icon

Kočíkovanie v Horskom parku. Pridáte sa?

krikina
25. feb 2010

Ahojte, hľadám kamošky na kočíkovanie v Horskom parku. Mám malú 5-mesačnú Kikušku a je nám niekedy smutno na prechádzkach🙂)))). Ozvite sa.

Strana
z2
krikina
autor
21. mar 2011

Ahojte, moja mala ma uz 18 mesiacov. Kto sa k nam prida na jarne prechadzky???

slavkicek
28. mar 2011

@krikina ahoj🙂 aj my s Adamkom chodievame do horskeho parku, Adamko ma 19M tak sa tam mozme niekedy stretnut 🙂

kathynka
1. apr 2011

@krikina ahoj...ja som si tu chvilku pisala s tebou este minuly rok, kym som opatrovala maleho francuza yoana a nakoniec sme to my do toho horskeho parku nejako nedali...ale mala by som od konca aprila/zaciatkom maja opatrovat 20-mesacne dievcatko na boriku, cize to by sme mali relativne blizko, tak ak mi to naozaj vyjde a v nedelu sa s jej maminkou dohodnem, tak mozeme ist niekedy von 🙂

slavkicek
1. apr 2011

@kathynka ahoj🙂 my byvame blizko boriku 🙂 to by bolo super keby si tu opatrovala...aspon by som tu hore mali s adamkom kamosov 🙂

kathynka
2. apr 2011

@slavkicek jej, ahoj 🙂 no bolo by to fajn, hlavne ked vidim, ze aj adamko je takmer stary ako lucka 🙂 zajtra ti napisem, ze ako to dopadlo, ci vzali oni mna a ci som vzala ja ich 😉

slavkicek
2. apr 2011

@kathynka ok tesim sa 🙂 drzim palce 😉 😵

kathynka
4. apr 2011

@slavkicek ahoj, tak ono to padlo ☹

slavkicek
5. apr 2011

@kathynka tak to je skoda 😒

krikina
autor
5. dec 2014

Ahojte, ku Kikuške nám pribudol Jurinko. Má teraz pol roka a znova hľadáme nejakú spriaznenú dušu na spoločné trávenie voľných chvíl. Ozvite sa. Najlepšie horskáč, alebo Staré mesto, ale prispôsobíme sa.....

Strana
z2