icon

Odporúčania na súkromné škôlky v Trnave

Včera o 05:28

Dobrý deň, prosím hľadám vhodnú súkromnú škôlku pre 5 ročne dieťa.
Odporučili by ste mi, s ktorou súkromnou školkou ste boli vy spokojní?
Môžete popísať, čo sa vám najviac páčilo na vybranej školke a naopak ktorú neodporúčate.
Moc mi pomôžete.
Ďakujeme

anonym_087cb1
Včera o 08:18

Nas chodil do BESSTu. Sice je to uz 9 rokov co skoncil, ale tam bola spokojnost. So skolou uz tak nie. Ako sa to zmenilo za tie roky neviem z vlastnej skusenosti. Ale podla kamaratiek, skolka je stale super ale do skoly by ho tam nedali

sissik
Včera o 09:16

nase chodili obe do medusky. Nedavno sme isli cez modranku a z nostalgie sme sa previezli aj ku skolke. Stale vyzera super, podla netu stale organizuju mnostvo akcii. Riaditelka aj so statutarkou urcite drzia kvalitu - podla toho, co si pamatam. Robili to s lalskou k detom a ak pokracuju v tom, co robili pri nasich detoch, tak verim, ze su stale top v trnave.

autor
Včera o 11:25

Ďakujem dievčatá a čo sa týka stravy?

sissik
Včera o 14:04
@anonym_autor

Ďakujem dievčatá a čo sa týka stravy?

@anonym_autor meduska ma vlastnu kuchynu a kym tam chodili nase, tak varili fantasticky a zohladnovali vsetky dieteticke obmedzenia

mama_z_besstu
Zástupca značky
Včera o 14:07

ahoj, obe moje deti chodia do BESSTu (školáčka a škôlkar) a my sme spokojní. V stravovaní rátajú aj so špeciálnymi intoleranciami. Ak máš konkrétnejšie otázky, napíš prosím do správy 🙂