icon

Detská rehabilitácia v Bratislave: Kde nájsť lekára?

Včera o 07:27

Ahojte, chcela by som sa opýtať kde ste objednávali svoje deti na vstupné vyšetrenie. Mame výmenný lístok, chodíme aj na fyzio s dcérou to si platíme len doktorka nás odoslala aj k lekárovi nech to pozrie. Dostali sme termín v reocentre ale to má úplne zarazilo že ceny fyzio sú rovnaké ako chodíme k našej ako samoplatca.. na Kramároch nemajú momentálne voľný termín. Je ešte niečo niekde kde sú zmluvy s poisťovňou? Dcéra má skoro pól roka nechcem čakať na termín niekoľko mesiacov nakoľko nám diagnostikovali ľahký hypotonus. Ďakujem.

anonym_74ac67
Včera o 07:32

Dúbravka Harmónia

autor
Včera o 07:36
@anonym_74ac67

Dúbravka Harmónia

@anonym_74ac67 ďakujem skúsim tam zavolať

anonym_a0c156
Včera o 08:20

@anonym_autor my sme hypotonus doriesi iba plavanim pre babatka

anonym_ac1afe
Včera o 08:47

V reo som neplatila nič
Iba za vyšetrenie u lekára 20€

autor
Včera o 09:09
@anonym_a0c156

@anonym_autor my sme hypotonus doriesi iba plavanim pre babatka

@anonym_a0c156 tam chodíme tiež. Dcéra je podľa mna šikovná normálne sa pretáča na obe strany na brušku je pekne. Ale keď robila doktorka ten test že potiahne za ručičky tak hlavu má v zaklone stále tak len preto má odoslala. Len teda je problém s vyšetrením u lekára aj vyššie spomínané centrum nemá voľne termíny.

autor
Včera o 09:10
@anonym_ac1afe

V reo som neplatila nič
Iba za vyšetrenie u lekára 20€

@anonym_ac1afe no už sa dopláca aj za skupinové to ne tuším 10 a 30 je individuálne a to platím aj u našej fyzio ktorá nemá zmluvy

anonym_ac1afe
Včera o 09:26

Teraz som pozerala
ale ze to len nad rámec poistenia

wiwi28
Včera o 12:46

Ja som chodila so synom do Rehab klinik - Rača. Najprv sme absolvovali vstupne vyšetrenieu pani doktorkou a potom sme tam chodili aj na rehabku cvičiť. Veľa sme si hradili sami ale niečo doplácala aj poisťovňa. Prístup tam je ale výborný s tým som bola maximálne spokojná.

autor
Včera o 14:29
@anonym_ac1afe

Teraz som pozerala
ale ze to len nad rámec poistenia

@anonym_ac1afe áno ale musím si to doplatiť tak mi bolo povedané do telefónu no

zuzike123
Včera o 16:06
@anonym_autor

@anonym_ac1afe áno ale musím si to doplatiť tak mi bolo povedané do telefónu no

@anonym_autor Tetis v Dunajskej Luznej, chodime tam uz 9rokov k doktorke a ked bola dceraensia chodili sme tam aj na rehabky ambulantne ale aj na pobyt

3009
Dnes o 08:10

ŠNOP na Záhradníckej

anonym_13e259
Dnes o 08:55
@zuzike123

@anonym_autor Tetis v Dunajskej Luznej, chodime tam uz 9rokov k doktorke a ked bola dceraensia chodili sme tam aj na rehabky ambulantne ale aj na pobyt

@zuzike123 tetise sa tiez uz plati. 10€ vysetrenie a 20€ cvicenie

zuzike123
Dnes o 12:58
@anonym_13e259

@zuzike123 tetise sa tiez uz plati. 10€ vysetrenie a 20€ cvicenie

@anonym_13e259 Poprosim citat otazku autorky s porozumenim. Vysetrenie u akehokolvek doktora v BA bez poplatku je uz, zial, utopia.

anonym_13e259
Dnes o 13:41
@zuzike123

@anonym_13e259 Poprosim citat otazku autorky s porozumenim. Vysetrenie u akehokolvek doktora v BA bez poplatku je uz, zial, utopia.

@zuzike123 to ja viem. Autorka sa pyta na rehabku kde su zmluvy s poistovnou. Cize bez poplatku

krtko1313
Dnes o 13:55
@3009

ŠNOP na Záhradníckej

@3009 v Šnopke sa tiež platí. Majú strašné termíny 6-9m a vyšetrenie to radšej ani nekomentujem. Tam je to o množstve a nie o kvalite.