Kde nájsť psychologickú pohotovosť v Bratislave?
Dobrý deň žienky v okolí Bratislavy,
Chcem sa spýtať kde, a či je možnosť v BA nejaká psychologická pohotovosť alebo niečo podobné. Môj manžel má všetky príznaky syndrómu vyhorenia a búšenie srdca už pár dní. Ďakujem za info
Taká neexistuje.Jedine, ak mu je veľmi psychicky zle a to asi nemyslim to, čo píšeš tak urgent.Daju mu niečo na ukludnenie a môžu zavolať psychiatra, ale to skôr pri psychozach, sebapoškodzovanie ...
S týmto k obvodnému tiež dá lieky na ukudnenie, pošle na interné ved to môže byť čokoľvek
Alebo si nájdi rovno psychiatra.Ale obvodný je prvá voľba pichne ukludnovak atď....
K psychiatrovi nepotrebujes vymenny listok tak ho k nejakemu kludne objednaj
psychologicka nie je, on neriesi akutne stavy, na to je psychiater a tam su dlhe cakacie doby. pomoc na preklenutie tohto obdobia vie aj obvodny lekar, vie mu nasadit nieco na ukludnenie. drzim palceky
na Mickievicovej je psychiatria
Treba objednať k psychiatrovi-bez výmenného lístka. Ak by to bolo akútne tak centrálny príjem na Antolskej.
Toto riesi obvodak a psychiater, je to normalna dg a moze s tym zostat na PN. Odporucam, nepodcenit to.
Aj ja som si tym presla .. pomohli mi prirodne ad, viem poradit kludne mi napiste
Vyhorenie a pohotovost?
Najdite psychiatra a objednajte sa. Dovtedy pohotovost. Psych pohotovost neexistuje
Tak nech ide k obvodnemu niekde pobliz. Ak mu je velmi zle, tak nech ide na pohotovost,ale aj tak bude potrebovat kontrolu u lekara,cize mat ho na opacnom konci republiky nie je riesenie.
ved nech ide normalne k obvodnemu.
Sesternica teraz takto vyhorela a išla do centra mentálneho zdravia Matka na Haanovej v Petrzalke byvala skolka.A od pondelka bude chodiť do denného psychiatrickeho stacionara v Jarovciach.Oni ju aj vypísali na pn.

Poznamka/ všeobecného lekára má na druhom konci republiky