icon

Kde nájsť psychologickú pohotovosť v Bratislave?

23. apr 2025

Dobrý deň žienky v okolí Bratislavy,
Chcem sa spýtať kde, a či je možnosť v BA nejaká psychologická pohotovosť alebo niečo podobné. Môj manžel má všetky príznaky syndrómu vyhorenia a búšenie srdca už pár dní. Ďakujem za info

autor
23. apr 2025

Poznamka/ všeobecného lekára má na druhom konci republiky

luccija
23. apr 2025

Taká neexistuje.Jedine, ak mu je veľmi psychicky zle a to asi nemyslim to, čo píšeš tak urgent.Daju mu niečo na ukludnenie a môžu zavolať psychiatra, ale to skôr pri psychozach, sebapoškodzovanie ...
S týmto k obvodnému tiež dá lieky na ukudnenie, pošle na interné ved to môže byť čokoľvek
Alebo si nájdi rovno psychiatra.Ale obvodný je prvá voľba pichne ukludnovak atď....

gabika8855
23. apr 2025

K psychiatrovi nepotrebujes vymenny listok tak ho k nejakemu kludne objednaj

kacena4
23. apr 2025

psychologicka nie je, on neriesi akutne stavy, na to je psychiater a tam su dlhe cakacie doby. pomoc na preklenutie tohto obdobia vie aj obvodny lekar, vie mu nasadit nieco na ukludnenie. drzim palceky

balerina2025
23. apr 2025

na Mickievicovej je psychiatria

3009
23. apr 2025

Treba objednať k psychiatrovi-bez výmenného lístka. Ak by to bolo akútne tak centrálny príjem na Antolskej.

zuzike123
23. apr 2025

Toto riesi obvodak a psychiater, je to normalna dg a moze s tym zostat na PN. Odporucam, nepodcenit to.

leni2121
23. apr 2025

Aj ja som si tym presla .. pomohli mi prirodne ad, viem poradit kludne mi napiste

vanilkovazmrzka
23. apr 2025

Vyhorenie a pohotovost?

evkamotka
24. apr 2025

Najdite psychiatra a objednajte sa. Dovtedy pohotovost. Psych pohotovost neexistuje

iwesska
24. apr 2025

Tak nech ide k obvodnemu niekde pobliz. Ak mu je velmi zle, tak nech ide na pohotovost,ale aj tak bude potrebovat kontrolu u lekara,cize mat ho na opacnom konci republiky nie je riesenie.

balerina2025
24. apr 2025

ved nech ide normalne k obvodnemu.

katkaa01
25. apr 2025

Sesternica teraz takto vyhorela a išla do centra mentálneho zdravia Matka na Haanovej v Petrzalke byvala skolka.A od pondelka bude chodiť do denného psychiatrickeho stacionara v Jarovciach.Oni ju aj vypísali na pn.