icon

Kde nájsť najlepší chlieb a pečivo v Bratislave?

9. feb 2026

Pečivo a chlieb v marketoch mi príde čím ďalej viac umelé a bez chuti. Kde je ozaj kúpiť dobré pečivo tak chutné ako bolo pred rokmi?

Strana
z2
jblheart
9. feb 2026

Kúp si domácu piecku na chleba a pripravuj si čo chutí tebe a z čoho ty chceš ,keďže teraz sú tie chleby zložené už fakt z hocičoho. Budeš mať chutný aj čerstvý chlieb aj dobrý pocit že je tvoj. 😀😉

anonym_b53715
9. feb 2026

Netreba ti ani piecku. ani pekáreň.
Upečieš aj v rúre na plechu.
Kvások dostaneš v hypermarkete aj v sušenej forme, alebo niekto pečie aj z droždia.

anonym_81bece
9. feb 2026

Marchellino v Rusovciach, len nedávno otvorené,ale za mna naozaj chutne makucke a hneď ako tam prídeš tam voni pecivo👌🏽

stanzi
9. feb 2026

Oli's 🙂

zeldia
9. feb 2026

@anonym_autor neviem aké chutne bolo pečivo pred rokmi ani ktoré konkrétne pečivo máš na mysli. Najviac nám chutia obyčajne rozky z tesca a detto chlieb, obe ale jeme zriedkavo.

babababka
9. feb 2026

Ja pečiem z droždia,v trúbe.Chleby,rožky,vianočky.Nie je nad vlastné,domáce.Vyskúšaj uvidíš.Receptov na internete habadej.

alenka58
9. feb 2026

@anonym_autor chodím do yeme alebo do záh.bystrice do pekárne

belllinka
9. feb 2026

No ja ked som videla tie recepty na kvaskovy chlieb, tak to aby som travila cele dni doma a kazdu hodinu premiesavala cesto. No dakujem pekne 🙂 Kupujeme rozky z Tesca a kvaskovy chlieb z Lidla

elenajezova
9. feb 2026

Duke za mňa...

danica2711
9. feb 2026
@alenka58

@anonym_autor chodím do yeme alebo do záh.bystrice do pekárne

@alenka58 ja rovnako, v poslednej dobe mi tá záhorácka pekáreň pripadá byť lepšia ako yeme

milanemila
9. feb 2026

@anonym_autor my kupujeme pecivo napr v yeme, kruh, bloombakery, je kopec naozaj dobrych pekarni v BA. Mne nechuti dopekane pecivo, resp je dobre tak maximalne par hodin po dopeceni, plus teda pecivo co ma napisanych ingrediencii cez 4 riadky vo mne nevzbudzuje teda doveru.

alenka58
9. feb 2026
@danica2711

@alenka58 ja rovnako, v poslednej dobe mi tá záhorácka pekáreň pripadá byť lepšia ako yeme

@danica2711 ona aj je rozhodne lepšia kvalitou, chodím tam už roky, len je mi pohodlnejšie ísť na Búdkovú do yeme

sasa1310
9. feb 2026

pekáreň Kvetoslavov

alenka58
9. feb 2026
@sasa1310

pekáreň Kvetoslavov

@sasa1310 v BA?

zuzike123
9. feb 2026
@alenka58

@sasa1310 v BA?

@alenka58 na Slnecniciach. Tiez tam radi chodime, vzdy je tam milion ludi

alenka58
9. feb 2026
@zuzike123

@alenka58 na Slnecniciach. Tiez tam radi chodime, vzdy je tam milion ludi

@zuzike123 dobre vedieť, chodím okolo keď idem do Danubiany tak niekedy vyskúšam

alenka58
9. feb 2026
@milanemila

@anonym_autor my kupujeme pecivo napr v yeme, kruh, bloombakery, je kopec naozaj dobrych pekarni v BA. Mne nechuti dopekane pecivo, resp je dobre tak maximalne par hodin po dopeceni, plus teda pecivo co ma napisanych ingrediencii cez 4 riadky vo mne nevzbudzuje teda doveru.

@milanemila mne z kruhu chutia len osie hniezda, chlieb nie

sasa1310
9. feb 2026
@alenka58

@sasa1310 v BA?

@alenka58 áno v BA

alenka58
9. feb 2026
@sasa1310

@alenka58 áno v BA

@sasa1310 kde, skúsila by som, do pekární chodím rada

sasa1310
9. feb 2026
@alenka58

@sasa1310 kde, skúsila by som, do pekární chodím rada

@alenka58 V Slnečniciach. Potom najbližšie asi v Rovinke. Za mňa najlepší chlieb. Paradajkový je geniálny

alenka58
9. feb 2026
@sasa1310

@alenka58 V Slnečniciach. Potom najbližšie asi v Rovinke. Za mňa najlepší chlieb. Paradajkový je geniálny

@sasa1310 dík

anonym_ce337d
9. feb 2026

Co by som dala za to, dat si ten obyčajný rožok z tesca alebo dopekanu kaiserku..keďže som rok blezlepkova trpím ako hrom.. ešte len bezlepkove pečivo je ble..a ani neupecies tak chutné a kúpiť to už vôbec.. bud vďačná aj za to pečivo, ktoré ti už moc nechuti..

binarypete
9. feb 2026

V Bratislave je dobra pekaren vselikde, Yeme, Chlieb a Laska, Kruh, Haj, Bloom...

anjelok
9. feb 2026
@anonym_ce337d

Co by som dala za to, dat si ten obyčajný rožok z tesca alebo dopekanu kaiserku..keďže som rok blezlepkova trpím ako hrom.. ešte len bezlepkove pečivo je ble..a ani neupecies tak chutné a kúpiť to už vôbec.. bud vďačná aj za to pečivo, ktoré ti už moc nechuti..

@anonym_ce337d na nivach je yeme bezlepkova pekaren, mas tam cerstvy bezlepkovy chlieb a pecivo

anonym_ce337d
9. feb 2026
@anjelok

@anonym_ce337d na nivach je yeme bezlepkova pekaren, mas tam cerstvy bezlepkovy chlieb a pecivo

@anjelok dakujem za typ ale tam necestujem a niesom z ba.. ale ak by som tam išla budem vedieť.

3009
9. feb 2026

Predajňa Kvások v Petržalke na trhu. Najviac mi chutí môj kváskový čo si upečiem doma.

vikuliatko
9. feb 2026

Pochlieb pri Riviére alebo na Kolárku

natalka13
9. feb 2026

Billa Bajkalska

anonym_8c148d
Autor odpoveď zmazal
zoe_2
11. feb 2026

Od našich

Strana