icon

Klinika na vyšetrenie chrbtice v BA

vikusjk
23. aug 2020

Ahojte mamicky, googlim kliniku na vysetrenie chrbtice v Bratislave, mate prosim niektora skusenost, ktora by mi pomohla rozhodnut sa? Dakujem. PS: bez vymenneho listka, vysetrenie na objednavku ako samoplatitel

Strana
z2
gemerka17
24. aug 2020

@makova333 u mna by na to kapacitne nemal, extrémne vzácna zlomenina. Ale na diagnostiku stacil len obycajny RTG i keď nie každý by to tam videl, lebo ani to nepozná. Preto keď je problém tak vidiš až potom odbornosť.

makova333
24. aug 2020

@gemerka17 ale ten chirurg "aj keby na to kapacitne nemal" zakladny rontgen by spravil. Ked si mala uraz pri sporte, ty si nemohla tusit ci to bude alebo nebude komplikovane. Mala si ist obvodakovi pre vymenny listok a smer chirurg. Ale spekulovala si... Tot vsjo.

gemerka17
24. aug 2020

@makova333 nemáš pravdu, u maják som bola mesiac pred úrazom kvoli druhej nohe. Urobil RTG. Negatívny. Dal však obidve nohy zrentgenovat. Predpisal vložky a oddych. Potom znova šport. A bol problém. Starý RTG tam mali, stacil urobiť nový a videl by rozdiel. Ono v mojom prípade je diagnostika extrémne náročná. Ale v ageli to mali úplne primitívne keď starý RTG tam bol a trebalo porovnať dva snímky. Najviac ma štve že som tam pol roka, mal ma v ambulancii a neurobil že vôbec nič, resp jeho 2 nápady mi v oboch prípadoch len poškodili lebo sa to nesmie. Ani stúpať po zlomenine ani pichať do toho obstrek. A tak isto som mala smolu aj na fyzioterapeutku, ktorá tiež netušila anatómiu nohy. Bežný chirurg a ortoped to tam nemusí vidieť, tým že je to tak vzácne. Často sa na to pride neskoro. Hľadať lekára v rámci SR čo to niekedy vôbec riešil je ako ihlu v kope sena. Samozrejme som aj po MR aj CT. Čiže v prípade mňa zlyhali na plnej čiare. Nepočúvali ma, nevedeli a nič neurobili resp len poškodili s následkami kvoli úplne opačnej liečbe. Mám už toho veľa za sebou tak viem o čom hovorím. Ale tak dúfam že už sa im zanedbanie zlomeniny nestane, lebo toto čo predviedli je na zobratie diplomu. To je celé, ja viem čo sa stalo, čo sa nespravilo a aký bol prístup.

makova333
24. aug 2020

@gemerka17 nazor som si na tvoj pripad spravila, viac sa nebudem vyjadrovat.

gemerka17
24. aug 2020

@makova333 to je každého vec, neupozorňovala by som na to, keby to nebola pravda a moja vlastná trpká skúsenosť. Lekárskych správ mám dosť, aj od agelu. Mňa to poučilo a spoznala som aj takéto neodborné skvosty a prístup, bohužiaľ. Ale každý môže mať inú skúsenosť. Len dúfať, že sa im takýto prešľap už nestane, lebo zbytočne poškodili zdravie opačnou liečbou.

gemerka17
24. aug 2020

@makova333 žiaľ nie som, stačí pozrieť recenzie na googli - agel clinic. Inak ortopédov tam aj tak,že buď jeden zanedbá zlomeninu a druhy roztrhnuté šľachy v ramene. Si môžeš vybrať ku komu lepšie, resp. kto má menší prešlap. Ale chyby sa stávajú, ale toto bolo už za hranicu. Snáď ho to poučilo a bude ordinovať poriadne. Každý má vlastnú skúsenosť, toto bola tá moja. Ešte ich tak isto aj bude či už pozitívnych alebo negatívnych. Nemám viac k tomu čo dodať. Vo všeobecnosti odbornosť sa však neukáže, keď diagnostikuje maximálne poškodenie menisku, prípadne ho zoperuje. Ja by som do agelu už nikdy nevstúpila, lebo mi len zhoršili zdravotný stav. Ale je to každého vec kam pôjde, komu bude dôverovať.

Strana
z2