Kde zaparkovať zadarmo v Bratislave na viac dní?
Prosím neviete niekto kde môžem zaparkovať auto v Bratislave na viac dni v Bratislave
Prečo zadarmo?
Napr v devinskej, v dubravke, na boroch, vrakuna, podunajske biskupice… vela casti este nema spoplatnene parkovanie.
Prečo zadarmo?
@anonym_31912c lebo nechce platit za parkovanie 🤷♀️
@anonym_6fe424 ano, konecne
@janocka škoda mi sme tam nechavali auto ked sme sli na dofcu😅
@ferenco22 Treba využiť P+R záchytné parkoviská. Nájdeš ich na mape, ale napr. jedno je pri Tesco Lamač, v Petržalke na Macharovej. Aj v niektorých mestských častiach, kde ešte nie je zavedená parkovacia politika sa dá parkovať dlhšie bez poplatku.
Dá sa parkovať ešte aj pod mostom Lanfranconi pri botanickej záhrade. Tých miest je čim ďalej, tým menej.
Tesco zlate piesky
@anonym_6fe424 Veď práve kvôli takým ako ty, sú už rampy a od 1.8. sa aj platí a tešíme sa všetci, že budeme mať konečne kde parkovať.
ferenco22 Sú miesta kde môžeš nechať auto viac dní, otázka je v akom stave ho nájdeš.
Tesco zlate piesky
@anonym_ded35d TESCO má rampy
@anonym_0c03ba odkedy? Boli sme tam nakupovat pred cca mesiacom a normalne sa parkovalo
@anonym_6fe424 a práve kvôli takým ako ty je spoplatnené. Na dovolenky máte, ale zaplatiť parkovanie vám je zatazko
@luliu lepsie by som to nenapisala. 👍 presne vdaka tymto “vyletnikom” co nedokazu dat v Bojniciach 7€ za celodenne parkovne a nechavali auto pri Lidli lebo zadarmenko a miestni ludia isli na nakup a memali kde zaparkovat tak dali uz aj tam rampy… fakt vychcana slovač..
@anonym_6fe424 prave kvoli tymto pripadom parkovanie spoplatnili. Ked clovek leti bapr. z VIE, ani mu neapade hladat zadarmo patking. Ale ked leti z BTS, tak parkovat chce zadarmo.
@janocka a ty keby si máš vybrať platené a neplatené parkovanie, ktoré si vyberieš?
Ja neplatené. Či ty by si zámerne hladala to platené? 😅
Čo je na Tom opýtať sa, kde sa dá bezoplatne zaparkovať? Veď takých miest je v Ba veľmi veľa.
@anonym_6fe424 práve kvôli takýmto dovolenkárom to spoplatnili
@anonym_0c03ba zaujímavé... včera som tam bola a žiadne rampy tam neboli 😉
A okrem iného tesco je P+R parkovisko 😉

@ferenco22