icon

Kde sa výhodne a chutne naobedovať v Bratislave?

natalieher
21. aug 2026

Ahojte, viete mi prosim poradiť v Bratislava v centre a blizko centra, kde sa dá výhodne a chutne naobedovať? pripadne aj pri nábreži, ktory podnik je taky ze chutne a nepredražene? Ďakujem krasne

crazy_cat_lady
21. aug 2026

@natalieher co je pre teba nepredrazene? Za mna napriklad mestiansky na dunajskej, pripadne dalej od centra olive you, avokado na obchodnej...

natalieher
autor
21. aug 2026
@crazy_cat_lady

@natalieher co je pre teba nepredrazene? Za mna napriklad mestiansky na dunajskej, pripadne dalej od centra olive you, avokado na obchodnej...

@crazy_cat_lady
@crazy_cat_lady to meštiansky,je v centre prosim? myslela som napr. menu obedove

cacianka
21. aug 2026
@natalieher

@crazy_cat_lady
@crazy_cat_lady to meštiansky,je v centre prosim? myslela som napr. menu obedove

@natalieher v centre, Na Dunajskej ulici, kúsok od Prioru.
ale oproti prioru ved+a Lidlu je aj zlatý bažant, hore na poschpdí a varia veľmi chutne.
ale denné menu ti málokto povie. aj na Jakubovom námestí U Salvatora si muž pochvaľuje - denné menu

sissy27
21. aug 2026

@natalieher pozri na instagrame "cojebratislava" - dáva veľmi dobré tipy. Nedávno zdieľal nejaké bistro alebo ako to nazvať v tržnici na trnavskom a vyzeralo to super.

zuzike123
21. aug 2026

Minerva na Michalskej, asi jediny podnik, kde nechidia cudzinci, ale len domaci, co ho poznaju. Alebo Kantina inak na Palackeho, vyberas si vege alebo masove jedlo.

pr85
21. aug 2026

@natalieher Čínska bufet na Mileticke. Perfektné jedlo za pár supov.

anonym_232d82
22. aug 2026
@pr85

@natalieher Čínska bufet na Mileticke. Perfektné jedlo za pár supov.

@pr85 Aj hygienické pomery sú tam perfektné ?

pr85
24. aug 2026
@anonym_232d82

@pr85 Aj hygienické pomery sú tam perfektné ?

@anonym_232d82 Áno sú.