icon

Ktorá súkromná základná škola v Bratislave je najlepšia?

9. feb 2025

Ktoru by ste odporucili? Z ktorej sa v pohode dostanu aj na 8 rocne gymnazium.

Strana
z2
stormie
14. feb 2025

@natalka13 len tam treba papier ze dieta splna kriteria skoly a este aj z tych deti si vyberaju, ja mam mierne pochybnosti o sposobe vyberu …

guudy
15. feb 2025

@stormie uz som to pisala vyssie. Plus, dieta po prestupe dobiehalo vedomosti na novej skole cca 2 roky. Z niektorych predmetov stacil rok.

stormie
15. feb 2025

@guudy a ked si dieta davala do Felixu tak si vedela o tom ze nemas priebezne porovnavat uroven vedomosti s klasickou skolou lebo idu na to inak a nakoniec aj tak bude vediet vsetko co po zs ma vediet? Konkretne napr Hejneho matematika ma dost odlisnu postupnost toho co sa deti kedy ucia. Ak je toto tvoj jediny problem s touto skolou tak zial si priklad toho ze rodic nepochopil o com tato skola je - to myslim naozaj v dobrom.

natalka13
15. feb 2025

@stormie Felix si tiez robi extra vyber.
A ano vlastne Bajkalska je pre nadane deti.
Iba 8r gymko je klasika prijimacky.

guudy
15. feb 2025

@stormie 😁😁😁 nemaj o mna starost, nastastie som mala dost rozumu, aby som tam svoje dieta nedala ;)
Ono kedysi ked zacinali a David ucil, mali 1 triedu, tak to malo uroven a viziu. Ale ako sa zacali rozsirovat, tak zial, postupne sla kvalita dole. Kamoskin syn (nadany) si ako predskolak postavil hlavu a vybral si Felix. Prve roky to bolo ok, potom zacal byt frustrovany zo situacie v skole. Pravidelne fyzicke utoky, urazy, sikana. Namiesto ucenia sa riesilo spravanie… psychicky to nedaval a po 7.rocniku prestupil inde. Tam zistili, ako mizerne je na tom s vedomostami. Na novej skole je 4.rok.
Felix zije este z mena, ktore si spravili na zaciatku, ale ta bublina raz splasne…ak nic nespravia, je to otazka casu 🙂

guudy
15. feb 2025

@stormie pozri, hadat sa nechcem, mam svoj nazor na skolu, ktory som napisala. Ak sa ti skola zda byt v poriadku, pokojne tam dieta daj 🙂

stormie
15. feb 2025

@natalka13 ale vyber je uplne inym sposobom, tam nie su naroky na dieta ale skor na rodicov aby pochopili o com ta skola je

jaaty
15. feb 2025

Dcéra chodila na súkromnú ZŠ Česká a teraz tam pokračuje na bilingvalnom gymnáziu. 8 ročne však nemajú. Jej úroveň vedomosti bola po skončení ZŠ výrazne lepšia v porovnaní s bežnou ZŠ. Nepochybujem však, že sú v BA aj kvalitné štátne školy, len ich je bohužiaľ málo …

lilke
16. feb 2025

@natalka13 Bajkalská je pre nadaných. Ale je naozaj dobrá. 🙂

lilke
16. feb 2025

Autorka, ak nemáš problém s cirkevnou školou, dobré ZŠ sú v Karlovke, Alexia a evanjelická ZŠ. Zo štátnych je výborná Grosslingova. Fajn by mala byť aj Mudroňova a Česká.

julish
16. feb 2025

Najlepsia zajladna skola je ta najblizsie k domu - aby malo dieta kamaratov, cas na hru, nebolo len prevazane z domu do skoly

stormie
17. feb 2025

@julish ak je najblissia skola jedna z najorsich v meste (podla hodnotenia Ineco) tak tam asi dieta nechces dat. Dcera dochadza 15 min autom resp busom do skoly ktora byva v top 10, kamaratov ma aj zo skoly aj susedov s ktorymi by inak chodila do skoly, trenningy 7 hodin tyzdenne tiez stiha. Spominany Felix som po zvazeni zamietla koli cca hodinovemu dochadzaniu

laysan
2. apr 2025

@stormie ja poznám x ľudí, ktorí boli nespokojní so školou Félix. Lenže škola o tom akosi mlčí. Ale keď chceš byť v "sekte" ala Félix, kľudne bud. My už to mame našťastie za sebou. A nebolo to zlyhanie len jednotlivca, ale celej školy. Pani riaditeľka musela poslať mail s ospravedlnením v mene celej školy. Pekný večer.

matina25
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2