icon

Kde v Bratislave sa dajú spraviť kariérne testy?

Dnes o 12:38

Viete mi poradiť kde v Ba sa dajú spraviť testy na kariérne poradenstvo?Ide mi o syna, ktorý sa chce hlásiť na VŠ.Chce vedieť či je škola preňho vhodná, aké sú plusy mínusy jeho povahy logika atd a či je smer pre ktorý sa rozhodol ten spravny.Nehladam školského psychológa, alebo CPPap, ktore tieto testy robia

biba_18
Dnes o 12:43

skús erika hudecová - karierny poradca
syn s ňou bol spoko (aj ja)

autor
Dnes o 13:22
@biba_18

skús erika hudecová - karierny poradca
syn s ňou bol spoko (aj ja)

@biba_18 koľko ste platili, ak si pamätáš.Aj išiel na taký typ školy ako mu odporúčala?Môj syn chce ísť na právo, ale bojím sa či to je pre jeho povahu to vhodné.Je skôr introvert, nerád sa hada nevie si vyargumentovat veci a jeho práca bude kto z koho.Neviem či si uvedomuje náročnosť štúdia či nemá iba ružové okuliare.Uci sa dobre a ľahko, ale predsa...má svojskú povahu a asi by som bola istejšia, keby sa porozprával s niekým nezaujatym, lebo mne hneď povedal, že ho idem odradiť🤣

billy_jean
Dnes o 13:28

Právnik nemusí byť človek, ktorý sa háda a prekrikuje ostatných. Veľmi dôležité sú logické myslenie, schopnosť pracovať s informáciami, argumentácia a vedieť si obhájiť svoj názor, a to sa dá do veľkej miery naučiť. Štúdium práva je náročné a potom záleží aj na tom, akým smerom sa vyberie. Ak ho právo naozaj zaujíma a nejde tam len preto, že má predstavu o peknej práci a dobrom plate, určite by som ho od toho neodrádzala. Práve preto by bolo podľa mňa super, keby sa porozprával s niekým, kto právo študoval alebo v právnej praxi pracuje.

biba_18
Dnes o 14:55
@anonym_autor

@biba_18 koľko ste platili, ak si pamätáš.Aj išiel na taký typ školy ako mu odporúčala?Môj syn chce ísť na právo, ale bojím sa či to je pre jeho povahu to vhodné.Je skôr introvert, nerád sa hada nevie si vyargumentovat veci a jeho práca bude kto z koho.Neviem či si uvedomuje náročnosť štúdia či nemá iba ružové okuliare.Uci sa dobre a ľahko, ale predsa...má svojskú povahu a asi by som bola istejšia, keby sa porozprával s niekým nezaujatym, lebo mne hneď povedal, že ho idem odradiť🤣

@anonym_autor jedno sedenie stojí 65€

anonym_236d0c
Dnes o 15:16

digitálny radca.sk

autor
Dnes o 15:47
@biba_18

@anonym_autor jedno sedenie stojí 65€

@billy_jean už bol za jednou známou svojho spolužiaka dala mu knihy nech vie o čom to je.Zaujimaju ho dejiny stále je v niečom zahrabany vybral si aj také seminare, aby mohol ísť bez prijímačiek bol na DOD.Len si poznám decko a mám z toho obavy🤣
@biba_18 asi už zdražela pozerala som, že 80 eur aj to je ešte dobrá cena.Dakujem napíšem jej

biba_18
Dnes o 15:59
@anonym_autor

@billy_jean už bol za jednou známou svojho spolužiaka dala mu knihy nech vie o čom to je.Zaujimaju ho dejiny stále je v niečom zahrabany vybral si aj také seminare, aby mohol ísť bez prijímačiek bol na DOD.Len si poznám decko a mám z toho obavy🤣
@biba_18 asi už zdražela pozerala som, že 80 eur aj to je ešte dobrá cena.Dakujem napíšem jej

@anonym_autor syn to mal online, minulý rok na jeseň