Ako zvládajú mamičky štúdium medicíny?
Ahojte, v poslednom case sa na instagrame objavilo vela profilov mamiek studujucich medicinu. Poznate nejaku taku? Ako to zvladaju?
zvladaju to priamo umerne svojej mentalnej kapacite, kognitivnym funkciam, intelekcnej dispozicii, financnej situácie a podpore okolia..
@anonym_5de752 tak podla instagramu to vyzera ze ziju na oblaciku a ich den ma minimalne 50 hodin
@anonym_5de752 tak podla instagramu to vyzera ze ziju na oblaciku a ich den ma minimalne 50 hodin
@anonym_autor na istagram sa toho zmesti ;) studium mediciny je len denne nie? netusim ako to zvladaju, ale s dietatom urcite nie su ;)
Predpokladam ze maju deti aj oteckov ze 🤭
Predpokladam ze maju deti aj oteckov ze 🤭
@anonym_a8f723 a ziju teda z coho?
@anonym_autor na istagram sa toho zmesti ;) studium mediciny je len denne nie? netusim ako to zvladaju, ale s dietatom urcite nie su ;)
@anonym_7622d9 ano denne. Jedna dokonca pisala (2.5r dieta) ze dieta este nebolo o nikoho cudzieho na rukach a nepozna mobil, tablet ani tv. Proste… ako?
@anonym_autor a ty si mamicka s dietatom / detmi a chces ist studovat medicinu alebo preco sa pytas? Lebo al len vyrypujes, tak akakolvek matka, musi mat podporu okolia, manzel, rodicia, svokrovci, pripadne ak ma len manzela / partnera, tak si platia jasle alebo opatrovatelky a jednoducho na to musia mat, lebo na to chcu mat a ona chce studovat, tak si to jednoducho zariadili. Nemusi ta zaujimat z coho ziju, uz z dacoho prezit musia. Uspory, vysoky prijem. Skus, uvidis co z toho budes vyuzivat a denne praktizovat ty.
@anonym_7622d9 ano denne. Jedna dokonca pisala (2.5r dieta) ze dieta este nebolo o nikoho cudzieho na rukach a nepozna mobil, tablet ani tv. Proste… ako?
@anonym_autor ale pride mi vtipne ako veris vsetkemu, co niekto cudzi alebo aj znamy, s ktorym ale nie si 24/7, napise na socialnu siet, ktora znesie.
@anonym_autor moja obvodna tiež študovala takto v dobe keď ani insta neexistoval, s dcérou bola jej svokra.
Zalezi kde, Med Uni Wien ma svoju vlastnu skolku a jasle. To sa potom studuje 😂 Skolka je v areali, hned okolo je aj anatomicky ustav 1,2,3 tie budovy. Poznam babu, co jej dieta vzali do jasli hned v 3 mes a dalej robila PhD , single mom. Dalsia doraba zubarinu ( to je hned vedla toho )
@anonym_autor a ty si mamicka s dietatom / detmi a chces ist studovat medicinu alebo preco sa pytas? Lebo al len vyrypujes, tak akakolvek matka, musi mat podporu okolia, manzel, rodicia, svokrovci, pripadne ak ma len manzela / partnera, tak si platia jasle alebo opatrovatelky a jednoducho na to musia mat, lebo na to chcu mat a ona chce studovat, tak si to jednoducho zariadili. Nemusi ta zaujimat z coho ziju, uz z dacoho prezit musia. Uspory, vysoky prijem. Skus, uvidis co z toho budes vyuzivat a denne praktizovat ty.
@anonym_ef60fc ojoj. Nasla si sa v prispevku?
Zalezi kde, Med Uni Wien ma svoju vlastnu skolku a jasle. To sa potom studuje 😂 Skolka je v areali, hned okolo je aj anatomicky ustav 1,2,3 tie budovy. Poznam babu, co jej dieta vzali do jasli hned v 3 mes a dalej robila PhD , single mom. Dalsia doraba zubarinu ( to je hned vedla toho )
@kiki68 wau, to je super ked je takato moznost. Ale neviem ci na slovensku vobec niekde taketo nieco existuje
@anonym_ef60fc ojoj. Nasla si sa v prispevku?
@anonym_autor nie nenasla. Len vies, kazdy ma ine podmienky v zivote, to znamena deti a ich povahy a ich zdravie, ci mam alebo nemam manzea / partnera, ambicie, podpora okolia, financie, atd. Tak na co mam riesit cudzich ludi, ako to maju, ked im nevidim do zivota?
Ale tak asi ta to bavi.
Ano, ja som mala v rocniku na medicine jednu mamicku. Chuda dievca, dost tazko znasala, ked musela byt cez tyzden mimo dieta, o ktore sa medzitym starala bud jej matka, alebo svokra a partner cele dni v praci, aby ich uzivil. Dorazilo ju, ked sa maly nafixoval na jednu babku tak, ze jej zacal hovorit mama… Ale co viem, dostudovala, no velmi ju trapilo, ze dieta musela takto odsuvat.
Ja by som velmi tym insta profilom neverila. Ludia prirodzene ukazu len to pekne, preco by sa mala fotit urevana s mastnymi vlasmi, nevyspana, hladna a s grckou na tricku, ako ma dalsie Fx zo skusky, lebo sa nestihala ucit popri tom, ako dietatu idu zuby? Internet je dobry sluha, ale zly pan - je fajn sa inspirovat, ci motivovat, ale hladat uz niekde na instagrame realitu nie je dobre. Veci sa maju velakrat inak, az by sme sa cudovali.
@anonym_autor hej medicina, a nakoniec zistis, ze chodia tak max na kurz vyzivovej poradkyne aj to online.
@anonym_autor hej medicina, a nakoniec zistis, ze chodia tak max na kurz vyzivovej poradkyne aj to online.
@anonym_320509 nie nie, medicina ozaj 🙂
Neviem. Je to jedno alebo je to kravina. Medicina (vseobecna) je fakt narocna skola. Alebo aspon bola pred 25rokmi. Vacsina studentov sa tam fakt skoro nonstop uci. Takze musi mat extremnu podporu okolia pomoc a aj dost penazi. Tj silne zazemie. Potom maybe
@anonym_autor Vies, nemusis verit vsetkemu, co vidis na internete. Asi tak.
@anonym_autor Prosim ta,neporovnavaj instagram s realitou. Musia mat pomoc okolia inak sa to neda zvladnut. A ked mas pomoc,tak mas viacej casu a si kludnejsia. Maju prioritu studium a za tym cielom si idu.
Pobavilo a zasmiala som sa 🙂 Ja som sa s dvomi detmi 4 a 6 rokov v striedavke (tyzdennej), ktore chodili cez den do skolky, a teda som mala cely den vylucne na ucenie, ucila len na advokatske skusky (pozostavaju z 3 casti) a skoro som to nedala. O tom, ako som vyzerala a ako dlho som sa z toho spamatavala pisat ani nejdem. Vdaka financnemu zabezpeceniu som nemusela riesit pracu, inak by to bolo tazke sci-fi.
@anonym_autor Prosim ta,neporovnavaj instagram s realitou. Musia mat pomoc okolia inak sa to neda zvladnut. A ked mas pomoc,tak mas viacej casu a si kludnejsia. Maju prioritu studium a za tym cielom si idu.
@marca12 Ale ved ked to tam tak ukazuju, musi to byt praUda😄😁
Neviem si to ani predstavit. Moja dcera je na medicine, uci sa fakt vela. Uci sa extremne vela cez skuskove a uci sa aj cez semester. Ak by mala dieta, domacnost, no neviem, co by to bolo za stres a nervy… musela by som byt 24 hodinova babka, kucharka, upratovacka atd
@anonym_autor Moja dcera mala 3 mesiace, ked som nastupila na medicinu (a ja 19rokov), muz studoval technicku VS. Zvladli sme ro, financne pomohli rodicia, mali sme stipendium, manzel aj pracoval, mali sme individualne studijne plany, o dieta sme sa starali vylucne my dvaja, cez den aj v noci. Vsetko sa da, ked sa chce (a nieco sa "obetuje")...
Neviem si to ani predstavit. Moja dcera je na medicine, uci sa fakt vela. Uci sa extremne vela cez skuskove a uci sa aj cez semester. Ak by mala dieta, domacnost, no neviem, co by to bolo za stres a nervy… musela by som byt 24 hodinova babka, kucharka, upratovacka atd
@anonym_2c8ae4 Da sa to zvladnut. Sesternica rodila vo 4 rocniku. Pomahal manzel,babky. Ona este potom chodila kade tade do nemocnic sluzit. To ozaj zvladne len clovek,ktory ma ciel byt lekarom a tvrdo si ide za tym.
@anonym_autor aj gregusova vesala na net fotky s cimarrom, aký sú šťastný pár. A realita? Vidis asi aj sama.
Aj belohorcova s hajekom. A zrazu iba rozvod a teraz tiež odusu keca ze sa pretvarovala.
Takže ešte stále veríš tomu, čo zavesia na net?
Inak mali sme v rodine medicku s dieťaťom, komplet sa o ňu starala rodina. Mama bola cele dní v škole

zvladaju to priamo umerne svojej mentalnej kapacite, kognitivnym funkciam, intelekcnej dispozicii, financnej situácie a podpore okolia..