani pekáreň.
Upečieš aj v rúre na plechu.
Kvások dostaneš v hypermarkete aj v sušenej forme, alebo niekto pečie aj z droždia.

anonym_81bece
Včera o 15:40

Marchellino v Rusovciach, len nedávno otvorené,ale za mna naozaj chutne makucke a hneď ako tam prídeš tam voni pecivo👌🏽

stanzi
Včera o 15:54

Oli's 🙂

zeldia
Včera o 15:58

@anonym_autor neviem aké chutne bolo pečivo pred rokmi ani ktoré konkrétne pečivo máš na mysli. Najviac nám chutia obyčajne rozky z tesca a detto chlieb, obe ale jeme zriedkavo.

babababka
Včera o 16:04

Ja pečiem z droždia,v trúbe.Chleby,rožky,vianočky.Nie je nad vlastné,domáce.Vyskúšaj uvidíš.Receptov na internete habadej.

alenka58
Včera o 16:04

@anonym_autor chodím do yeme alebo do záh.bystrice do pekárne

belllinka
Včera o 16:12

No ja ked som videla tie recepty na kvaskovy chlieb, tak to aby som travila cele dni doma a kazdu hodinu premiesavala cesto. No dakujem pekne 🙂 Kupujeme rozky z Tesca a kvaskovy chlieb z Lidla

elenajezova
Včera o 16:17

Duke za mňa...

danica2711
Včera o 16:24
@alenka58

@anonym_autor chodím do yeme alebo do záh.bystrice do pekárne

@alenka58 ja rovnako, v poslednej dobe mi tá záhorácka pekáreň pripadá byť lepšia ako yeme

milanemila
Včera o 16:28

@anonym_autor my kupujeme pecivo napr v yeme, kruh, bloombakery, je kopec naozaj dobrych pekarni v BA. Mne nechuti dopekane pecivo, resp je dobre tak maximalne par hodin po dopeceni, plus teda pecivo co ma napisanych ingrediencii cez 4 riadky vo mne nevzbudzuje teda doveru.

alenka58
Včera o 16:45
@danica2711

@alenka58 ja rovnako, v poslednej dobe mi tá záhorácka pekáreň pripadá byť lepšia ako yeme

@danica2711 ona aj je rozhodne lepšia kvalitou, chodím tam už roky, len je mi pohodlnejšie ísť na Búdkovú do yeme

sasa1310
Včera o 16:55

pekáreň Kvetoslavov

alenka58
Včera o 16:58
@sasa1310

pekáreň Kvetoslavov

@sasa1310 v BA?

zuzike123
Včera o 16:59
@alenka58

@sasa1310 v BA?

@alenka58 na Slnecniciach. Tiez tam radi chodime, vzdy je tam milion ludi

alenka58
Včera o 17:02
@zuzike123

@alenka58 na Slnecniciach. Tiez tam radi chodime, vzdy je tam milion ludi

@zuzike123 dobre vedieť, chodím okolo keď idem do Danubiany tak niekedy vyskúšam

alenka58
Včera o 17:04
@milanemila

@anonym_autor my kupujeme pecivo napr v yeme, kruh, bloombakery, je kopec naozaj dobrych pekarni v BA. Mne nechuti dopekane pecivo, resp je dobre tak maximalne par hodin po dopeceni, plus teda pecivo co ma napisanych ingrediencii cez 4 riadky vo mne nevzbudzuje teda doveru.

@milanemila mne z kruhu chutia len osie hniezda, chlieb nie

sasa1310
Včera o 17:08
@alenka58

@sasa1310 v BA?

@alenka58 áno v BA

alenka58
Včera o 17:12
@sasa1310

@alenka58 áno v BA

@sasa1310 kde, skúsila by som, do pekární chodím rada

sasa1310
Včera o 17:13
@alenka58

@sasa1310 kde, skúsila by som, do pekární chodím rada

@alenka58 V Slnečniciach. Potom najbližšie asi v Rovinke. Za mňa najlepší chlieb. Paradajkový je geniálny

alenka58
Včera o 17:14
@sasa1310

@alenka58 V Slnečniciach. Potom najbližšie asi v Rovinke. Za mňa najlepší chlieb. Paradajkový je geniálny

@sasa1310 dík

anonym_ce337d
Včera o 17:20

Co by som dala za to, dat si ten obyčajný rožok z tesca alebo dopekanu kaiserku..keďže som rok blezlepkova trpím ako hrom.. ešte len bezlepkove pečivo je ble..a ani neupecies tak chutné a kúpiť to už vôbec.. bud vďačná aj za to pečivo, ktoré ti už moc nechuti..

binarypete
Včera o 17:28

V Bratislave je dobra pekaren vselikde, Yeme, Chlieb a Laska, Kruh, Haj, Bloom...

anjelok
Včera o 17:42
@anonym_ce337d

Co by som dala za to, dat si ten obyčajný rožok z tesca alebo dopekanu kaiserku..keďže som rok blezlepkova trpím ako hrom.. ešte len bezlepkove pečivo je ble..a ani neupecies tak chutné a kúpiť to už vôbec.. bud vďačná aj za to pečivo, ktoré ti už moc nechuti..

@anonym_ce337d na nivach je yeme bezlepkova pekaren, mas tam cerstvy bezlepkovy chlieb a pecivo

anonym_ce337d
Včera o 18:10
@anjelok

@anonym_ce337d na nivach je yeme bezlepkova pekaren, mas tam cerstvy bezlepkovy chlieb a pecivo

@anjelok dakujem za typ ale tam necestujem a niesom z ba.. ale ak by som tam išla budem vedieť.

3009
Včera o 19:12

Predajňa Kvások v Petržalke na trhu. Najviac mi chutí môj kváskový čo si upečiem doma.

vikuliatko
Včera o 19:36

Pochlieb pri Riviére alebo na Kolárku

natalka13
Včera o 19:44

Billa Bajkalska