icon

Ktorého detského otorinolaryngológa v Bratislave vybrať?

mirkaknm
21. feb 2026

Ahojte,
Idem sa prosim poradit ohladom Orl pre deti v Ba.
Kedze Kulich odisiel, vela ludi nevie najst nahradu za neho s rovnakym pristupom.
Niekto odporuca dr.Barkociovu na Mytnej, niekto dr.Nechajdomovu na Antolskej, niekto dr.Stanikovu Mlynska dolina.
Prosim vas, viete mi o nich viac povedat?

Dr.Nechajdomova-berie bez vymenneho listka? Mam ppaier z pohotovosti, medzitym sme boli na centrum Kramare, no tam nas dali k doktorke Ivanovej, asi ukrajinka, tazko sa jej rozumelo, bola uplne chladna k dcerke.
Nechajdomova-berie na konkretny cas? Ako dlho sa tam caka? Aky ma pristup k detom? Aj sprta do usi? Dcerke povedali, ze ma cerumen v usku, ze jej to treba vybrat.

Barkociova na Mytnej- ta nema normalne terminy, len na niekolko mesiacov dopredu? Ake ma vybavenie, robi aj meranie tlaku v usiach? Prisiel mi mail od nej, strasne podmienky komunikacie, ze napr.lieky predpise do 2 dni....

Dr.Stanikova-aka je prosim k detom, tlaci kazdeho mandle vyberat?
Dakujem krasne za vsetky rady, typy, konkretne skusenosti.
Dakujem

luciadeli
21. feb 2026

@mirkaknm ahoj neporadím s doktorkami ktoré si napísala ale napíšem ti moju skúsenosť síce sme boli na súkromnej klinike orl bezručova a teda za mňa perfektný prístup konkrétne doktor Viktor Grédi úžasný doktor syna zaujal perfektne celé vyšetrenie bolo hravou formou.. netlačí na to hneď operovať až keď naozaj už je nutne... Riešime nosnú mandlu ktorú máme už v štádiu 3/4 takže u nás operácia je nutná ale majú všetko vybavenie len to stojí peniažky.. čiže ja odporúčam veľmi tohoho pána doktora

jovanna83
21. feb 2026

Odporúča MUDr. Buchelovu v Mlynskej doline, bola som s 6rocnou dcérou, veľmi milá, láskavá k deťom, len sa tam platí 60 EUR.. Vyberala dcére ten ušný maz, v pohode to zvládla, nič hrozné ani bolestivé to nebolo

michaeladobisova
23. feb 2026

@mirkaknm Ahoj moja , tak isto na Sustekovej na poliklinike, dokonca tam vzali aj mna ked som musela akutne vyhladat lekara ,