Kde v Bratislave nájsť ubytovanie pre dieťa?
Kamaratka musi s dcerou do nemocnice v BA na 1 noc. Nema kde umiestnit synceka. Do nemocnice ho brat nechce kvoli jeho slabej imunite. Da sa niekde v BA umiestnit dieta na 2 dni/1 noc? Vdaka
Akoze nejaka institucia? Nie
nema rodinu? Kamaratku? Akoze aj keby to hned slo, tak ten stres pre to dieta :(
Rezervovať hotel a opatrovateľku je jedno z riešení....ale teda ideálnejšie mi príde nechať dieťa pri rodine/kamarátke.
@uradnikova zobrať so sebou babku/príbuzného/kamošku dieťaťa a ubytovať sa s dieťaťom. Hádam by dieťa samé neumiestnila niekde s nejakým cudzím človekom. Táto otázka na mňa pôsobí dosť absurdne.
@uradnikova dieťa nemá otca alebo babky tety krstnych a mamina nemá kamarátky. Snáď by z nikoho nedopadlo keby jednu noc dieťa postráži aj u nich doma.
Na fcb je skupina “opatrovanie deti BA a okolie” tam si staci napisat prispevok a niekto sa ti ozve
Baby, keby mala ochotnu rodinu/kamaratky tak asi nepise tu ten prispevok
@uradnikova veď si jej kamarátka, tak sa ponúkni a pomôž jej.
@cyberk no ale zverit dieta na dva dni a noc uplne cudiemu cloveku? Na toto by som odvahu teda nemala.
@kristiii zrovna v utorok som aj ja mimo domu a davam svoje dieta strazit a neda sa mi to posunut/zariadit
@marcellka32 bohuzial som neodkladne mimo domu v ten den,urcite by som rada pomohla
Rodina-otec, babka, dedko teta, ujo, potom kamošky. Taka inštitúcia, ako ty myslíš, nie je. Existujú škôlky a jasle, kde občas majú aj "nočný pobyt", alebo ponúkajú aj nočné stráženie za príplatok, ale to je skôr vhodné pre deti už aktuálne tam chodiace, čiže poznajú prostredie.
Alebo opatrovateľka, ktorá bude v známom prostredí, teda na ten čas príde domov k dieťaťu. Lebo dat dieťa do úplne neznámeho prostredia a ešte s cudzou osobou je totálna blbosť, však to bude šok pre dieťa.
@uradnikova opatrovatelka , zarezervovat izbu v hoteli
A ked ty davas vtedy strazit tvoje dieta,nemoze ta opatrovatelka postrazit aj to jej?
@uradnikova a prečo ho nedá k tebe?
Kde umiestniť, akože niekde do úschovne? 🤔 Také neexistuje...
@iwesska ha ha. Problem vyrieseny ,nemusite dalej komentovat.

Kamoske...čiže k tebe?