Kde robia prirodzené pery v Bratislave?
Ahojte, rozmyslam nad vyplnom pier, ale bojim sa od toho, ze budu umele, skarede, velke, kacacie.
Ja by som chcela iba jemne, ako ked som bola tehotna a opuchli mi pery 😅😅😅
@sara07 v BB komu? Ak môžeš kľudne IP. Ďakujem
Vsetky baby co maju napichane pery si myslia ze tie ich vyzeraju prirodzene. Okolie im nepovie pravdu.....
Je to ale vzdy dost vidiet, hlavne z boku. Maju proste neprirodzeny tvar tie pery, neprirodzenu texturu, niesu tam tale tie prirodzene ryhy atd atd.
Dalsia vec su fotky. Na fotkach sa da docielit, ze vyzeraju ako tak prirodzene, staci sa spravne natocit a nastavit. Realita je uz ale uplne ina, ale na videach je to vidiet.
A este jedna vec, clovek ked sa pozera sam na seba dlho v zrkadle tak mu iste jeho rysy, ci nedokonalosti pridu v poriadku.
Ale kazdy nech sa da podla seba si myslim. Zi a nechaj zit. Len teda som chcela vyviest z omylu baby co maju zvacsene pery.... Naozaj je to VZDY vidiet.
neviem ci vzdy vidiet. napr. na IG lucypug alebo beth.sal maju pichnute a mne pridu dost prirodzene. ano, kto si pozrie fotku pred a po to vidi. ale skuste si ich tuknut takto, ked ich nepoznate pred.
@joannita budem ti oponovat ak si dáš máličko len korekciu čiže do tých 4 ml fakt to nevidiet pri starších babách, vekom sa pery stenšia , a mala korekcia skutočne nevidno ani oprava dolu kutikov
nehovoriac že aj tých 3 ml si môžeš rozdelit na dávky a dopichnut postupne, ked vieš ano ešte ano nie už ,
@chillibubble vidno to
@chillibubble táto to ma celkom prirodzené
@ankare a nejde aj o to, kolko PO tie pery su? tuto tak nevyzeraju...
Prepáčte dámy ale snáď si nedám napichat pery na to aby vyzerali proste tak ako pred tým či?
@aylinn tak zalezi kto si to preco dava robit. tie baby co som dala za priklad mali uzku hornu peru. takze chceli mat krajsie usta, ktore ale stale vyzeraju prirodzene. chceli to mat tak, ako to vacsina zien ma od narodenia. ked niekto ma svoje pery pekne, ale chce vacsie, tak jasne ze chce aby to bolo aj vidno.
napr. ta beth.sal tam ma video z 13. novembra, v ktorom da fotku obcianskeho pred a po. a vidno, aku mala uzku hornu peru.
@chillibubble lenže je rozdiel prirodzene a je rozdiel “vidno že ich máš napichane” ako tu mnohé píšu 😄 veď aj keď si spravíš prirodzený makeup tak vidno že si namalovana chápeš 😄 o tom to je ,že keď niečo niekam namaluješ, vpichneš, vložíš nikdy to nebude vyzerať že to tam nieje 😂
Tak,kazda,co ma napichane pery si mysli,ze su ako prirodzene😁Ale je to strasne vidiet,hlavne na mimike,ked sa zasmejes a tu hornu peru mas ako zositu v strede🙈
Boze to je strasne ale ako sa tie ženy co nemajú pery pichnute púšťajú do tých,ktoré ich pichnute majú. Ešte som nevidela ženu,ktorá má nejaké úpravy hejtovat ženu prirodzenú. Ze hej,máš strasne úzku hubu,mala by si si ju dat spraviť 😂 ved sa kuknite na tie vaše komentáre,to je až nechutne. Inak ci sa týka @zoeazari tak na tej profilovej ich tuším ani nemá urobene ešte. 😂 poznám ju osobne a viem aké pery mala. A môžem povedať,že ani teraz nemá hubu ako káčer a keby mi nepovedala,že bola na perach,tak si to ledva všimnem.
@rebekamarcusko sama som sokovana z tych kriticiek tuto 😆 ja by som si to sice nedala spravit, ale zeby som namiesto nejakeho osozneho prispevku tykajuceho sa temy tu davala screeny tych bab a robila "beeebeee beeebeee tebe to viiidnooo"👶 no tlieskame👏nobelovku si zasluzis zlaticko sikovne! 😆
...akoze wau! Toto je diagnoza uz 😆
A same profilovky radsej nemaju, a casty argument-lebo "oni sa nepotrebuju vystavovat" 😆
@rebekamarcusko veď jasne , prirodzenosť nadovšetko, dúfam že si nedávajú ani špirálu, že si netrhajú obočie a že sa neholia a už vôbec preboha farbiť si vlasy, to kedysi tiež nebolo. Takze keď sa spoločnosť naučila tolerovať toto všetko a považovať za normálne a bežne tak by už mohli aj toto prestať vkuse riešiť. Pockaj , zabudla som že sme na Slovensku, berem späť😂😂😂
@zuzicka256
@aylinn ja už sa nad tým len pousmeje,lebo to je až smiešne. A potom takéto ženy vychovávajú deti. A sa čudujeme ze deti sa za inakost sikanuju.
@marcellinomio ďakujem 🙇🏻♀️❤
Tak mne sa to tiez nepaci, ale nevadi mi to, ved kazdy podla svojej chuti. Ked sa rak citi lepsie, nech si da aj 100 ml.
Prirodzene pery nerobia nikde, s takými sa treba narodiť.😂 Ale ak chceš aby tvoje pery vyzerali prirodzene tak pozri na výsledky aké majú a fotky klientok ktoré si ich dali urobiť. Určite kliniku nejakú dobrú, nie kozmetický salón.
Do pier sa asi najviac pichá 1 ml pre prirodzený vzhľad, aj údajne aby nebolo utlacene tkanivo, po mesiaci sa nabehne na prirodzený vzhľad, ja chodím ešte na dopich , pretože realne mi vydrží kyselina hocijakej značky a nielen mne čo viem z okolia asi 6-8 mesiacov, rok a už vôbec nie rok a pol to sú len také motaky pre dobrú reklamu

@marcellinomio to ja chodím do bb až , blava nievem