icon

Kočíkovanie Bratislava Dúbravka (pri kríži)?

borkap
28. sep 2011

Najde sa nejaka mamina, co nechce kocikovat sama? Mam 4 mesacnu dcerku.

janush
11. okt 2011

vitaj dubravcanka 🙂 tiez byvame pri krizi...

lulu2907
2. jan 2012

ahojte, ja byvam tiez blizko, hladate este niekoho na kocikovanie? ja mam 5-mesacneho chlapceka 🙂

moe
19. jan 2012

Ahojte.
mám mesačnú dcéru a bývam pri Lidli v dúbravke.
môžem sa pridať ku kočíkovaniu?

dendy1
27. jan 2012

ja mám 11 mes. dcérku a tiež by privítala niekoho na spoločné kočíkovanie 🙂

pipa_vozi
13. feb 2012

ahojte my byvame pri dome kultury. Mam 5 mesačnú dcérku, tiež by sme sa pridali🙂

rybka31
21. feb 2012

Ahojte, mam 10 mesacnu dcerku, rada by som sa pridala do klubu kocikov.🙂Byvam na Nejedleho.Ste tu niektora z tychto koncin?

tiffany22
5. máj 2012

ahojte ja som tiez z dubravky byvam pri lidli tiez by som prijala mamicku na spolocne kocikovanie

petraj19
6. máj 2012

ahoj ja byvam pri saratove,mam 4,5 mesacnu dceru. tiez by som a rada pripojila ku kocikovaniu

dooscoby
29. máj 2012

ahojte. ja byvam Pri Krizi a mam 2 deturence vo veku 3 roky,ak nie je chorucka je v skolke plus tohto rocneho drobca tak by sme sa tiez radi pridali na obcasne kocikovanie alebo vencenie na ihrisku

andrejka1974
29. máj 2012

ahojte ja byvam na zubekovej mam teraz 7 tyzdnovu dcerku rada sa pridam ja chodim na ihrisko do parku pri skole na benovskeho mam este aj 3 rocnu dcerku chodi do skolky a starsich synov 🙂 🙂 🙂

miushak
6. sep 2012

Ahojte, byvam Pri krizi a hladam si kamosku na kocikovanie..najde sa tu ešte niekto??🙂 Mám 3 mesanu dcerku

natusik441
15. apr 2013

Helo micky :D nasťahovala som sa na tento koniec sveta :D takže ak sa nájde niekto na kočíkanie budem rada :D mám čerstvo ročného chlapčeka :D

whiterose
10. jún 2013

ahojte, babulky, stretavate sa? tiez by sme sa radi pridali, byvame pri lidli

nikola1811
27. feb 2014

Ahojte, zajtra sa stahujem do Dubravky, som z Malaciek. Kedze tam nikoho nepoznam a ani Dubravku vobec nepoznam bola som tam raz v zivote hladam nejaku mamicku na kocikovanie mam 15 m dcerku🙂

evita1978
4. mar 2014

Ahojte,my sme z Agátovej - dvaja chlapci 2 roky 3 mesiace a mladší má 9 mesiacov. tiež sa radi stretneme a vymeníme nejaké informácie 🙂

natbrosz
4. feb 2019

Ahojte je tu nejaka mamina z dubravky na prechadzky? 😇😃