Kde nájsť psychologickú pohotovosť v Bratislave?
Dobrý deň žienky v okolí Bratislavy,
Chcem sa spýtať kde, a či je možnosť v BA nejaká psychologická pohotovosť alebo niečo podobné. Môj manžel má všetky príznaky syndrómu vyhorenia a búšenie srdca už pár dní. Ďakujem za info
Taká neexistuje.Jedine, ak mu je veľmi psychicky zle a to asi nemyslim to, čo píšeš tak urgent.Daju mu niečo na ukludnenie a môžu zavolať psychiatra, ale to skôr pri psychozach, sebapoškodzovanie ...
S týmto k obvodnému tiež dá lieky na ukudnenie, pošle na interné ved to môže byť čokoľvek
Alebo si nájdi rovno psychiatra.Ale obvodný je prvá voľba pichne ukludnovak atď....
psychologicka nie je, on neriesi akutne stavy, na to je psychiater a tam su dlhe cakacie doby. pomoc na preklenutie tohto obdobia vie aj obvodny lekar, vie mu nasadit nieco na ukludnenie. drzim palceky
Treba objednať k psychiatrovi-bez výmenného lístka. Ak by to bolo akútne tak centrálny príjem na Antolskej.
Toto riesi obvodak a psychiater, je to normalna dg a moze s tym zostat na PN. Odporucam, nepodcenit to.
Aj ja som si tym presla .. pomohli mi prirodne ad, viem poradit kludne mi napiste
Najdite psychiatra a objednajte sa. Dovtedy pohotovost. Psych pohotovost neexistuje
Tak nech ide k obvodnemu niekde pobliz. Ak mu je velmi zle, tak nech ide na pohotovost,ale aj tak bude potrebovat kontrolu u lekara,cize mat ho na opacnom konci republiky nie je riesenie.
Sesternica teraz takto vyhorela a išla do centra mentálneho zdravia Matka na Haanovej v Petrzalke byvala skolka.A od pondelka bude chodiť do denného psychiatrickeho stacionara v Jarovciach.Oni ju aj vypísali na pn.

Poznamka/ všeobecného lekára má na druhom konci republiky