icon

Kto sa dostal na medicínu v Bratislave bez prijímačiek?

saloni123
Dnes o 18:03

Ahojte, poznáte niekoho, kto sa dostal na medicínu Komenského bez prijímačiek a aký mal priemer, ďakujem.

anonym_c33607
Dnes o 18:15

nepoznam nikoho, podmienky Prijatie bez absolvovania prijímacej skúšky mas tu :https://www.fmed.uniba.sk/studium/pre-uchadzacov/prijim..., precitaj si

barka1
Dnes o 18:18

Dufam, že na LF este stále beru len tych najlepsich z najlepsich. A teda nikoho bez prijimaciek.

mirage
Dnes o 18:18

@saloni123 poznám, priemer 1.00

anonym_025ee9
Dnes o 18:32
@mirage

@mirage stacil priemer 1 alebo ziskal dalsie body za jazykovy certifikat, uspechy na olympiadach?

mirage
Dnes o 18:34
@anonym_025ee9

@mirage stacil priemer 1 alebo ziskal dalsie body za jazykovy certifikat, uspechy na olympiadach?

@anonym_025ee9 iba priemer

anonym_025ee9
Dnes o 18:41
@mirage

@anonym_025ee9 iba priemer

@mirage dobre vediet, lebo ja som citala,ze bez prijimaciek vzali iba nejaku 1/4 az 1/3 (ostatni prijimacky) a znamky nestacili, ze bolo treba aj dalsie body. Ale nepatrala som este velmi.

anonym_79cd8b
Dnes o 18:46
@barka1

Dufam, že na LF este stále beru len tych najlepsich z najlepsich. A teda nikoho bez prijimaciek.

@barka1 tak to dufas zle, bolo to uz davno aj medializovane a staci otvorit link nad tvojim komentom a dozvies sa podmienky prijatia bez prijimaciek 😀

mirage
Dnes o 18:50
@anonym_025ee9

@mirage dobre vediet, lebo ja som citala,ze bez prijimaciek vzali iba nejaku 1/4 az 1/3 (ostatni prijimacky) a znamky nestacili, ze bolo treba aj dalsie body. Ale nepatrala som este velmi.

@anonym_025ee9 az takto som to neskumala, viem, ze mi jeho mama povedala, ze mal priemer 1.00. Tak mozno mal aj nieco navyse, aby som nezavadzala.

anonym_ee6cec
Dnes o 18:51
@anonym_79cd8b

@barka1 tak to dufas zle, bolo to uz davno aj medializovane a staci otvorit link nad tvojim komentom a dozvies sa podmienky prijatia bez prijimaciek 😀

@anonym_79cd8b prijať, príjmu aj horších. Avšak, stále vyučujú tí istí profesori, takže prvá skúška a “horší” letí 🙂.

demartka
Dnes o 18:59

Tam sa robí také sito, že poznám takých, čo dali 2 roky, potom začínali odznova vrátane prijímačiek. Opakovali ročníky, reálne 10 rokov študovali, kým skončili. Štátnice na niekoĺkokrát...

zuzana76
Dnes o 18:59

@saloni123 dve spoluziacky mojho syna, priemer 1,0 cele styro roky a vela olympiad k tomu, stredoskolska odborna cinnost, cerrifikat C 1 z ANJ

zuzana76
Dnes o 19:00

Ale idu do Brna, aj tam ich vzali

zuzana76
Dnes o 19:02
@barka1

@barka1 beru bez prijimaciek, toe dve baby su fakt trieda, navstevovali zachranarsky kruzok, robili vyskumnu cinnost, nevezmu len tak niekoho bez prijimaciek

leidin
Dnes o 19:57
@mirage

@mirage a to bol len posledny rocnik hodnoteny alebo cele studium pocas 4 rokov?

zuzana76
Dnes o 20:05
@leidin

@mirage a to bol len posledny rocnik hodnoteny alebo cele studium pocas 4 rokov?

@leidin sa mi zda, ze cele styri roky