icon

Kde v Bratislave získať vyšetrenie spermií?

lhea
Včera o 19:33

Ahoj, pokúšame sa dieťatko, už je tomu čosi cez polroka...ale preventívne by si muž chcel zájsť otestovať spermie, určite sme za podrobnejšie vyšetrenie, niečo som našla že sa dajú vyšetriť aj DNA, nejaka lepivosť, atď. Kde v Ba máte s týmto dobré skúsenosti? Aj ja zvažujem sa ešte nejako podrobnejšie vyšetriť, chodím pravidelne ku Gyn, otestuje ma občas aj na hormóny, hormony štítnej žlazy... a robili sme odber aj či u mňa prebieha uvulácia a sama si chcem isť na vyšetrenie z krvi na hladinu vitamínu B... viem, že občas sú gynekologovia v tomto taký pasívny... že toto vam netreba, toto tiež nie.. je nejaké must have vyšetrenie aj pre ženu? Vraj je aj dôležité užívať nejaké vitamíny aj pre ženu aj pre muža pred otehotnením a mať v poriadku trávenie, tým, že imunita je v črevách a kondícia čriev matky vplýva na zdravie bäbätka už v brušku. Ďakujem pekne za rady.

anonym_02632c
Dnes o 00:07

@lhea no expartnerovi to robil napr urolog alebo urolog/androlog alebo nastiv kliniku reprofukcnej mediciny napr reprofit, ginfiv a pod ved zadaj do googlu
Tam ti to urobia hned
Vitaminy ti moze urobit aj vseobecny alebo si to zaplat v medirexe napriklad
Kys listova alebo femibion 1
Su aj balicky pre muza a zenu kde mas vsetko v jednej tablete

babushkaem
Dnes o 07:25

odporucam skor centrum asistovenj reprodukcie ako urologa, lebo vedia urobit lepsie spermiogramy