Koch, Antolská verzus Kramáre
Mamičky prosím Vás aké máte skúsenosti a zážitky z pôrodníc Koch, Antolská, či Kramáre?🙏🙏🙏
@toscania aha takže ja som mala decko odtrhnúť a mala som im nastaviť ruku že nech sa páči? Úžasne riešenie naozaj. Išlo o pár minút, ta sestrička tam nebola jedna. Dokrmila som a hneď som išla za ňou, nikdy s tým nemala problém😉 Vieš nie každej zoberú krv na prvú šupu a za minútu.. Ja som z tých čo ma museli aj 4x pichnúť a tak to trvalo niekedy aj 10minut, pretože mám zle žily .
@cee_68 po sekcii 10 dní? Tak to asi boli aj nejaké iné komplikácie. Pravdaže, vždy sa môže nieco stát... Kdekoľvek. Porod nie je sranda. Ja som len počula, že v Kochovi je úplne iný prístup. To uznávam, na Kramároch netreba riešiť kto co trepne, mala som tam fakt nepríjemné zážitky. Ale nie počas pôrodu, ten bol profi... Ale všetko je o ľuďoch.
@denkatn Antolska je vybavena a specializovana na predcasniatka ;) Tak mozno tam isli babatka ktore boli predcasne narodene alebo boli brane ako predcasne narodene. 🙂
@kata_rina2 tusim ano. moje babatko bolo v pohode, tak som zabudla, ale tusim tam s
s nami obedovali aj zeny odinakial co mali babatka predcasniatka a ani ich nevidali. ale kedby som isla znova rodit vsetko si prezistim, co kde maju, lebo najlepsie sa rozhoduje, ked mas dobre informacie.
@barus26 ked sa takto pytas, ano...mala si odtrhnut a nastavit ruku....rodila som trikrat a nikdy som s tym problem nemala...ani z Teba ani z.miminka by neubudlo, ani ziadna jazva na dusi by sa nekonala....denne je tam 30-40 maminiek + babatka, keby sa na kazdu jednu maminku malo cakat, kym si dorobi svoje, tak dakujem pekne....a to je jedno ci ide o sestricky, doktorov ci vizity...myslim, ze je to uplne logicke....ale zjavne, ako komu....
@toscania to je tvoj pohľad na danú vec, ja mám iný a môj ti nevnucujem. Takze ty mi nevnucuj ten svoj. Ja som sa vždy slusne dohodla so sestričkou, či s jednou či s druhou.. a nemali problém, proste som za nimi došla a bolo vybavené. Nevidím rozdiel, že či mi to zoberie na izbe v tej chvíli alebo za 5-10 minút na sesterni. A teda som strávila v nemocnici 6 dni, videla som koľko “roboty” mali… Ráno si porobili a cely deň mali pokoj, ako bol potom deň dlhy tak nechodili po izbách, lebo ich proste nie je teeba.. To už potom skôr chodíš z novorodeneckeho… maj sa, pekný deň 😉

@barus26 neuraz sa prosim, ale keby kazda jedna mamina povedala, ze pockajte prosim, lebo....babo prave zaspalo, dojci sa, odgrgava a co ja viem co vsetko....ako by k tomu tie sestricky aj doktori dosli? Nic by potom neurobili, iba sa cely den prisposobovali a cakali kym....