icon

Koch verzus Bory

23. feb 2025

Ahojte rozhodujem sa medzi porodom v Kochu alebo v Boroch.
ste tu niektore ktore ste mali skusenost s obidvoma? som fakt uplne ze 50/50. Dakujem🙏🏻

babushkaem
23. feb 2025

Keby som to mala ako ty 50/50 tak idem bory, kvoli neonatologii.

mimachicha
23. feb 2025

Koch nema JIS-ku. Zvladaju v pohode bezproblemove porody. Ak sa vyskytne problem, vzdy prevazaju na Antolsku alebo do Ruzinova. A v takychto pripadoch sa rata kazda minuta. Takze za mna urcite Bory.

kris_tin257
23. feb 2025

Určite radšej Bory 👍 peniaze radšej investuje do výberu pôrodníka

taktotedanie
23. feb 2025

Bory

darkswan
23. feb 2025

@babushkaem aj z tade v pripade problemov prevezu Antolska, Kramare

len_nig
23. feb 2025

Nemám skúsenosť osobnú s Kochom ale môžem ti s kludnym svedomím odporúčať Bory 🙏 dve kamarátky mi rodili v Kochu a jednoznačne boli lepšie podmienky v Boroch

leatha
23. feb 2025

ahoj tak ja ma opacnu skusenost porod 06/2021 koch a teraz 01/2025 bory a lutujem ze som nesla do kocha opat...obe boli sekcie ale v boroch na poradniach extrem mladi lekari ('98 a podobne, to by nevadilo ale nie raz som na obyc otazku dostala odpoved neviem alebo musim sa spytat primara dame vam vediet co sa nikdy teda nestalo). Rovnako samotny zakrok - starsia anesteziologicka na mne ucila mladu pichat, postlacali mi cely chrbat nakoniec to pichli zle, nezabralo, manzel pred salou a mna museli zbytocne do celkovej narkozy davat, o dost horsie som znasala deuhu sekciu ako prvu....to ze mam nizke zelezo som sa dozvedela az pri prepustani kedy mi ho predpisali ale zabten cas ked som stale vravela ze viem ze sa musim rizhybat ale taha ma k zemi, toci sa mi hlava atd nikto neriesil(pritom som vedela co mam robit ale veru pocit to bol uplnw iny ako po 1.x, mala som pocit ze nezvladnem ani vyjst z porodnice)...do spravy mi ani nezapisali ze mi dali plnu davku spinalu, len ze to bola planovana sc v celkovej narkoze...izba sestry a ostatny personal bol super to nemozem povedat ale zbytocne sme prisli o pekny zazitok a bonding na ktory sme sa tesili....v kochu som sa citila o dost lepsie vzhladom na doveru k lekarom.🤷🏻‍♀️

sonyx821
23. feb 2025

Ja som 2 x rodila v kochu a šla by som aj 3x
Pýtala som sa na bory jednej pani doktorky keď prišla na to rec a ona mi povedala že mam ísť radšej do kocha. Rozoberali sme to viacej ale bolo to na dlhšie . Som veľmi spokojna za Koch. Daj vedieť ako si sa rozhodla.

patta89
23. feb 2025

1. porod Koch v r. 2020
2. porod Bory v r. 2023
V oboch som sa citila dobre, v Boroch ma lepsie zasili (ked ma dcera celu dotrhala)...V Kochu boli vacsi odbornici...V Kochu som platila 1400€, Bory zadarmo...v Kochu bola lepsia strava, v Boroch sama na izbe...
Ak by som mala ist este niekedy rodit (co dufam,ze nie), tak Koch, ale zaplatila by som si apartman alebo jednolozkovu izbu.

jednorozec007
24. feb 2025

Bory nie, kapacitne nestíhajú a napriek tomu berú stále pacientky.Odrodila tam sefkyna dcera a povedala, že nikdy viac - garanti len na papieri, reálne zohnať lekára so špecializáciou problém- všetci len v príprave.jeden jej povedal, že rodí, druhý že nerodi. Dieťa bolo veľké, napriek tomu nútili prirodzene, zasekli sa mu ramena, čiže ďalší stres navyše.Okrem toho keď niečo dobabru tak to vezu na Kramáre, Ružinov alebo Antolsku.
Koch detto to isté - super, pokiaľ si bezproblémová a nie sú komplikácie.Akonahle sa skomplikuje, tak pacientku prevazaju.
Za mňa Antolská - dá sa priplatiť nadštandard - aj sala aj oddelenie, čo sa týka lekárov majú výborne referencie a ľudské správanie, to je to co k pôrodu potrebujem.
Načo mi je moderná nemocnica s najnovšou technológiou keď ju personál nevie obsluhovať.